Jaký jogurt pro miminko
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
a dáváte bílý,do kterého přidáte ovoce nebo kupujete rovnou ovocné?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holandii nebo pilos s Lidlu a tak do roku a půl sem nedochucovala ničím ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jakýkoliv selský. Ideálně nechutit. Dokud to tak bude jíst, tak nic nepřidávat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pilos z lidlu 3,5 % tuku. Bily smetanovy (10 % tuku) mym detem nechutna. Take dlouho jedly bily jogurt bez niceho, vsichni z rodiny to vzdy obdivovali
Jinak klasicky bile jogurty, pokud nejsou odtucnene, by mely byt plus minus vsechny stejne, neb musi splnovat vyhlasku. Takze bych se nebala dat jakykoliv. Horsi je to s ovocnymi jogurty, tam je kolikrat slozeni velice zajimave, bohuzel
Btw, vsimli jste si, ze uz nejsou reklamy na jogurty, jako driv jich bylo plno… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Michalka80 máš recht sem tam vidím na Kunín ale jinak nic moc, ikdyz je fakt že my teď ani moc nekoukame na TV ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hollandii + občas to někdy prostřídám se Selským od Kunína. Dokud dítě jí, tak dávat pouze neochucené. U skoro čtyřleté střídám ovocnou Hollandii + Selský + Choceňský.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Bílý kozí nebo ovčí jogurt z Pencina, dochucuji jen ovesnými vločkami.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nejlepsi jsou ty ve sklenicce,holandie atd..
Prvni dcera je milovala jen tak,ale ta deuha vubec,ani ochucene ani s nicim,asi ji vadi ta konzistence,jak se tahnou ![]()
Takze jsem ji jednou dala ochutnat moji jogobelu a to je jediny co mi sni ![]()
Doktorka rikala,ze aspon neco..
Muzes zkusit i domaci jogurt,ten mas nejlepsi..ale ta moje taky ne ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
já dávala oběma holkám Hollandii… mladší moc bílý nejel tak jsem míchala s mix čerstvým ovocem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Bio hollandii. Je vyrobená z mléka krav, které se pasou. Tudíž by měla obsahovat např. vitamín K2 oproti běžným jogurtům vyrobeným z mléka krav, které se neživí zelenou trávou.
- Citovat
- Upravit
Dcera ma rada activii sladkou. Vylozene bily jogurt ji nechutna a to ani s kousky ovoce,takze u nas projde pouze activia ne bila,ale ta sladka
- načítám...
- Citovat
- Zmínit