Koloběžka pro dvouletou?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
koloběžka pro dvouletou?
Ahoj přemýšlím že koupím letos male k vánocm koloběžku, nemáte stím někdo zkušenost? Líbí se mi tahle… http://www.sportnanetu.cz/…pokey-bliss/
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@abby Na to jsi se asi neptala, nicméně pro dvouleté dítě bych koloběžku vůbec nepořizovala. Jde o to, že dítě je plně ve svém vývoji a koloběžkou bude zatěžovat nerovnoměrně své části těla. Koloodrážedlo, či nějaké enduro bude mnohem vhodnější.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Enduro právě máme a když jsme v obchodě tak se sápe po těch kolobkách…tak jssem si řikala že bych ji ju koupila k vanocum, no nevim stím vývojem maš asi pravdu…možna ji koupim to kolooražedlo a koloběžku až bude starší…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@abby S koloběžkou bych ještě minimálně rok počkala.
Naše malá dvouletá se na koloběžkách po obchodě taky chtěla projíždět, prodavač v Intersportu jí koloběžku ochotně půjčil, ale moc ji pro tak malé dítě nedoporučoval - nebyl to tedy tentýž typ, ale když se nad tím zamyslím, tak asi úplně vhodné to nebude.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky myslím, že na koloběžku je ještě malá. Syn od 2 let jezdí na kole, ale koloběžku si oblíbil až teď ve 4 letech
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, dcera na trikoleckove drandila a jeste neměla dva roky, drželo ji to dlouho, souběžně s ni ale drandila i na odrazedle a po druhých narozeninách i na kole. Narozdíl od synů se nebojí ničeho co ma kola
do dneska na ni s láskou vzpomíná, vášeň pro kolobezky všeho druhu ji zůstala a zádné následky nepozoruji, je ji 8. Podle mne bude platit to co ve všem - užívej s mírou
- Citovat
- Upravit
Můj druhý syn jezdí na koloběžce od 18 měsíců, starší jezdil od 2 let. Nerovnoměrné to sice je, ale zas na ni netráví nějaké dlouhé časy, takže v tomhle bych byla klidná. Jen bych vybrala koloběžku se dvěma kolečky vepředu a ne vzadu. Jak jsou vzadu, dítě si pak najíždí na nohy. Zkus kouknout ma Micro, tu máme my a naprostá spokojenost. Starší na ní jezdil do 5 let a teď mladší a není jediný problém.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit