Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Gladys píše:
@atominnka ani po limitu? já jsem nechávala tak 30min a pak se šla kouknout na denní světlo, nejlíp z úhlu(ano, jsem magor na testování). Pokud by tam fakt nic nebylo, doktorovi bych nevěřila, obecně se udává, že na utz by mělo být něco vidět od cca 1000j hcg, někdo udává tu spodní hranici 700j, ale to bys měla dálnice jak brno.
Je taky možné, že tam těhotenství bylo, ale už není a vstřebává se, pokud zamlkne v opravdu ranném stádiu, tak se nemusí hned spustit krvácení a sliznice ho jakoby pohltí.
Přesnou odpověď ti dá asi jen čas, tak do dvou týdnů bude jasno, to kdybys byla ten minoritní případ, kdy se hcg do moči skoro nedostává, ale v krvi by bylo zaručeně
Dík
No mně se tomu taky moc nechce věřit, chlap si dával pozor(vím, není to zdaleka 100% antikoncepce).. vidíš, po limitu jsem nekoukala, už je v koši.. no co, počkáme ty 2 týdny a pak na kontrole uvidíme ![]()
@Gladys Tak budes se mozna divit, ale pokud budes mit moc a dychnes do Alcosensoru ci jineho alkotestru, rozbije se uplne:-) /odzkouseno - na vlastni oci jsem to videla a neverila tomu/.
@atominnka píše:
DíkNo mně se tomu taky moc nechce věřit, chlap si dával pozor(vím, není to zdaleka 100% antikoncepce).. vidíš, po limitu jsem nekoukala, už je v koši.. no co, počkáme ty 2 týdny a pak na kontrole uvidíme
vyndat z koše. Nebudeš první ani poslední ![]()
A pak me napada, ze kdyby test byl pouze kvalitativni a ne kvantitativni, tak proc by ta carka silila nebo naopak slabla. urcite kvantita nejakou roli hrat taky musi. i kdyz asi ne jako u chlastovych testeru:-)
@Gladys No koš už je v popelnici a popelnice na ulici… a tam se hrabat nejdu ![]()
@JaniceB no tvl
Ale u těhotenského testu jsem si téměř 100% jistá, že i při nejvyšších hodnotách hcg ukáže přítomnost hcg. Vždyť nejvyšší hodnoty bývají mezi 8. a 12.tt a v tu dobu spousta ženských testuje ![]()
Souhlas s Gladys…vytahni to z kose a koukni na to znova…nekdy vyskoci po limitu
@Gladys Ty jo…ja jsem v 10 TT, jeste nejaky mam, ze bych to zkusila???
@JaniceB jak jsem už odpověděla gladys, koš je v popelnici a tu jsem vyndala na ulici.. nejdu se tam hrabat ![]()
No nic, perdím na to, jdu vyvenčit toho našeho malýho skřeta, neví co by a čmárá mi tu po zdi…
![]()
@JaniceB píše:
@atominnka Tak pak do lekarny pro jinou znacku jeste
Jj, jdem ven kolem lékárny, tak se tam zastavím ![]()
@atominnka Zkus si vzit klidne i 25ti jednotkovej, to nekdy ukazuje lepe jak ty desitkovy.
@atominnka píše:
@JaniceB jak jsem už odpověděla gladys, koš je v popelnici a tu jsem vyndala na ulici.. nejdu se tam hrabat
Proč!!! ![]()
@Hodaka píše:
Proč!!!
ptž bydlím na náměstí, kdefurt chodí lidi
![]()