Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Dávala jsem Nutrilon anti-coliks, myslím že se to tak píše. Nemůžu si ho vynachválit. Ale ta cena ![]()
Nám jediné co pomohlo nestle Beba je speciálně na větry a kolíky trpěl do dvou a půl roku
@Nancyy Tak jsme stále na Hami a prostě si musíme pomáhat rourkou a čekáme, jestli se to začne lámat 3-5měsíc. Některé dny jsou lepší, některé ne. ![]()
@hanabenešová tak tak u nás to tak bylo celou dobu
horka koupel , namazat masírovat bříško , kapky rourka a ještě spesl mliko
nepomohlo naprosto nic od drahých kapek po nejlevnější . Tepla plinecka na bříško ještě . Jsem zvědavá ještě ted na druhé taky čekáme každým dnem chlapečka ![]()
@Nancyy K chlapečkovi gratuluji
a snad to bude tentokrát lepší. Mě tohle stačí jednou, mám pěkného divocha a vzhledem k věku, už bychom s manželem další dítě nedali ![]()
@hanabenešová dekuji ja mam rozdíl od kluků teda bude 7,5 let tak uvidíme co to udela ????no mam z toho hrůzu . Rodila jsem ve 25 a ted těsně před 34 a rozdíl šílený cele tehu ????
a ty mas holčičku nebo kluka ? Se říká ze na to vic trpí kluci
@hanabenešová jeee to je krásný
ale neboj ono se to napraví . On mi nejvíc pomohl dětský doktor , ale byl to boj no
ja Sunar Expert (ar/ac) dávala synovi, a byla to ta nejlepší volba - upravila se stolice, konečne (!!!) přestal házet šavle a dokonce pomohl i s bolenim bricha (to beru jako bonus). ja mohu jen doporučit.