Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Anonymní píše:
Holky a co kosmetička a holička? Objednaly jste si, když jste měly svatbu jen se svědky? A co výzdoba auta? Taky by mne zajímalo, jestli do restaurace ve svatebních šatech nebo v civilu. Příjde mi takové zvláštní, že tam budou třeba sedět lidé a já tam budu ve svatebních šatech. Jak jste to řešily?
Ke kosmetičce jsem zašla, protože se normálně nemaluju, tudíž doma mám akorát krycí makeup a česala mě kamarádka. Šaty jsem neměla, ty jsem nechtěla, měla jsem zelenou tylovou sukni, krémový top. Oblečení, který využiju i nadále.
Tak uces i liceni asi zalezi na tom, jak dobre to umis sama a jaka je tvoje představa. ja nemela ani jedno, to by dost narusilo moji predstavu co nejednodusi svatby
vlasy mam polodlouhe, cerstve jsem je umyla, vyfoukala, vyzehlila, nechala na volno a pichla jsem tam ozdobnou sponku. jednoduche, prirozene a mile jako cela nase svatba ![]()
namalovat se umim sama, jak se mi libi.
saty jsem mela smetanove po kolena, nebyly to klasicke honosni svatebni. nahore lehce krajkove na siroka raminka, teoreticky je dal muzu používat jako letni nebo lehce spolecenske. pokud bych mela takove ty princeznovske nebo tak, na obed bych se asi prevlekla do jednodusich.
A ozdobene auto je z mého pohledu kyc jak bic. my jeli od nas z domu se svedky jednim autem, to by mi prislo fakt jak pakarna ![]()
@peta81 to je dobrý nápad, taky se mi líbí takový jednoduchý styl. Museli jste mít krásnou svatbu.
Já mám úplně kratičký sestřih, takže jsem byla pár dní před svatbou u své kadeřnice upravit střih a nabarvit. Ráno jsem si to pak jenom upravila jako obvykle. Namalovala jsem se sama a to se moc nelíčím ani to nějak moc neumím. Takže jsem se namalovala tak, jako když jsem se malovávala do divadla. Makup, pudr, řasenka, trochu stínů a jo, koupila jsem si rtěnku.
Akorát jsem si dopřála ten luxus, že jsem si zašla na pedikůru (tam teda chodím i normálně) a manikůru a nechala si nalakovat nehty.
Do restaurace jsem šla ve svatebních šatech (a to jsem měla dlouhé bílé) a ani jsme neměli nějaký salonek nebo něco. Větší stůl normálně v plné restauraci. Ale byl rezervoaný a měli jsme svatební menu (vývar, svíčková) a pěkně nám ho nachystali (ale nijak přezdobeně, jenom nachystali talíře a skleničky a vázu na květiny).
Moc ráda na naši svatbu vzpomínám, byla to taková pohoda, měli jsme čas užít is jeden druhého.
Holky a co kosmetička a holička? Objednaly jste si, když jste měly svatbu jen se svědky? A co výzdoba auta? Taky by mne zajímalo, jestli do restaurace ve svatebních šatech nebo v civilu. Příjde mi takové zvláštní, že tam budou třeba sedět lidé a já tam budu ve svatebních šatech. Jak jste to řešily?