Komu dáváte peníze ?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Každý rok si najdu nějakou rodinu. Poslední 2 platby byly na popalenou Natálku - to bylo minulý rok o prázdninách a tenhle rok Emička hned v lednu po autonehodě.
Je toho bohužel hrozně ![]()
U dobrého anděla mám registraci a budu taky časem posilat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Člověk v tísni. A až budu zase o něco bohatší (tj. ne na MD), tak +Lékaři bez hranic.
- Citovat
- Upravit
@smajlik345 píše:
Na jaké organizace posílate peníze? Budu ráda za odkazy, snad se to smí, ale mě napadá jen dobrý anděl jinak ni
Mám trvalý příkaz na Dobrého anděla, tomuto projektu 100% věřím, vím přesně k jakým rodinám mé peníze jdou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pravidelná platba na dobrého anděla. Nárazove maminky v nouzi- samoživitelky. Já znám tu co vede skupinu a ona zase doporučuje komu pomoci podle toho jak je zná a ví jejich příběhy. Někdy objednam nákup z drogerie, jindy pošlu věci co máme doma - sladkosti co malej dostává a nikdo nejí, oblečení na děti, nebo zaplatím nákup stravenkovou kartou.. tenhle měsíc jsem v tom za 11 tis. Byly prémie tak jsem něco dala na toto. Lepší pocit než nová kabelka. Ale teda byť mají ty ženské šílené příběhy - týrání, znásilňování už od mala atp tak me nehorázné štve, ze plno z nich má 4-5 děti a nám se nedaří druhé.
- Citovat
- Upravit
Každý měsíc pravidelně na dobrého anděla, občas pak koupím srdicko zivot detem, svetlusku…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Clovek v tisni, Zdravotni klaun, Slepice v nouzi. Jo a Lekari bez hranic. Ale jen dvacku mesicne kazdymu ![]()
Příspěvek upraven 21.08.20 v 20:00
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pravidelně každý měsíc- Azyl Studánka Naděje mrkni na fb
a cca 2krát nebo 3krát jak to vyjde tak i materiální pomoc
je to moje srdcovka, kam jezdím i osobně na kávu a omrknout zvířátka ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý anděl, Patron děti. Pak FELITI kastruje, krmí a kastrují toulavé kočky. Dal pak jednorázově na kočičí útulky, akce typu Oliver. Max atd.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý anděl, nám hodně pomohl když dcera onemocněla. Ještě jsem s ní doma, ale jak nastoupim do práce budu posílat taky. Pak je ještě o koláček. Záleží co je ti blízké.
- Citovat
- Upravit
Kazdy rok na Vanoce delam „Krabiceodbot“, pak posku na nejakou nadaci (Kapka nadeje, Prazdna kolebka, Kure apod) a v prubehu roku na konkrétní projekty (treba Oliverek).A davam veci do aukci, na deti, zvirata… Je to ruzne…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Aktuálně na Instagramu
Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!