Komu dáváte peníze ?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
19980
21.8.20 19:12

Jen na zvířata, takže městský útulek a kočičí naděje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27572
21.8.20 19:14
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
21.8.20 19:21

Každý rok si najdu nějakou rodinu. Poslední 2 platby byly na popalenou Natálku - to bylo minulý rok o prázdninách a tenhle rok Emička hned v lednu po autonehodě.
Je toho bohužel hrozně :,(
U dobrého anděla mám registraci a budu taky časem posilat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
elibro
21.8.20 19:24

Člověk v tísni. A až budu zase o něco bohatší (tj. ne na MD), tak +Lékaři bez hranic.

• Citovat
  • Upravit
14858
21.8.20 19:41
@smajlik345 píše:
Na jaké organizace posílate peníze? Budu ráda za odkazy, snad se to smí, ale mě napadá jen dobrý anděl jinak ni

Mám trvalý příkaz na Dobrého anděla, tomuto projektu 100% věřím, vím přesně k jakým rodinám mé peníze jdou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21136
21.8.20 19:45

Útulky, Pes v nouzi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21136
21.8.20 19:46

Jo a kdysi jsem dávala i Člověk v tísni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.8.20 19:46

Pravidelná platba na dobrého anděla. Nárazove maminky v nouzi- samoživitelky. Já znám tu co vede skupinu a ona zase doporučuje komu pomoci podle toho jak je zná a ví jejich příběhy. Někdy objednam nákup z drogerie, jindy pošlu věci co máme doma - sladkosti co malej dostává a nikdo nejí, oblečení na děti, nebo zaplatím nákup stravenkovou kartou.. tenhle měsíc jsem v tom za 11 tis. Byly prémie tak jsem něco dala na toto. Lepší pocit než nová kabelka. Ale teda byť mají ty ženské šílené příběhy - týrání, znásilňování už od mala atp tak me nehorázné štve, ze plno z nich má 4-5 děti a nám se nedaří druhé.

• Citovat
  • Upravit
4380
21.8.20 19:48

Každý měsíc pravidelně na dobrého anděla, občas pak koupím srdicko zivot detem, svetlusku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
21.8.20 19:58

Clovek v tisni, Zdravotni klaun, Slepice v nouzi. Jo a Lekari bez hranic. Ale jen dvacku mesicne kazdymu :D

Příspěvek upraven 21.08.20 v 20:00

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399

Pravidelně každý měsíc- Azyl Studánka Naděje mrkni na fb ;) a cca 2krát nebo 3krát jak to vyjde tak i materiální pomoc :srdce: je to moje srdcovka, kam jezdím i osobně na kávu a omrknout zvířátka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2814

Dobrý anděl, Patron děti. Pak FELITI kastruje, krmí a kastrují toulavé kočky. Dal pak jednorázově na kočičí útulky, akce typu Oliver. Max atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.8.20 20:06

Dobrý anděl, nám hodně pomohl když dcera onemocněla. Ještě jsem s ní doma, ale jak nastoupim do práce budu posílat taky. Pak je ještě o koláček. Záleží co je ti blízké.

• Citovat
  • Upravit
406
21.8.20 20:10

Dobrý Anděl, Zdravotní klaun a co mi občas cvrkne do nosu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1571
21.8.20 20:14

Kazdy rok na Vanoce delam „Krabiceodbot“, pak posku na nejakou nadaci (Kapka nadeje, Prazdna kolebka, Kure apod) a v prubehu roku na konkrétní projekty (treba Oliverek).A davam veci do aukci, na deti, zvirata… Je to ruzne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!