Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Holky, to máte ještě dobrý, že ti vaši mužský tohle neřeší nebo se s tím vyrovnají. Můj sice nekomentuje vodu, protože do praní nevidí, nemá tucha, jak často je potřeba prát, ale do ostatních věcí kde by se mohlo „plýtvat“ dost zasahuje. Například každou chvíli stáhne topení a já si toho všimnu třeba v noci, když se probudím a je mi zima
Ale vychovávám ho, už jsem kolikrát kvůli tomu vyjela, že už to nedělá. To zase nesnesu já, aby mi bylo doma zima. ![]()
Jaruna píše:martulkasloník píše:Odres nos
Jarčo aha, já si říkala kdepak jsou uniformymoje máti je to samé, žehlící blázen a co hůř i škrobící, ona škrobí i kapesníky, o ty si odřete nos
![]()
jj pálka to je, teď jsme dopláceli 5 litrů za elektriku ale to nemůžu říct že je za praní, nonstop jede počítač, telka atd. ale voda to bude děs, no ale manža se už na to psychicky nachystal, jak jsem psala na začátku, za tyhle věci nehodlám šetřit. někdo utrácí za cigára, chlast ajá za pračky a vodu
![]()
.Manzel mel taky vzdycky mrakoty z tech nedoplatku,ale prezil to,nic jineho mu nezbyvalo.A kdyz jednou rozhodl,ze se musi setrit,tak jsem za par dni zjistila,ze jsem tehotna,takze za par mesicu nas bylo o jednoho vic
a bylo po setreni
.
TAK TO JSTE PĚKNĚ UŠETŘILI
MŮJ MÁ VŽDYCKY JAK PŘIJDE VYÚČTO TY SVOJE ZÁCHVATY SPOŘIVOSTI CHODÍ MI ZA ZADKEM A VYPÍNÁ SVĚTLO, ŘEŠÍ PROČ ZASE PERU, ŘEŠÍ ŽE MÁM PLNOU VANU ALE VYDRŽÍ MU TO TÝDEN, JAKMILE ALE VIDÍ TY HROMADY OBLEČENÍ V KOUPELNĚ KTERÝ TAM NAHÁZEL TAK HO TO PŘEJDE:-))
Vysvětli mu,že pokud se do 30 min. vracíš zpět do místnosti,tím že ti to za zadkem vypne,spotřebuje ještě víc,než kdyby nechal rožlé ![]()
Delice no ja zimu nesnasim uplne k smrti,bych ho zabila,kdyz muj vypne topeni.On to ale nedela proto,ze by setril,ale proto,ze mu je vedro.Kdyby totiz schodil tak 30kg,tak by mu tak teplo porad nebylo
.
Martulko,treba hoky maji pres tyden do skoly uniformy,civil nosi doma a na ven,ale ven se moc nedostaneme,je tady vecne hnusne pocasi,tajfuny,lijaky,chladno a kdo by v tom chodil ven,ze?Manzel je od rana do vecera v praci a presto porad preteka kos se spinavym pradlem.Co jsme tady v UK,tak nejvic peru z obleceni mikiny,zupany a teplejsi obleceni,protoze baraky jsou tady z papiru a tak,i kdyz porad topim je v baraku chladneji,nosime teplejsi obleceni.A kdyz hodime do spiny vsichni mikinu a teplaky,tak to je hned pracka.Vcera jsem vyprala tri,kos uplne prazdny,ted doprala jedna a jdu prat ty rucniky s osuskama
.
dada1511 píše:¨
Vysvětli mu,že pokud se do 30 min. vracíš zpět do místnosti,tím že ti to za zadkem vypne,spotřebuje ještě víc,než kdyby nechal rožlé
martulkasloník píše:Jé u nás tohle máme obráceně, ale vadí mi, když jde do sklepa hulit a já tam jdu za 2-3 hodiny a ono se tam svítí a někdá, když tam nejdu, tak třebas i celou noc.dada1511 píše:¨
Vysvětli mu,že pokud se do 30 min. vracíš zpět do místnosti,tím že ti to za zadkem vypne,spotřebuje ještě víc,než kdyby nechal rožlé
však to já mu říkám on je schopný za mnou v tom období po vyúčtování lítat a zhasínat 3× do minuty, protože třeba jdu z koupelny do kucnyně pro něco a zpět a on stihne přiletět a vypnout to.