Kompletní sada do postýlky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3630
24.5.14 13:34

http://www.babymarket.cz/Povlečení%20do%20postýlky%20Mamo%20Tato/Povlečení%20do%20postýlky%20-%2010%20dílné%20sady
Akorát asi nedělají mantinel přes celou postýlku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2439
24.5.14 14:31

Tak nevím jestli ti to sem dávat, protože se na stejný nákup taky chystám a paní má zatím stop stav objednávek, tak aby pak stíhala ušít to co chci já…ale jsem tak hodná, že ti to sem dám :lol:

Na stránkách má napsané, že přijímá nové objednávky od 28.5, takže stačí pár dnů počkat.

www. n a s e m im i. com (tak odkaz sem vložit nejde, takže si najeď na tyto stránky bez mezer a musíš, si to projet sama)

Tady máš odkaz zrovna na ten mantinel kole celé postýlky - taky ho chci.
Pak si stačí jen vybrat látku a ona ti to ušije, jak budeš chtít.
Ze stejné látky si na těch stránkách můžeš objednat i všechno ostatní. Myslím, že ceny má taky solidní.
Jediný mínus je delší dodací doba až 21 dnů - protože ti to šije na zakázku a platba předem na účet. Čímž si kryje, to že klienti si zboží objednali a pak si ho nevyzvedli, což ji zas chápu.
Už jsem u ní kupovala velký spací pytel a byla jsem spokojená. Kladné recenze má i na heuréce, takže si myslím, že je důvěryhodná. Tak mrkni na stránky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
30.10.20 15:40

Prosím, kde teď sehnat kompletní výbavičku do postýlky? Nechci nic přehnaně drahého, ale chtěla bych, aby to bylo z kvalitních materiálů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.10.20 16:33

Taky se teď dívám po sadě do postýlky, ale ještě jsem neobjevila takovou, která by měla všechno co bych si představovala a zároveň se mi líbila. Tak když poradíte, kde jste sehnali budu moc ráda :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
31.10.20 17:32

Já jsem výbavičku do postýlky pořídila tady ***** a musím říct, že jsem s ní moc spokojená. Látky jsou kvalitní a všechno perfektně sedí a krásně vypadá. Šijou vše přímo v ČR, to pro mě byl další velký plus.

Upraveno Adminem - nevhodný odkaz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lily71
31.10.20 21:44

Já mám takový co má ventiř minky látku, ta je moc heboučká a odolná.

• Citovat
  • Upravit
9.11.20 22:23

Teď ještě přemýšlím jestli i s mantinelem nebo jestli se obejdu bez. Jaké máte zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
13.11.20 13:58

Můžete se mrknout taky na FLER - tam najdete šikovné české švadlenky ;)

osobně doporučuji velkou péřovou zavinovačku 100×100 cm a dva povláčky,
velká peřinka vydrží později jako peřinka do tří let…
peří je přírodní materiál vhodný i na léto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lily71
16.11.20 22:59

Já mám mantinel aby nešel na malou chlad od zdi a myslím, že časem bude fajn i kvůli padání věcí z postýlky a bouchání o šprusle. Ten s minky látkou mám odtud

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4