Kolo vs. kolo odrážedlo
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Vermion My jsme měli motorku, pak větší motorku a pak rovnou přešli na kolo. Já se hlavně sama bojim jí na to kolo brát, protože mi už párkrát spadla. Věřím tomu, že kdyby jezdila častěji, tak se to naučí…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@smahulinka tak to kolo odrážedlo kupte…na rovnováhu je to ta nejlepší průprava
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Vermion Mě teď hrozně mrzí, že jsme jí ho nekoupili loni místo toho kola, rovnováha je její velký problém i při chůzi ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já být vámi, tak koupím koloběžku, bude mít na čem jezdit, taky se učí držet rovnováhu a kdyby jste pořídili tu skládací, tak tu dáte v případě potřeby na kočárek bez problémů - na procházky tak s 5 letou dcerou chodíme. Na kola chodíme bez kočárku - jezdí pěkně, ale přes ty cesty je to jednodušší s kolobkou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Koloběžka je taky dobrý nápad
kluk na koloodrážedle problém s rovnováhou neměl ale to kolo je úděsný, prostě se bojí, ať tam má přídavná kolečka nebo bez, tak nevíme co s tím ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Náš čtyřleťák by rád ještě jezdil na koloodrážedle, kdybychom mu ho už nezatrhli. Musí na kole.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@CokeLady skoro 4 leťák na něm pořád rád jezdí… teď už teda občas jede na kole. Máme Xbike z Lidlu a spokojenost. Jenom pozor na brzdu… kluk se s ní sice naučil, ale teď tak chce brzdit i na kole, kde je ale na přední kolo ![]()
- Citovat
- Upravit
Šimonek teď dostal k druhým narozeninám bazarové s naf kolama a brzdou a je super. Umí ale ještě má trochu strach. Nejezdí zatím tak rychle jak na motorce, ta je samo lehčí. Jo a už má i přilbu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@CokeLady Taky máme xbike z lidlu a je super, i když nemá nafukovací kola. Nějak nechybí a malá si nestěžuje, otlačenou prdku taky nemá, takže i sedlo je asi dobrý. V základní výbavě je košík a zvonek (u nás obojí nepostradatelné
) Jen není běžně k dostání, musí ho zrovna mít v nabídce, tak je náhoda, jestli ho člověk sežene nebo ne. Simonka na něm pořád jezdí, i když už to střídá s kolem. Když se mnou jde ještě někdo, tak bere kolo, když jdu sama s kočárem, tak xbike.
Pro přehled: http://www.neobycejne.cz/
Jinak bych si dala pozor hlavně na váhu, než jsem malou vycepovala, tak jsem často z procházky odrážedlo nesla v ruce nebo později vezla zavěšné na kočáru… No a samozřejmě na výšku - aby prcek dosáhl na zem. Když sedí, tak musí mít celou plochu chodidla na zemi, aby mohl bezpečně jezdit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My 24m a dostala firstbike. Super
má tam snizovaci adapter a celkem ji to uz jde ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit