Zkušenosti s odrážedlem Baghera

45
23.10.13 20:36

Zkušenosti s odrážedlem Baghera

Dobrý den,
prosím všechny, co mají zkušenosti s odrážedlem Baghera, o sdílení svých zkušeností. Píšu rovnou, že nechci Enduro ani jiné plasťáky, nemám zájem zbytečně ničit planetu plastem.
Děkuju všem za odpovědi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8151
23.10.13 21:58

@formik my máme schované k vánocům toto ale vyzkoušené ho ještě nemám takže pokud má někdo zkušenosti ráda to taky přečtu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4263
23.10.13 22:19

Máme od Vánoc, malému je 26m a teprve tak měsíc ho utahne. Je dost těžké, špatně přenosné ( pokud ditko přestane odráželo bavit a rodič ho km táhne v ruce:-) ) a ma dost těžké ovládání/ zataceni. Proste to zvladnul až po 2. Roce. Ale ma ho rad a vypadá fakt výborně.:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8151
23.10.13 22:24

@misoule tak koukám že to vaše je doporučované od 20 měsíců, naše píšou že od roka doufám že ho tedy kluk zvládne rok mu byl v sobotu, nevíš kolik to vaše váží? že bych to porovnala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4263
23.10.13 22:26

Na váze jsem ho neměla, ale určo 3-5kg. Je dost do rovného terénu, v kopci se fakt dře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8151
23.10.13 22:29

@misoule no to naše má 5 kg to si mě moc nepotěšila, jsem se těšila jak to po vánocích natrénujem doma a na jaře vyrazíme ven. Ale proč je teda doporučované od roka :nevim: :nevim: :zed: :zed: :zed: to ani nevim jestli mám říkat manželovi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4263
23.10.13 22:35

Jde o délku sedačky, blbe se prckum zaprou nohy a nejde se odrazit, podkluzuje to, tak se opře o volant a ono mu to hned podjede/zatočí. Malej na něm rad sedel, hrál si na něm i tak, měl ho jako odráželo na domu a venku drandil na enduru. Neboj, časem se to naučí, ale je to takové spis víkendové odrážedlo, ostatní děti mu hned frnknou, tak si s detma radši bere motorku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2494
24.10.13 08:23

Taky mame doma, syn dostal k prvnim narozeninam ty hasice. a jak rikaj holky, utahne ho az tedka a to mu budou za par dnu dva roky. do te doby jsem ho na nem jen vozila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
24.10.13 09:47

Děkuju vám za vaše zkušenosti, MOC jste mi pomohly! Už jsem měla objednaného závoďáka, ale na stránkách byla uvedená váha 6 kg a to mně trochu zarazilo. Mé dítko má ve 13 měsících 7 kg, a nedokážu si představit, jakým způsobem by rozhýbal váhu skoro stejnou jako on sám. Objednávka je zrušená, místo Baghery kupujem Hoppop Locco. Jen škoda toho krásného designu :,( Kdyby jste někdo Bagheru prodávaly, ozvěte se :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
27.11.13 22:23

Dobrý den,
znovu bych se ráda vrátila do této diskuze.
I přes to, že jsem byla odhodlaná nekupovat Bagheru, podařilo se mi za velmi dobré peníze sehnat použité šlapadlo této značky. Syn je z něj absolutně nadšený, hraje si s autem denně, a i když je slaboučký a má teprve 14 měsíců, lítá s autem po celém bytě. Sice nedosáhne na šlapátka, ale i tak auto uveze. Vozí plyšáky a tak :lol:
Všem, co se rozhodují, doporučuju auto koupit. Ta investice za tu radost z úžasné hračky rozhodně stojí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
301
7.3.15 08:52

.

Holky, které jste měly nebo máte ta odrážedla? Neprodáváte některá? Chci to jen jako rekvizitu na focení. Kdo by měl a v dobrém stavu, ozvěte se ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
301
24.5.15 13:13

Koupím bagheru, nejlépe hnědou, pořád nikdo neprodává? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4263
25.5.15 22:07

Neprodávám, jen se podělím o novou zkušenost pro budoucí zájemce. Po 2 letech jsme dokoupili druhou Bahgeru a musím říct, že vypadají stejně, ale nová je o mnoho lehčí. Výrobci něco pozměnili a určo k lepšímu. Novou Bagheru teď rozjede i dcera, které je rok s týden, s bráchovou ani nehne. Jinak to je prostě skvělé autíčko, pokužívá ho syn denně už 2 roky a drží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Enduro

• (4.7) + 13 recenzí

Chodítko DJ

• (3.9) + 11 recenzí