Kolik toho sní?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Co si pamatuji, tak maso zeleninového příkrmu kolem 220g, když mu ale něco chutnalo, tak třeba i 300g. Přesnídávky kolem 200g, ale spíše více.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Dávala jsem 190g skleničky. Vařila jsem domácí, jen jsem si to „davkovala“ do těch skleniček, takže jsem měla přehled
Přesnídávky jsem teda nedávala, ty se s úspěchem nesetkaly, místo toho jsem dávala cerstve rozmixovane ovoce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
dcera mi sní max pár lžiček(dobrovolně tak 4),vůbec mi nechce jíst,nevím co s ní mám dělat
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V 8 měsících jsem byla ráda, když mi snědl aspoň 100g masozeleniny. Na konci 6m mi snědl víc to šplhal skoro k 200g pak přišel na pár měsíců útlum.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Teď mám doma prcka a teď přes ty vedra trošku méně, ale jinak normálně velkou skleničku 230g a někdy i trošku více. Ovoce je to různé. Meloun, hruška, banan jsou u nás top.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Co třeba vedra či zuby? Hlavní je dostatečný přísun tekutin… Jídlo se do nich násilím nenarve…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nikdy jsem nevážila, a jelikož jsem krmila dvojčata z jedné misky, tak jednou snědl víc ten, podruhý zas onen. Ty taky nemáš každý den stejně velký hlad.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit