Kolik platíte za plavání dětí?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
my ted´začali - jezdíme do Františkových Lázní - babyclub želvičky - www.zelvicky.cz a cena je 2170,– za půl roku (tj.půlhodiny týdně - 24 lekcí)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Čelákovice
Tak tedy - na mimopražské centrum je to extrapálka
- Citovat
- Upravit
Nová Hradečná u Uničova - 1500,– /10 lekcí po 30 minutách. Plave se v mořské vodě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V Praze
tohle je za dobrou cenu: http://www.slevy-nad-slevy.cz/…ani-miminek/
- Citovat
- Upravit
No, tak hlásím šíleně drahé Karlovy Vary Hobit. Je to tam moc hezké, ale teď na 4 měsíce (1×týdně 30 minut) se platilo 3350,– Když se platí hodinově, tak 250,–
Navíc je tam několik lektorek. Já chtěla jednu konkrétní a trvalo nám rok, než nás k ní dali. Ta je ale báječná.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
pokračovací kurz želviček - Františkovy Lázně …leden - březen 13 lekcí po půl hodině 2015,– Kč ...............nějak nám podražili ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
taky hlasim Hobit, platila jsem 15 lekci 3530, druhy kurz stal 2820,–
je to drahe co tu procitam, ale jsou tam super, lektorky uzasny, rodinne zazemi a skvely pristup atd…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ty jo,tak to u nás to bude asi nejdražší,jak to tu pročítám.18 lekcí za 6500,když se zaplatí naráz tak 6000(Řìčany u Prahy)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My jsme začali chodit plavat tento týden a platili jsme 2000,–/10 lekcí - klub Hastrmánek Pardubice.
Zajímalo by mě kolik dalších dětiček s vámi navštěvuje lekce? My plaveme v malém bazénu s 2 dalšími dětmi + intruktorka s panenkou Pepou
to mě dost překvapilo.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
no nás je v tom malym bazíku dost, většinou sedm občas když někdo nahrazuje hodinu i víc …z toho poslední dobou plavou místo maminek s dětmi tatínkové .....tak tam máme 4 chlapi ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit