Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahoj, mám jednu věc, která me trápí a nechci to řešit nikde, kde by me mohl někdo poznat a tady je nás tolik, že by mi snad někdo mohl poradit. Jedna věc me opravdu trápí a to je celulitida na předních stehnech. Nikdy jsem ji tam neměla. Teď rok cvicim, tělo se formuje, zadek, nohy, to jsem má sílu, vypadá to dobre, dokud nemusím vzít kratasy. To, ze jsem měla celulitidu vzadu, dobrý, to bych zvládla. Ale co se mi teď děla nad koleny a na předních stehnech, to je strašný. Mám tam až skoro boule. Loni to nebylo tak děsný. Měla jsem relativně hladké nohy, začínala jsem byt fakt spokojena s tím, jak vypadam a teď tohle. Dokud mám kalhoty/leginy, je to dobrý. Ale jak mám mít nikde hole nohy, tak to radši nikam nejdu. Beru léky na sníženou fcí štítné žlázy, ale to mám už x let. Na váze jsem nenabrala, postava se naopak po cvičení zlepšuje… Cvicim hlavně silově. Nejsem drobná a nikdy nebudu, ale ty nohy jsou fakt šílený. Prosím, řešila jste to některá? A vyřešila? Jak? ![]()
Mne celulitida obecne mizi, jakmile se zacnu hodne aerobne hybat. U me ponejvic silnicni cyklistika a zpravidla jezdim rychle dlouhe spis rovnejsi trasy. Nedelala jsem to cilene kvuli tomu, ale celulitida zmizela. Pak jsem mela skoro rok vypadek kvuli zdravotnim obtizim a hle - celulitida zpatky. Dva mesice na kole zpatky a celulitida zase mensi.
Uf, tak to nemám moc radost. Aerobní cvičení není úplně můj šálek kávy, ale když nebudu mít na výběr…
Je pravda, že cvicim jen silově. Na druhou stranu ale dost se nechodím se psem. Hádám ale, že jak nejdu úplně v tempu/tepovce, tak mi je to vlastně k prdu. ![]()
Ahoj, u mě dost pomohl běh, pití pouze čisté vody, rotoped a hlavně lymfodrenáž. Koukla jsem na webovku lymfodrenáž. cz, vyhledala si město a začala docházet na masáže a tohle kombo všeho dohromady mě celulitidy zbavilo, tak zkuste mrknout.