Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Nevím kolik z toho dělá melír, ale platím melír a stříhání cca 1.600 ![]()
Chodím na ombré melír a včetně foukání, žehlení chce kolem 800-900,–. Dávám ombré, protože odmítám chodit ke kadeřnici každý měsíc.
Příspěvek upraven 19.06.24 v 12:12
Platím 1300 (včetně mytí, střihu, foukané), ne zdražila tak asi jako každý rok.
Nevím k čemu vám ta informace je, když nevíte v jakém městě a kde.
Cena takové služby bude jiná v Praze na Václaváku vs v Praze na sídlišti vs v Českých Budějovicích a to je jen základní proměnná.
@Anonymní píše: Více
Na barvu nechodím jelikož tolik volna přes den není. Nicmene zrovna jsem objednavala barvu. Aktuálně stojí 174,– a v covidu jsem kupovala cca 169,– takže cena je stejná pro Matrix. Kadernici jsem dlouhé vlasy vetsi zkráceni, hodně prostrihat a platila 800,– (nechávala jsem par desítek dysko) a cena je minimálně dva roky stejná. Takže já za poslední dva roky necítím změnu. Ale nevim jaké má smlouvy na pronájem, fixace a další náklady třeba i pro ni na dopravu do práce. Okraj Prahy
Mam zesvetlene vlasy technikou balayage, platim 4tis, bezne okresni mesto.
Zdražila jen trochu, třeba o 100 Kč, což mi nepřijde moc. Za melír platím 1200 i s dýškem. Ob návštěvu mi dává i hnědou, páč moje vlasy hodně hustej melír přestávají dávat a postupně ztmavuju. To je 1400 tuším.
Krátké vlasy, stříhání, melír, vyfoukat do 700, Brno.
Hledala jsem novou kadernici, dávat přes 1000 za stříhání a melír na krátké vlasy jsem odmítala
@Anonymní píše: Více
Cca 1000kč, malé město. I když zdraží, tak mi to nebude vadit, protože najít kadeřnici se kterou je člověk fakt spokojený je těžký.
1900 za balayage, 30000 město, nezdražovala. Vlasy mám po pás.
Bezne u kadernice za barvu, foukani, strih a K18 nechavam necelych 1300… za balayge 1900 s K18. Zalezi asi na tom, kde bydlis.
Přemýšlím, kolik tam nechávám, nechodím často. Někde mezi 2500-3000 se vším všudy. Praha
Nechávám si dělat mikromelir, velmi jemná práce a když odrůstá, tak to vypadá přirozeně. Cena 3500, krajské město.
Anonym nebo smazat, věřte, že mám k anonymitě důvod, děkuji.
Kolik platíte v současnosti za melír a přijde vám, že vaše kadeřnice za poslední dva roky, když šly energie nahoru, extrémně zdražila?