Kolo pro kluka 12 let, 152 cm

733
15.10.22 13:22

Kolo pro kluka 12 let, 152 cm

Ahoj, dáte mi nějaký tip? Vůbec se v tom neorientuju, sama na kole nejezdím. Syn by jezdil někde ve městě po sídlišti, v parku, na cyklostezce, v létě nějaké delší trasy..
Děkuji mnohokrát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5302
15.10.22 14:16

Tak to se připíchnu :kytka:, mám stejně velké dítě a bude potřebovat nové kolo. Zajímalo by mě jak velké má cenu teď kupovat (léto ještě odjezdil na 24, ale nyní dost povyrostl) velikost kol a rámu, po čem se dívat, i když je mi jasné, že si na něho stejně bude muset jít sednout a zkusit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2727
15.10.22 17:23

Synovi jsem pořídila Author Outset. Má 152 cm, dlouhé nohy a sedí mu a hlavně je lehké. Delší trasy jsme zatím nezkoušeli, docela mu to frčí, ale já jsem vyrostla na Sobi 20, tak jsem asi dost nenáročná :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2727
15.10.22 17:25

Kolo 26", rám 15".

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
15.10.22 19:24
@Sylvania 333 píše:
Synovi jsem pořídila Author Outset. Má 152 cm, dlouhé nohy a sedí mu a hlavně je lehké. Delší trasy jsme zatím nezkoušeli, docela mu to frčí, ale já jsem vyrostla na Sobi 20, tak jsem asi dost nenáročná :lol:.

Tak to mame podobné. Ja měla Pionýr 22 červená metalíza :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43031
15.10.22 21:43
@tabitta píše:
Ahoj, dáte mi nějaký tip? Vůbec se v tom neorientuju, sama na kole nejezdím. Syn by jezdil někde ve městě po sídlišti, v parku, na cyklostezce, v létě nějaké delší trasy..
Děkuji mnohokrát.

v tom veku a vysce jsme koupili horace, kola 26", ram 17". Chtela jsem, aby mel treka na 28 kolach, ale chtel tohle. Tak jen abys vedela velikost. Ted ma 170 cm a jeste mu je, ikdyz zacina vypadat na nem smesne.

Za me je trek/cros lepsi, pokud vyslovene nechces sjizdet koreny a skalu. A ted jsou modni ta velka kola, 30 palcu. Lidi na to nedaji dopustit, ja na tom nikdy nejela.

Nekupuj tzv. mestske kolo, hlavne at to ma normalni prevody, treba 3×8. Na mestskem kole nevyjedes zadny kopec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
15.10.22 21:58
@Pudloslava píše:
v tom veku a vysce jsme koupili horace, kola 26", ram 17". Chtela jsem, aby mel treka na 28 kolach, ale chtel tohle. Tak jen abys vedela velikost. Ted ma 170 cm a jeste mu je, ikdyz zacina vypadat na nem smesne.

Za me je trek/cros lepsi, pokud vyslovene nechces sjizdet koreny a skalu. A ted jsou modni ta velka kola, 30 palcu. Lidi na to nedaji dopustit, ja na tom nikdy nejela.

Nekupuj tzv. mestske kolo, hlavne at to ma normalni prevody, treba 3×8. Na mestskem kole nevyjedes zadny kopec.

Děkuji moc :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Enduro

• (4.7) + 13 recenzí

Chodítko DJ