Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Divej.. takhle jsem je měla já, tusim od toho 11.dne. A jak šly postupně, testovala jsem každý den ráno. Až ty poslední zelene byly tusim citlivost 25 takže trochu matouci
@Emisis no jo, jenže já mám ráno negativní i dopoledne a čárky jen večer ![]()
@Lilian.white ano je to den po dni..
Pockala bych třeba do čtvrtka. Jestli bude aspoň dusík, je to tam. Ty Mamatesty dělají občas falesne duchy.. ![]()
@Lilian.white podle mě ti ty testy sili, když koukam na koláž! Až bych řekla ze až moc na 11DPO
je ten den neměla téměř nic ![]()
@Emisis ne? A já u předešlých tehu čáru jako blázen
a teď toto… no uvidím třeba je to jiný teď
Ja teda vidim jen negativni testy ![]()
Pockej az na termin kdybto mas dostat a pak testuj
Drzim palce ![]()
@Lilian.white to mě mrzí
taky jsem měla a za 3 měsíce se podařilo, tak držím pěsti ![]()
@Lilian.white neblbni s těma testama
to se takhle nedá poznat. Držím pěsti
Holky bt jde dolu, počítám ze dojde ms ale to nevadí. Jednou to vyjde ![]()
@Lilian.white Testy vecer vubec neres… pres den pijes, jis.. hcg se naredi a uz to neni vypovidajici vysledek…s mimodeloznim jsem to mela jinak .. testovala jsem docela „brzo“ (den po vynechani MS - vzdy jsem ji mela presnou jak hodinky)..test pozitivni..za par dni jsem zacala spinit a myslela, ze je to v haji protoze v sprnu jsem mela biochemko takze jsem rychle valila na pohotovost.. a uz to jelo.. mam tu o tom denicek.. mrkni
kazdopadne neplas zbytecne.. mimodelozni je haluz a ja trpela na srusty v mladi - bohuzel mam to po mamce..
Holky, samozřejmě jsem nevydržela a testovala
dopoledne na Benu testu slabej duch. Zkusila jsem mamatest a hodně slabá čárka. Začala jsem špinit, teď slabé krvacim ale twst z večera je silnější. Viz foto.
@Reaskiller nemám fakt to mimodelozni? ![]()
@Lilian.white Noooo takhle Ti to nereknu
promin.. muze to byt pocinajici menstruace nebo neco jineho.. ale pokud spinis, krvacis tak radsi mazej lekari at se na Tebe koukne.. sranda to neni..