Zkušenosti s odrážedlem Baghera
- Fotoalbum (2)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Zkušenosti s odrážedlem Baghera
Dobrý den,
prosím všechny, co mají zkušenosti s odrážedlem Baghera, o sdílení svých zkušeností. Píšu rovnou, že nechci Enduro ani jiné plasťáky, nemám zájem zbytečně ničit planetu plastem.
Děkuju všem za odpovědi ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@formik my máme schované k vánocům toto ale vyzkoušené ho ještě nemám takže pokud má někdo zkušenosti ráda to taky přečtu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Máme od Vánoc, malému je 26m a teprve tak měsíc ho utahne. Je dost těžké, špatně přenosné ( pokud ditko přestane odráželo bavit a rodič ho km táhne v ruce:-) ) a ma dost těžké ovládání/ zataceni. Proste to zvladnul až po 2. Roce. Ale ma ho rad a vypadá fakt výborně.:-)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@misoule tak koukám že to vaše je doporučované od 20 měsíců, naše píšou že od roka doufám že ho tedy kluk zvládne rok mu byl v sobotu, nevíš kolik to vaše váží? že bych to porovnala?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na váze jsem ho neměla, ale určo 3-5kg. Je dost do rovného terénu, v kopci se fakt dře.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@misoule no to naše má 5 kg to si mě moc nepotěšila, jsem se těšila jak to po vánocích natrénujem doma a na jaře vyrazíme ven. Ale proč je teda doporučované od roka
to ani nevim jestli mám říkat manželovi
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jde o délku sedačky, blbe se prckum zaprou nohy a nejde se odrazit, podkluzuje to, tak se opře o volant a ono mu to hned podjede/zatočí. Malej na něm rad sedel, hrál si na něm i tak, měl ho jako odráželo na domu a venku drandil na enduru. Neboj, časem se to naučí, ale je to takové spis víkendové odrážedlo, ostatní děti mu hned frnknou, tak si s detma radši bere motorku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky mame doma, syn dostal k prvnim narozeninam ty hasice. a jak rikaj holky, utahne ho az tedka a to mu budou za par dnu dva roky. do te doby jsem ho na nem jen vozila.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Děkuju vám za vaše zkušenosti, MOC jste mi pomohly! Už jsem měla objednaného závoďáka, ale na stránkách byla uvedená váha 6 kg a to mně trochu zarazilo. Mé dítko má ve 13 měsících 7 kg, a nedokážu si představit, jakým způsobem by rozhýbal váhu skoro stejnou jako on sám. Objednávka je zrušená, místo Baghery kupujem Hoppop Locco. Jen škoda toho krásného designu
Kdyby jste někdo Bagheru prodávaly, ozvěte se ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den,
znovu bych se ráda vrátila do této diskuze.
I přes to, že jsem byla odhodlaná nekupovat Bagheru, podařilo se mi za velmi dobré peníze sehnat použité šlapadlo této značky. Syn je z něj absolutně nadšený, hraje si s autem denně, a i když je slaboučký a má teprve 14 měsíců, lítá s autem po celém bytě. Sice nedosáhne na šlapátka, ale i tak auto uveze. Vozí plyšáky a tak ![]()
Všem, co se rozhodují, doporučuju auto koupit. Ta investice za tu radost z úžasné hračky rozhodně stojí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
.
Holky, které jste měly nebo máte ta odrážedla? Neprodáváte některá? Chci to jen jako rekvizitu na focení. Kdo by měl a v dobrém stavu, ozvěte se ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Neprodávám, jen se podělím o novou zkušenost pro budoucí zájemce. Po 2 letech jsme dokoupili druhou Bahgeru a musím říct, že vypadají stejně, ale nová je o mnoho lehčí. Výrobci něco pozměnili a určo k lepšímu. Novou Bagheru teď rozjede i dcera, které je rok s týden, s bráchovou ani nehne. Jinak to je prostě skvělé autíčko, pokužívá ho syn denně už 2 roky a drží.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit