Kolik stojí první boty?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21848
10.7.14 21:31
@superma píše:
@Krkael @Clementine Diky. :hug: Priznam se, ze mam nervy z cisla obuvi. Zatim se syn snazi stavet, ale chodit bude coby dub.
:kytka:

Příspěvek upraven 10.07.14 v 21:50

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27305
10.7.14 21:31
@zuzkasim píše:
@Clementine To je dobře, protože kdyby byla převaha těch jako já, tak bychom je neměly od koho kupovat:-) Dvanáctikilové dítě nestihne za 2 měs. venkovní kožené botičky (kdyby v nich denně ťapalo 2h, tak je to moc) nijak vytvarovat. Ale jak píšu, naprosto respektuju ty, kteří se mnou nesouhlasí.

i 12 kilo na dvě hodiny tu měkčí botku určitým způsobem stlačí. Ale já jsem na tohle háklivá, uznávám. :D Boty, matraci a autosedačku prostě jedině nové ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9452
10.7.14 21:45

@Krkael Ted je chladno venku, dala jsem uz sportak, bojim se aby malemu nemrzly nozky.Ma sice deku, ale stejne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
10.7.14 21:50

@misicka 149 doma boty nenosil, nevidím důvod, první boty jsem kupovala, když začal chodit sám venku, takže ve 12 měsících a stály 550,–Kč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13784
10.7.14 21:54

@Elenloth to s tím vytáčením špičky jsi podle mého pochopila špatně, právě pevné botky nutí vytáčet nožky ven, navíc zadní strana tlačí do Achill. šlachy (zkus si lézt v pevných kotníkových botách), měkké kožené capáčky jsou návleky na nožky, takže se nožka může hýbat jak chce ;)

www.nohynaboso.cz ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elenloth
10.7.14 22:04

@AnastazieB No já jsem kožené capáčky pro malého měla a fakt při lezení víc vytáčel nožičku. Jak je ten capáček o trošku větší než noha a na špičce je šev, tak ty nohy neměl tak rovně, jako když lezl jen v ponožkách. Ale samozřejmě z logiky věci pevná bota na lezení by byla ještě horší. Nebo jsem možná měla blbé capáčky :nevim:

• Citovat
  • Upravit
13784
10.7.14 22:41

@Elenloth možná každá mluvíme o jiných capáčcích, já myslím takové http://www.nosenideti.cz/…ky-Liliputi/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková