Kolik ml nurofenu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
34322
4.3.24 21:09

Zadnej Nurofen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
4.3.24 21:16

@Lucie_Sx jako proč? Mám nechat dítě trpět bolestmi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18697
4.3.24 21:30
@Martina355 píše:

Podle neockujici, antibiotika bojkotujici a někoho kdo necha děcko s horeckama 39,5 ano… za me jestli mas tu baby silu 100mg/5ml (=20mg/1ml) tak se dává polovina váhy. Tj cca 3,7ml ve vašem případě s 8 hodinovým rozestupem. Paralen se dává trochu víc než polovina. Jsou přesně tabulky. Já ji dostala na pohotovosti na Bulovce. Ten baby paralen sirup by měl byt na tuhle váhu cca 4ml. To dávkování na krabici je hlavně u nurofenu strašně poddimenzovane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
4.3.24 21:33

@hospodki mam ten nurofen sirup 3+ a právě na krabičce jsem našla jen 2.5 a to mi přišlo už málo pro 7 měsíční holčičku a má 7.5 a kg.. jinak bych se samozřejmě neptala. A chápu tu Lucku co mi tu napsala.. jako každého věc ale nechápu tyhle lidi 🤦‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
4.3.24 21:34

@hospodki moc ti děkuji ❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
4.3.24 21:39
@Martina355 píše:

Horecka je reakce imunitniho systemu na infekci. Burcuje obranu, zrychli aktivitu, zefektivni boj s infekci.
Vsechny mene dulezite procesy v tele (jidlo, pohyb atd ) se upozadi a primarne jede obrana.

Kdyz blokujes horecku leky, blokujes spravnou reakci imunitniho systemu. Blokujes informaci o tom, ze je telo napadeno.
„Telo si mysli“, ze se nic nedeje, prestane vyrabet horecku, prestane se efektivne branit.

Pak tu cteme diskuze typu „dite mi ve skolce porad marodi, co s tim??“ - tak to je vysledek (mimo jine).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18697
4.3.24 21:56
@Lucie_Sx píše:
Horecka je reakce imunitniho systemu na infekci. Burcuje obranu, zrychli aktivitu, zefektivni boj s infekci.
Vsechny mene dulezite procesy v tele (jidlo, pohyb atd ) se upozadi a primarne jede obrana.

Kdyz blokujes horecku leky, blokujes spravnou reakci imunitniho systemu. Blokujes informaci o tom, ze je telo napadeno.
„Telo si mysli“, ze se nic nedeje, prestane vyrabet horecku, prestane se efektivne branit.

Pak tu cteme diskuze typu „dite mi ve skolce porad marodi, co s tim??“ - tak to je vysledek (mimo jine).

No vidíš a já dam prášky klidně před spaním i na 37,7 aby jim to nevystrelllo a tělo si odpočinulo a skolkac byl od září s nemocema doma celkem 7! dni. Dávám rybí olej a mají dobrou imunitu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
4.3.24 22:06
@hospodki píše:
No vidíš a já dam prášky klidně před spaním i na 37,7 aby jim to nevystrelllo a tělo si odpočinulo a skolkac byl od září s nemocema doma celkem 7! dni. Dávám rybí olej a mají dobrou imunitu.

No tak ma tuhy korinek, ze se s temi leky popasuje, ale v organismu se ta zatez hezky scita, delas mu medvedi sluzbu.
Nejsou to lentilky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18697
5.3.24 06:23
@Lucie_Sx píše:
No tak ma tuhy korinek, ze se s temi leky popasuje, ale v organismu se ta zatez hezky scita, delas mu medvedi sluzbu.
Nejsou to lentilky.
:* Jasne a ještě tu o červené Karkulce jsem už dlouho neslysela
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
5.3.24 19:41
@hospodki píše: :* Jasne a ještě tu o červené Karkulce jsem už dlouho neslysela

Cesi jsou na prednich mistech v nadorech ledvin a ve spotrebe antipyretik.
Sice jich jde pry vetsina na vyrobu pervitinu, ale jsou lekari/vedci, kteri tomu prikladaji souvislost.
Kazdopadne naduzivani ledvinam skodi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky