Koloběžka Maxi Micro T

1010
1.11.13 12:56

Koloběžka Maxi Micro T

Mám dva akční kluky (4,1). Zvažuji, že jim na vánoce pořídím koloběžky. Vůbec mě to ani nenapadlo, ale ten starší si to půjčil u sousedů a byl moc nadšený. Protože se to snad vleze i do kufru auta, tak si myslím, že bychom to mohli v budoucnu využívat i když někam pojedeme, výlety do zoo atd.
Ráda bych znala Váš názor zda je to vůbec reálné a někdo to tak má nebo je to jen nesmyslná představa.

Moc se mi líbí tato koloběžka a tak pokud ji někdo vlastníte tak mi prosím napište jak jste s ní spokojeni. Klidně doporučte i jinou.

Díky moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4647
1.11.13 13:50

Můj názor je, že pokud koloběžku, tak s nafukovacími koly. Kluci mají a moc rádi jezdí. Nemám zkušenost s tou konkrétní co jsi dávala obrázek, ale obecně ta malá kolečka moc dobře nejezdí. Musí se na ní pořád odrážet. Kdežto pokud má klasická kola tak se odrazíš a kus to „jede samo“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1790
1.11.13 14:05

@Lenny0 ahoj, my už oni napsali Ježíškovi ;) dcerce jsou 3 a půjčila si jí od 4leté kamarádky a hned jí to šlo! Byla jak Hurvínek :lol: No koukala jsem jak blázen :)) Akorát tedy to byla ta minimicro, tak nevím, jestli nemám vzít rovnou tu větší :think: Ta cena je taky dost vysoká :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1010
3.11.13 10:12

Díky moc za názory. @Mjau právě kvůli té ceně se do toho nijak nehrnu, protože nechci aby to skončilo v koutě. Taky si nejsem jistá ani tou velikostí. Tak nevím jak se nakonec rozhodnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1946
19.11.13 20:51

A mohla bych Vás poprosit o odkaz na tu s nafuk. kolama :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4647
19.11.13 21:22

Máme odsud http://www.yedoo.eu/cz/default.aspx. Starší má Tidit, mladší Mau.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jaňulka 78
1.12.13 08:51

MAXI MICRO

Ahoj Leny, tuhle koloběžku jsme zakoupili před třemi lety pro dceru, byla to koloběžka pro menší MINI MICRO, uplně stejná, jen od 2-5 let. Napřed jsem chtěli obyč, ale dcera stoupla na tuhle a hned jela.Tak jsme to riskli.Mohu Vám říct, že jsem nikdy nelitovala, je to to nejlepší jakou jsme ji mohli koupi. 1)koloběžka nehrčí je tichounká
2,je lehounká a opravdu skladná 3)nášlapná deska je těsně nad zemí, tudiž nožku nemá nikterak vysoko 4)koloběžka vybere každou díru v chodníku, aniž by to dítě citilo a nebo by mohlo upadnou, tady to ani nepocítí, rantl u chodníku sjede bez problému 5)nakláněí řidítek při zatáčení je opravdu dokonalé 6)co se týče rychlosti, tak opravdu frčí, tak jak dítě potřebuje, a brždění je jednoduché a rychlé. Plast na kolopběžce, je hooodně pevný. 7)na hřišti jsme budili závist, a každému se líbila a ptal se co to je a kde jsme ji pořídili.
než dcera z koloběžky vyrostla, vynalezli i pro starší a to je tahle micro maxi, tudiž jsme ji dceři bez váhání koupili k narozeninám. Je z ní nadšená.
Za sebe vřele doporučuji, lepší volba není, koloběžka mě strašně nadchla a snad brzy vynaleznou i dětská kola:o))))))přčeji hodně najetých kilometrů? o))klidně mi pisněte na mejlíka

• Citovat
  • Upravit
Jaňulka 78
1.12.13 08:58

Klidně mi napište mejlíka na herzanovaj@seznam.cz. ano,ceje vyšší, ale myslím že je uměrná k té kvalitě. Sama nekupuji drahé věci, ale tohle jsem prostě musela. jestli má vaš dítě 4 roky, možná už bych vzala tu větší. Ta menší je od 3 let, my na ni jezdili už od 2,a větší je od 6ti, a dcera ji dostala k pátým narozkám. Kamarádka tuhle větší koupila pro dceru ke 4 narozeninám. Má teleskopické řidítka, oni se od sebe nějak extra moc neliší. je malinko větší, větší nášlapná deska a tak. Věřte že v koutě vám ležet nebude.je skladná, pač je odděláte řidítka, jen jedním caplíkem,:))))

• Citovat
  • Upravit
Jaňulka 78
1.12.13 09:03

Koupila jsem ji za 2419,– i s dopravou na dobírku.

• Citovat
  • Upravit
1
11.12.13 14:15

Jaňulko, kde jsi ji koupila za 2419 se vším, prosím?
Děkuju M

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
12.12.13 22:03

Ahojky, tak včera jsem ti sem hodila odkaz, ale ze servru mi to vymazali, asi reklama, nebo nevím. Koupila jsem ji na MMB, když mi pošleš mejlíka, přepošlu ti odkaz. A nebo si najeď na Mimibazar, zadej si nové zboží, minimální cenu 2200 a maximální 2300,vyskočí jen jedna. Stojí 2290,–poštovný 99,a na dobírku 120 myslím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
22.4.16 20:58
@janulka81 píše:
Ahojky, tak včera jsem ti sem hodila odkaz, ale ze servru mi to vymazali, asi reklama, nebo nevím. Koupila jsem ji na MMB, když mi pošleš mejlíka, přepošlu ti odkaz. A nebo si najeď na Mimibazar, zadej si nové zboží, minimální cenu 2200 a maximální 2300,vyskočí jen jedna. Stojí 2290,–poštovný 99,a na dobírku 120 myslím :mrgreen:

ahoj, asi to jiz nebude aktualni, ale napsala by jsi mi ten link? diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Enduro

• (4.7) + 13 recenzí

Chodítko DJ