Komu vyšel KET na 1. pokus

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2177
29.8.11 12:34

Smima

Moc ti na zítřek držím palečky :palec: Budu na tebe strašně myslet a hned ráno mi podej hlášení,jak to vypadá :-)
Já byla na kontrole,vše je ok,vaječníky ještě zvětšený ( jeden 5,5cm a druhej 6cm ) Ale jinak dobré. U nás ET nebude,ale pokud bude vše dobré,tak bude příští cyklus KET. Až to dostanu,tak 14 DC kontrola a tam se rozhodne. Nevíš jak napomoci zmenšování vaječníků?
A drobečci se mají čile k světu. Všech 5 se krásně vyvýjí,ale 1 trošku míň,to prý nejspíš mrazit nebudou :( Ale já doufám,že jo… Zaslouží si to taky :palec: Zítra z nich udělají ledňáčky,tak budu volat jak to dopadlo :-) Jsem tak šťastná,že jsou v pořádku,zlatíčka moje. Od toho pátku jsem byla hrozně nervozní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
29.8.11 14:37

luciferku

co pomáhá na zmenšení vaječníků, to fakt nevím. Asi se to musí vstřebat, jen jsem brala Anopyrin, ale to bylo od něčeho jiného. Jinak my máme za sebou 1. cyklus IVF/ICSI/+ET a pak 4× KET ze zmražených. Do dalších pokusů nepůjdeme, vyzkoušeli jsme to touto cestou a nevyšlo to. Dál už nic rozjíždět nebudeme. Stálo nás to dohromady 60.tisíc. Budeme místo mimča hodně cestovat, máme doma už jednoho 16-ti letého puberťáka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2177
29.8.11 16:02

Smima Ty jo,ta to jste museli mít hodně mrazáčků,když jste byli 4× na KET. To je pěkná pálka,člověk je pak zklamanej,že to ani přesto nevyšlo :( Třeba ti cestování pomůže,tělo se dá do kupy a pak to půjde samo :) Už jsem hodněkrát slyšela,že to nejde,pak byli na umělku ( to jim buď vyšlo nebo nevyšlo ) No a pak už se jim další podařilo přirozeně :) Já taky doufám,že ať to teď dopadne jakkoliv,tak že už to pak půjde samo. Ty ceny jsou šílený :( Nás to teď díky tomu KET taky vyjde o 5 000,– dráž. Je fakt,že nám tím pádem pořád zbývají 3 pokusy s pojišťovnou,ale jaksi na další není :nevim: A do dubna nebo do kdy než přítelovi skončí stavebko ani nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
29.8.11 16:51

luciferek

Je to hodně finančně náročné. Ale pokud máš na to sílu a podporu u partnera, tak do toho. Určitě se vám to podaří, jen Ti přeji, aby jste se dočkali co nejdřív a na testu objevila druhou čárku. My měli zmražených 24 embryí. Rozmražovali je vždycky po šesti, takže šest na jeden pokus, vybrali jen ty nejlepší. Tehdy, když jsem byla na prvním KETu, tak mi doktor říkal, že se to s takovou zásobou povede, že o tom vůbec nepochybuje. A vidíš, nic. Proto jsem už i přestala lékařům věřit. No zítra dám ještě vědět, co test. Dnes mě celý den píchá pupík :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2177
29.8.11 17:01

Smima
Určitě dej vědět,jak ten testík dopadnul :) Ty bláho to koukám jako blázen. To jsi měla 24 oplozených vajíček z 1 IVF? Tak to je pěkný. Kolik jsi měla folikulů? To jsi vůbec neměla OHSS?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
30.8.11 14:07

luciferku

tak hlásím, že je test negativní :cry: Jak se cítíš po odběru? Máš bolesti? Měla jsem 31 vajíček a z se oplodnilo 28, 24 jich zamrazili. Žádný hyperstimulační syndrom jsem naštěstí neměla. Drž se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2177
30.8.11 14:15

Smama
Tak to je mi líto :( Doufala jsem,že bude výsledek jinej a že sem přiběhneš s nadšením,že tam přece jen ty // jsou :-( Ach jo,musí ti teď být hrozně :cry:
Taková zásoba mrazáčků a žádné se neuchytilo :-( Je to fakt veliká škoda.
Já jsem zvědavá na mě ten další cyklus :nevim:
Ale teď jsem šťastná jako blecha :dance:
Mluvila jsem s laborkou :-)
zamrazili nám všech 5
To co bylo pozadu od včerejška všechno dohnalo :D
Všechny jsou 16-buněčný :palec: :dance: :mrgreen: :srdce: :srdce: Mě se tak ulevilo :) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
30.8.11 16:30

luciferek

tak to jsou úžasné vyhlídky, to budou silní jedinci :-D a uvidíš, že vše bude probíhat bez problémů. Tak myslíš, že další cyklus to bude? Taky jsem kolikrát říkala, že u mě přežije jen ten nejodolnější, protože jsem jim připravila docela tvrdé podmínky. Jsem totiž diabetička zcela závislá na inzulínu. I když se snažím cukr úspěšně kompenzovat, asi ta nemoc dělá v těle svoje. Jinak mi to taky hlava nebere, proč by to nemělo vyjít? Zítra ráno už půjdu na krev / o den dříve / protože mi to nějak nevychází na čtvrtek kvůli práce. Jsem totálně v klidu, už jsem na neúspěchy zvyklá, slzy nikde, snad ani nebudou…co se dá dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2177
30.8.11 17:18

Smima
No doufám,že to ten příští cyklus bude. Záleží,jestli se mi srovnají ty vaječníky a bude hezká sliznice. Takže doufám,že bude vše oki :palec: Jsou to moje šikulky a bojovníci. To by bylo aby se nějaký nechytnul. Budu myslet jen a jen pozitivně :palec:
A ty nebuď smutná,ju? Třeba se vám to nakonec opravdu povede přirozeně :hug: O to víc by to pak bylo lepší. A neptala jsi se v centru,jestli tomu nějak nevadí,že máš cukrovku? Třeba jsou k tomu pak nějaké prášky,kterýma by se to vykompenzovalo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
1.9.11 18:00

luci

tak HCG z krve je negativní :-( zkusíme ještě IUI, máš zkušenost, že? Co to všechno obnáší? A jak se cítíš? Snad jsi bez bolestí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2177
2.9.11 11:49

Ahojky :mavam:
Tak to je mi líto,že vyšla negativně i ta krev :( To byla poslední kapička naděje :(
No já byla na IUI jen jednou,pak nám doporučili IVF :nevim: Ale něco vím… Tak ti klidně poreferuji :) Máš ovulaci? Myslím jako nějak pravidelně a nebo máš anovuláky? A co sliznice? Dobrá,nebo horší?

Jinak u mě celkem super. Ve středu jsem to dostala… A to byla punkce v pátek. Takže teď půjdu 13.9. na kontrolu a když bude vše oki a hezká sliznice,tak by byl i ten KET :palec: Takže poslední cyklus jsem měla 17 dní,to jde ne? To mám asi jako odměnu za to,že nebyl ET :D

A jsem moooc ráda,že jsi se rozhodla zkusit to ještě alespoň s pomocí IUI :) Jsi šikulka :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
2.9.11 12:31

luciferku

konečně jsi nastartovaná a blíží se to, blíží… :-P to je fajn, že nebudeš dlouho čekat a už budeš 13. vědět, co a jak, SUPER !
U mě je problém s ovulací a i se sliznicí. Dnes jsem byla u svého gyn. a řekl, že mě klidně na ovulaci navede, pokud budu chtít, může provést i IUI, řekne, kdy je nejvhodnější doba početí. Nebudu to mít podpořeno žádnými hormony. Loni mě taky navedl a otěhotněla jsem koncem léta spontánně, ale pak v 8 TT potrat. No uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2177
2.9.11 12:47

Oki,no u mě taky vždycky byl problém s ovulací. Takže jsem to před IUI měla tak,že jsem od 3.DC brala clostilbegyt 1-0-1 na 5 dní a hlídaly mě na utz. Jenže clostík dost snižuje sliznici a to byl i můj případ,takže mi k tomu při kontrole 11.DC nasadili estrofem,tuším 1-1-1 aby mi dorostla sliznice. No pak jsem si 12.DC píchla ovitrelle na vyvolání ovulace a 13.DC mi udělali IUI a začala jsem k tomu estrofemu brát ještě utrogestan 1-1-1. Výsledek žádný :(
Počkej,já myslela,že IUI a tový dělají jen v centrech… On ti to může udělat i gynekolog? 8-o To koukám,to jsem nevěděla.
No jsem natěšená,že se mi to blíží a hlavně chci,aby to vyšlo a protože to bude na cyklus bez prášků a všelijakých hormonů,tak pro jistotu piju kontryhelový čaj. Aby byla sliznice dobrá :palec: Tak snad bude :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
2.9.11 13:55

luciferku

ten kontryhelový čaj Ti schvaluji, to je moc dobrá volba, určitě napomůže, taky jsem shodou okolností nad tím dneska přemýšlela, že ho začnu pít. IUI mi samozřejmě budou dělat v CARu, u gynekologa jsem byla v CARu. Mě o hormonech před IUI neříkal vůbec nic, spíše jen, že po nich nastupuje uzrávání více vajíček najednou, což hrozí vícečetné těhu. Nic víc mi neřekl. Taky před KETem jsem brala hormony : od 1.DC Divinu dle rozpisu 2-3 tabletky, Prednison a Utrogestan a si 3 dny před KETem. Je to hodně individuální…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2177
2.9.11 14:07

No já právě před KET nemám nic :nevim: Tak uvidíme. jsem na to zvědavá :)
No,před IUI si vlastně nemusíš píchat hormony. Bereš jen nějaké prášky a dozrajou ti třeba 2 - 3 vajíčka,víc to snad nikdy nebylo co jsem četla.
No jenže já na clostík moc nereagovala a dominantní folikul (vajíčko,pokud v něm nějaké bylo) měl v den IUI jen 17mm a to je dost málo :nevim:
Pak mi nabízeli jedině IUI s gonadotropinama. To je píchání hormonů jako při IVF,ale s tím,že pokud dozraje hodně folikulů,tak beztak nemůžou udělat IUI,právě kvůli vícečetnému těhotenství a tak se přechází v polovině cyklu na IVF - punkci a zbytek. Takže je to defakto jedno a to samí a tak jsme šly rovnou na IVF.
Chci si to právě tím čajíkem pojistit,abych měla jistotu,že ta sliznice nebude špatná. Chci aby to vyšlo a moc. Proto bezpečnostní opatření :D Ale po pravdě nic moc. Mám radši slazený čajíky :) Ale tady se píše,že je to lepší bez cukru a tak to dodržuji :mrgreen: A kdy se do toho cyklu s IUI vrhnete?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí