Kolo vs. kolo odrážedlo

Napsat příspěvek
Velikost písma:
844
10.5.13 08:26

@Vermion My jsme měli motorku, pak větší motorku a pak rovnou přešli na kolo. Já se hlavně sama bojim jí na to kolo brát, protože mi už párkrát spadla. Věřím tomu, že kdyby jezdila častěji, tak se to naučí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3733
10.5.13 08:30

@smahulinka tak to kolo odrážedlo kupte…na rovnováhu je to ta nejlepší průprava

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
844
10.5.13 08:34

@Vermion Mě teď hrozně mrzí, že jsme jí ho nekoupili loni místo toho kola, rovnováha je její velký problém i při chůzi :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
414
10.5.13 08:36

Já být vámi, tak koupím koloběžku, bude mít na čem jezdit, taky se učí držet rovnováhu a kdyby jste pořídili tu skládací, tak tu dáte v případě potřeby na kočárek bez problémů - na procházky tak s 5 letou dcerou chodíme. Na kola chodíme bez kočárku - jezdí pěkně, ale přes ty cesty je to jednodušší s kolobkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3733
10.5.13 08:53

@Rézi ano to je taky dobrá volba :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
844
10.5.13 08:55

@Rézi teda to mě vůbec nenapadlo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1038
10.5.13 10:49

Koloběžka je taky dobrý nápad :) kluk na koloodrážedle problém s rovnováhou neměl ale to kolo je úděsný, prostě se bojí, ať tam má přídavná kolečka nebo bez, tak nevíme co s tím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101928
22.8.14 12:48

@CokeLady Náš skoro čtyřleťák stále koloodrážedlo využívá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66845
22.8.14 12:51

Náš čtyřleťák by rád ještě jezdil na koloodrážedle, kdybychom mu ho už nezatrhli. Musí na kole.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66845
22.8.14 13:01

@CokeLady Koupila bych s nafukovacími koly, klidně bazarové

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
22.8.14 13:02

@CokeLady skoro 4 leťák na něm pořád rád jezdí… teď už teda občas jede na kole. Máme Xbike z Lidlu a spokojenost. Jenom pozor na brzdu… kluk se s ní sice naučil, ale teď tak chce brzdit i na kole, kde je ale na přední kolo :cert:

• Citovat
  • Upravit
101928
22.8.14 13:11

@CokeLady Taky máme xbike z Lidku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
452
22.8.14 13:12

Šimonek teď dostal k druhým narozeninám bazarové s naf kolama a brzdou a je super. Umí ale ještě má trochu strach. Nejezdí zatím tak rychle jak na motorce, ta je samo lehčí. Jo a už má i přilbu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4156
22.8.14 13:14

@CokeLady Taky máme xbike z lidlu a je super, i když nemá nafukovací kola. Nějak nechybí a malá si nestěžuje, otlačenou prdku taky nemá, takže i sedlo je asi dobrý. V základní výbavě je košík a zvonek (u nás obojí nepostradatelné :D ) Jen není běžně k dostání, musí ho zrovna mít v nabídce, tak je náhoda, jestli ho člověk sežene nebo ne. Simonka na něm pořád jezdí, i když už to střídá s kolem. Když se mnou jde ještě někdo, tak bere kolo, když jdu sama s kočárem, tak xbike.
Pro přehled: http://www.neobycejne.cz/
Jinak bych si dala pozor hlavně na váhu, než jsem malou vycepovala, tak jsem často z procházky odrážedlo nesla v ruce nebo později vezla zavěšné na kočáru… No a samozřejmě na výšku - aby prcek dosáhl na zem. Když sedí, tak musí mít celou plochu chodidla na zemi, aby mohl bezpečně jezdit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1782
22.8.14 13:15

My 24m a dostala firstbike. Super :) má tam snizovaci adapter a celkem ji to uz jde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Enduro

• (4.7) + 13 recenzí

Chodítko DJ

• (3.9) + 11 recenzí