Kolik si říct za doučování?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Kolik si říct za doučování?
Ahoj, mám dotaz. Měla bych začít doučovat matematiku, jedná se o osmileté gymnázium. Holčina by asi jednou týdně chodila k nám domů. Bydlí na stejném sídlišti. Před 10 lety jsem doučovala matematiku za 200Kč/hod a vím, že to tehdy byla slušná částka. Tak mě zajímá, jak se ceny pohybují teď? Uvažovala jsem, že si zase řeknu o těch 200Kč. Jinak jsem z Prahy a matematiku sama na SŠ učím.
Díky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Kolegyně doučuje za těch 200Kč/h, je to maloměsto. Synovec chodí taky za 200Kč, velkoměsto
, středoškolská matematika, ale chodí častěji (víc hodin) takže v součtu se to vyplatí oběma stranám.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja doucovala stredoskolskou matiku za 150/hod, ale bylo to 4 -6 hodin tydne, a taky uz je to par let dozadu. Pokud na to mas kvalifikaci, tak ja bych rekla tak 250/hod.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My platíme synovi za douč. chemie 150Kč za 45 minut (doučuje ho bývalý učitel chemie).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Učím němčinu - beru si 200-300(60min) záleží na jaké je slečna úrovni a co konkrétně potřebuje doučovat.
A taky, z jakého jsi kraje. V praze bych pod 300 nešla.
- Citovat
- Upravit
Myslím, že v této situaci si můžeš říct klidně 250 - 300. Já bych si řekla 250 a kdybych byla odvážnější tak 300
. Každopádně 200 je málo, za tolik (i za víc) doučují předměty studenti VŠ…jsi odborník, je to tvá aprobace, máš zkušenosti s výukou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Díky za názory. Aprobace to moje je, mám matematiku vystudovanou a jak jsem psala, učím. Nikdy jsem nic jiného nedělala
Tak uvidím, jak budu odvážná
Rozhodnu se mezi 250,– a 300,– ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@RenkaH
Mne chodi pani na doucovanie anglictiny a davam jej 350kc za 60min..a som z Pha zapad, v Prahe som platila 450kc..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zrovna tuhle to bylo v seriálu Ulice, to je přeci ze života, že
. Tam si matikář za doučování kluka pro přijímačky na gympl řekl o 200,– na hodinu a bylo to myšlené jako velmi příznivá cena (plácal tam, že se to pohybuje až ke 400,–). Tak předpokládám, že si to tam nevycucali z prstu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám možnost doručovat matematiku…3.třída ZŠ. Jsem učitelka 1.stupně, na mateřské. Jsme male město, rodina žáka není nijak chudá. Kolik byste si řekli?
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Mám možnost doručovat matematiku…3.třída ZŠ. Jsem učitelka 1.stupně, na mateřské. Jsme male město, rodina žáka není nijak chudá. Kolik byste si řekli?
Doučko na ZŠ? Za mě 100,–Kč/60min.
Jinak beru i 250 za přípravu na maturitu - záleží, co konkrétně budeš učit (nebo doučovat).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Platíme 100,– Kč na hodinu za doučování ČJ- 3. třída
město 25000 obyvatelů
- načítám...
- Citovat
- Zmínit