Jaké odstrkávadlo?
- Fotoalbum (2)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Jaké odstrkávadlo?
Poraďte prosím jaké odstrkávadlo/autíčko vybrat pro 14 měsíční holčičku. Ještě nechodí, proto uvažuji o čtyřkolovém s rukojetí.
Zaujalo mě tohle, ale moc recenzí jsem nenašla:
http://www.mall.cz/…upee-cervene
S jakým máte dobré zkušenosti vy? Jaké nekupovat?
Děkuju za radu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Ditu1 už jsem to dnes psala k vánocům jsme koupily toto, minulý týden byl klukovi rok, jinak to co máš vybrané jsme měli pro holku a vydrželo hodně jezdí na něm ještě dnes na zahradě
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ditu1 no, my jsme podědili podobné a ještě teď (22m) má dcerka tendenci se opírat a přepadne dozadu. Nám se nakonec osvědčila klasická motorka Enduro, mají i víc velikostí… ![]()
http://www.zbozi.cz/…duro-zelena/
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My koupili klasickou motorku Enduro, malá měla v té době 17měsíců a chodila sama 3 měsíce. Dokud nechodila, tak se jen vozila v kočáře. Jinak teď na zimu bych nekupovala a pokud je myšleno použití až na jaře, tak bych koupila odrážedlo např. tu motorku, kde se učí držet rovnováhu.
. Jinak my jsme s Endurem naprosto spokojeni a malá jezdí jako čertice.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To tvé vybrané je strašně široké. Záleží, jestli to chceš jen na hraní po bytě či zahradě nebo i jako opravdový dopravní prostředek. Na hraní to stačí, děti ho mají rády. Ale naprosto nepřekonatelné jsou motorky Enduro, děti na nich jezdí na hřiště, do obchodu, na procházky, přestože by normálně ještě tolik neušly, na motorce ujedou velký kus cesty, popř. když už ji nechtějí, je lehoučká, může ji dospělý nést nebo se dá snadno naložit na kočár…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Chtěla bych, aby ji využívala hlavně po bytě, kvůli tomu, že bude zima a hlavně proto, že ještě nechodí. Nemám zkušenosti, ale myslím si, že by si s autíčkem mohla napřed vyhrát, pak ho používat jako „chodítko“. Ona totiž zatím ani nestojí, proto zvažuji autíčko a ne motorku. S motorkou na ven počítám až na jaro, jak bude zběhlá v chůzi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Něco podobného má neteř. Na doma dobrý, ale venku si to moc představit nedovedu. Couá se jí na tom zjevně pohodlně, ale popojíždění dopředu jí nejde, protože je to široké a ta pozice je potom nepohodlná. Koupila bych raději na jaře to Enduro, co psaly holky nebo Puky. Náš malej třeba nechce vůbec žádný. Už jsme zkusili několik typů a nic, prostě je nejezdicí typ. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, my ho mame. Tohle mame zatim na doma, maly to ma jako hracku, obcas ho vozim, je tam ulozny prostor, tam schovava boty ![]()
Vzadu je operka, coz je pro mrnata super.
Zaroven se da vyuzit jako aktivni choditko.
Jsme spokojeni.
Na vanoce dostane dvoukolove s helmou a treba uz na jare vyjedeme ven.
- Citovat
- Upravit
@anickadomnik píše:
@Ditu1 už jsem to dnes psala k vánocům jsme koupily toto, minulý týden byl klukovi rok, jinak to co máš vybrané jsme měli pro holku a vydrželo hodně jezdí na něm ještě dnes na zahradě
@anickadomnik, Zuzkasim píše, že je hodně široké. Vám velikostně vyhovovalo od začátku?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@chatwenna aktivní choditko, to je právě jeden z hlavních důvodů, proč o něm přemýšlím.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My máme toto: http://odrazedla.heureka.cz/…000/galerie/
Ale řekla bych, že to je jen do bytu a nebo na velmi rovný terén (bez hrbolků), je tam totiž pod kolečky taková ta zábrana, aby se dítě nepřevrhlo, takže přes bubliny na chodníku to „chrchle“ ![]()
Proto jsem to pořádně umyla a nechala na blbnutí doma.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Teď jsem narazila ještě na tyhle dva: Chicco Auto Speedy a Smoby Auto Mája.
Co si o nich prosím myslíte? Které z nich vybrat? Jupee Jeep asi brát nebudu, dám na vás s tou šířkou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
odstrkovadlo2v1
@Ditu1 Tak to co sis vybrala a hodila ten odkaz bych teda nekupovala. Neco podobneho jsem mela pro dceru a brzo to letelo do popelnice. Je to strasne nestabilni. Dvakrat udelala kotrmelec dopredu, ja malem dostala infarkt a mile odrazedlo letelo do odpadu!!!
Za sebe doporucuji tohle, je krasne stabilni, neprevrhne se a je dost nizke i pro 14m dite… Navic se pak da predelat na kolobezku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit