Koloběžka Maxi Micro T
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Koloběžka Maxi Micro T
Mám dva akční kluky (4,1). Zvažuji, že jim na vánoce pořídím koloběžky. Vůbec mě to ani nenapadlo, ale ten starší si to půjčil u sousedů a byl moc nadšený. Protože se to snad vleze i do kufru auta, tak si myslím, že bychom to mohli v budoucnu využívat i když někam pojedeme, výlety do zoo atd.
Ráda bych znala Váš názor zda je to vůbec reálné a někdo to tak má nebo je to jen nesmyslná představa.
Moc se mi líbí tato koloběžka a tak pokud ji někdo vlastníte tak mi prosím napište jak jste s ní spokojeni. Klidně doporučte i jinou.
Díky moc.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Můj názor je, že pokud koloběžku, tak s nafukovacími koly. Kluci mají a moc rádi jezdí. Nemám zkušenost s tou konkrétní co jsi dávala obrázek, ale obecně ta malá kolečka moc dobře nejezdí. Musí se na ní pořád odrážet. Kdežto pokud má klasická kola tak se odrazíš a kus to „jede samo“.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lenny0 ahoj, my už oni napsali Ježíškovi
dcerce jsou 3 a půjčila si jí od 4leté kamarádky a hned jí to šlo! Byla jak Hurvínek
No koukala jsem jak blázen
Akorát tedy to byla ta minimicro, tak nevím, jestli nemám vzít rovnou tu větší
Ta cena je taky dost vysoká ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Díky moc za názory. @Mjau právě kvůli té ceně se do toho nijak nehrnu, protože nechci aby to skončilo v koutě. Taky si nejsem jistá ani tou velikostí. Tak nevím jak se nakonec rozhodnu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Máme odsud http://www.yedoo.eu/cz/default.aspx. Starší má Tidit, mladší Mau.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
MAXI MICRO
Ahoj Leny, tuhle koloběžku jsme zakoupili před třemi lety pro dceru, byla to koloběžka pro menší MINI MICRO, uplně stejná, jen od 2-5 let. Napřed jsem chtěli obyč, ale dcera stoupla na tuhle a hned jela.Tak jsme to riskli.Mohu Vám říct, že jsem nikdy nelitovala, je to to nejlepší jakou jsme ji mohli koupi. 1)koloběžka nehrčí je tichounká
2,je lehounká a opravdu skladná 3)nášlapná deska je těsně nad zemí, tudiž nožku nemá nikterak vysoko 4)koloběžka vybere každou díru v chodníku, aniž by to dítě citilo a nebo by mohlo upadnou, tady to ani nepocítí, rantl u chodníku sjede bez problému 5)nakláněí řidítek při zatáčení je opravdu dokonalé 6)co se týče rychlosti, tak opravdu frčí, tak jak dítě potřebuje, a brždění je jednoduché a rychlé. Plast na kolopběžce, je hooodně pevný. 7)na hřišti jsme budili závist, a každému se líbila a ptal se co to je a kde jsme ji pořídili.
než dcera z koloběžky vyrostla, vynalezli i pro starší a to je tahle micro maxi, tudiž jsme ji dceři bez váhání koupili k narozeninám. Je z ní nadšená.
Za sebe vřele doporučuji, lepší volba není, koloběžka mě strašně nadchla a snad brzy vynaleznou i dětská kola:o))))))přčeji hodně najetých kilometrů? o))klidně mi pisněte na mejlíka
- Citovat
- Upravit
Klidně mi napište mejlíka na herzanovaj@seznam.cz. ano,ceje vyšší, ale myslím že je uměrná k té kvalitě. Sama nekupuji drahé věci, ale tohle jsem prostě musela. jestli má vaš dítě 4 roky, možná už bych vzala tu větší. Ta menší je od 3 let, my na ni jezdili už od 2,a větší je od 6ti, a dcera ji dostala k pátým narozkám. Kamarádka tuhle větší koupila pro dceru ke 4 narozeninám. Má teleskopické řidítka, oni se od sebe nějak extra moc neliší. je malinko větší, větší nášlapná deska a tak. Věřte že v koutě vám ležet nebude.je skladná, pač je odděláte řidítka, jen jedním caplíkem,:))))
- Citovat
- Upravit
Jaňulko, kde jsi ji koupila za 2419 se vším, prosím?
Děkuju M
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky, tak včera jsem ti sem hodila odkaz, ale ze servru mi to vymazali, asi reklama, nebo nevím. Koupila jsem ji na MMB, když mi pošleš mejlíka, přepošlu ti odkaz. A nebo si najeď na Mimibazar, zadej si nové zboží, minimální cenu 2200 a maximální 2300,vyskočí jen jedna. Stojí 2290,–poštovný 99,a na dobírku 120 myslím ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@janulka81 píše:
Ahojky, tak včera jsem ti sem hodila odkaz, ale ze servru mi to vymazali, asi reklama, nebo nevím. Koupila jsem ji na MMB, když mi pošleš mejlíka, přepošlu ti odkaz. A nebo si najeď na Mimibazar, zadej si nové zboží, minimální cenu 2200 a maximální 2300,vyskočí jen jedna. Stojí 2290,–poštovný 99,a na dobírku 120 myslím
ahoj, asi to jiz nebude aktualni, ale napsala by jsi mi ten link? diky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit