Kolo pro kluka 12 let, 152 cm
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Kolo pro kluka 12 let, 152 cm
Ahoj, dáte mi nějaký tip? Vůbec se v tom neorientuju, sama na kole nejezdím. Syn by jezdil někde ve městě po sídlišti, v parku, na cyklostezce, v létě nějaké delší trasy..
Děkuji mnohokrát.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Tak to se připíchnu
, mám stejně velké dítě a bude potřebovat nové kolo. Zajímalo by mě jak velké má cenu teď kupovat (léto ještě odjezdil na 24, ale nyní dost povyrostl) velikost kol a rámu, po čem se dívat, i když je mi jasné, že si na něho stejně bude muset jít sednout a zkusit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Synovi jsem pořídila Author Outset. Má 152 cm, dlouhé nohy a sedí mu a hlavně je lehké. Delší trasy jsme zatím nezkoušeli, docela mu to frčí, ale já jsem vyrostla na Sobi 20, tak jsem asi dost nenáročná
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sylvania 333 píše:
Synovi jsem pořídila Author Outset. Má 152 cm, dlouhé nohy a sedí mu a hlavně je lehké. Delší trasy jsme zatím nezkoušeli, docela mu to frčí, ale já jsem vyrostla na Sobi 20, tak jsem asi dost nenáročná.
Tak to mame podobné. Ja měla Pionýr 22 červená metalíza ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@tabitta píše:
Ahoj, dáte mi nějaký tip? Vůbec se v tom neorientuju, sama na kole nejezdím. Syn by jezdil někde ve městě po sídlišti, v parku, na cyklostezce, v létě nějaké delší trasy..
Děkuji mnohokrát.
v tom veku a vysce jsme koupili horace, kola 26", ram 17". Chtela jsem, aby mel treka na 28 kolach, ale chtel tohle. Tak jen abys vedela velikost. Ted ma 170 cm a jeste mu je, ikdyz zacina vypadat na nem smesne.
Za me je trek/cros lepsi, pokud vyslovene nechces sjizdet koreny a skalu. A ted jsou modni ta velka kola, 30 palcu. Lidi na to nedaji dopustit, ja na tom nikdy nejela.
Nekupuj tzv. mestske kolo, hlavne at to ma normalni prevody, treba 3×8. Na mestskem kole nevyjedes zadny kopec.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pudloslava píše:
v tom veku a vysce jsme koupili horace, kola 26", ram 17". Chtela jsem, aby mel treka na 28 kolach, ale chtel tohle. Tak jen abys vedela velikost. Ted ma 170 cm a jeste mu je, ikdyz zacina vypadat na nem smesne.Za me je trek/cros lepsi, pokud vyslovene nechces sjizdet koreny a skalu. A ted jsou modni ta velka kola, 30 palcu. Lidi na to nedaji dopustit, ja na tom nikdy nejela.
Nekupuj tzv. mestske kolo, hlavne at to ma normalni prevody, treba 3×8. Na mestskem kole nevyjedes zadny kopec.
Děkuji moc ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit