Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Lilian.white Ahojka
pozitivni testy..snad jeste nekde vyhrabu i fotky..kdyz mi das chvilku tak je najdu..
Dobře holky, moc dekuju, zkusím tedy v pátek a bude jasno. Dekuju ![]()
@Reaskiller dobře
dekuju
@Lilian.white takové pozitivni testy jsem měla na začátku tehu taky. Normální. Ale testuj jen jednou denne třeba ráno.. ty večerní testy jsou k nicemu. A nerekla bych ze nesili, spis naopak. Držím pesti ![]()
@Emisis a je normální ze během dne je i negativní? Nemůže to byt to mimodelozni? Mamatest kde čárky byly byl totiž dnes skoro negativní…
@Lilian.white píše:
Dobře holky, moc dekuju, zkusím tedy v pátek a bude jasno. Dekuju@Reaskiller dobře
dekuju
Nemas vubec zac
viz foto
Drzim palce at je vse v poradku !
jo..a postupuje to z prava do leva - ty testy myslim
jsem jako mongol, promin ![]()
@Lilian.white posílám foto mých testů na ukázku a pro uklidnění
a pak dej vědět, jak ti to dopadne, budu držet pěsti ![]()
@Reaskiller tak to máme dost podobný
pak jsi už nedělala nebo jsi šla k dr?
@Amaren93 to jsou ale krásný testy ![]()
@Amaren93 mě děsí ze jednou je negativní, pak slabá… jakoby to hcg kolisalo ![]()
@Lilian.white ze začátku to hodně ovlivňuje koncentrace moči. Musíš to teď vydržet dva dny a pak to bude průkaznější…
@Lilian.white stalo se mi, že jsem v 10DPO odpoledne měla krásného ducha a druhý den ráno nebyl skoro vidět. Jsem v 14tt. Já se ale testy dál zbytečně nestresovala a testovala už pak co 2 dny vždy odpoledne a bylo vidět jak krásně sílí. Vydrz do termínu ms, jestli to má odejít, tak to ani 1000 testů nezachrání.
@Amaren93 dobře tak uvidím v pátek, dekuju
@jaaaninda to je pravda, jen se bojím třeba mimodelozniho, minuly měsíc jsem měla biochemické
a to se snažíme dva měsíce o třetí a každý měsíc něco…
uvidím co test v pátek.
@Lilian.white ráno jsou testy vždy výraznější! Ty večerní testy bych vůbec neřešila. Já měla nějak první pidi test tusim 11DPO.. ten devátý den je hrozne brzy. A měl jsem vždy 2 dny úplně stejný.. ono to totiž sili obden. Zkusim pohledat fota
Divej.. takhle jsem je měla já, tusim od toho 11.dne. A jak šly postupně, testovala jsem každý den ráno. Až ty poslední zelene byly tusim citlivost 25 takže trochu matouci