Komu vyšel KET na 1. pokus

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24
29.7.14 16:45
@Anonymní píše:
@milaadka jak dlouho jsi po KETU? //www.emimino.cz/profil/milaadka/
A JAKÝ TEST JSI POUŽILA?? NEJSPOLEHLIVĚJŠÍ JE DR.MAX
JÁ JSEM PO KETU V REPROMEDĚ A JSEM TĚHOTNÁ, TENTO TÝDEN MĚ ČEKÁ KONTROLA A SNAD I :srdce: JINAK TESTOVALA JSEM 7.DEN A NICBÍLO, TAK ŘÍKÁM ZASE NIC
PAK JSEM ODJELA K NAŠIM A NETESTOVALA AŽ 10 DEN. A TO BYL JEN MINIDUŠÍK, TESTOVALA JSEM PAK KAŽDÝ DEN A TESTÍK SÍLIL DEN CO DEN..NA KRVI ZA 14 DNÍ HCG 501 A ZA DALŠÍ TÝDEN BUBLINKA V DĚLOZE..
BUDU DRŽET PALCE!!!
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1486
29.7.14 18:16

@milaadka tak ráno testni, to už by se mělo objevit, ale největší jistota je krev. držím palce!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
29.7.14 18:50

Dekuju :) zkusim to zitra rano a pak pisnu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1486
30.7.14 11:50

@milaadka tak jak, čekám na výsledek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
30.7.14 15:41

Rano / :-( zitra budu napnuta jak nikdy!! Achjo..sice stejne vim jak to dopadne, ale i tak, malinkatou nadeji tam porad mam..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
30.7.14 15:43

Tak to teda klobouk dolu! Tohle vydrzet, mas neskutecnej obdiv!!tak mocmoc drzim palce at to uz vyjde!!! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1486
31.7.14 08:47

@milaadka nezoufej, zítra se to rozhodne a popřípadě to zkusíš příště. Jednou to vyjde, neboj!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10566
31.7.14 08:52

První pokus KETu sice není 100%, ale má větší pravděpodobnost, než první ET (1. IVF). Zvlášť, když se jde relativně brzy po tý hormonální smršti. Tělo je prý nabuzené a spíš se bublinka uhnízdí :) Nám to vyšlo, ale je fakt, že já šla na KET s tím, že odejdu těhotná :mrgreen:
Holky, moc vám držím palce. To čekání je nejhorší :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1486
31.7.14 14:08

@Alowen děkujeme, je fakt, že čekání je nejhorší :mrgreen: Tak ti jsi měla z prvního KETu a z prvního IVF hned miminko, ju? chápu to snad dobře. Mě v CAR říkali, že statisticky mají víc dětí z KET než z ET. Tak snad se dočkáme také. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
31.7.14 14:13

Ahoj, tak prvni pokus nevysel, na dalsi muzu jit hned po ms ted, coz je tak za cca 20 dni..pokud teda s manzelem dame dohromady penize..doktorka rikala ze u druheho pokusu je mnohem vetsi pravdepodobnost!!ze patrim mezi pacientky s hodne dobrou prognozou, tak se nemam bat..Verim tomu, jen jsem byla zklamana v prvni okamzik.ale ty penize jsou mazec! uz jsme dali asi 42 tisic a ted dalsich 8 tis…:-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1486
31.7.14 14:19

@milaadka kočko, to mě mrzí, že to nevyšlo, ale nezoufej, určitě se povede. Jen mě teda v CAR doporučili vždy to dát obcyklus, ať se tělo stačí z pregnylu, utrogestanu, atd. zregenerovat, ale co CAR to občas jiný názor. Jen tak pro zajímavost, já mám špičkovou prognózu a trvá to už 6 let…tak doufám, že ty nebudeš stejný případ, protože mě už z toho občas slušně hrabe :zed: :pocitac: :zed: :pocitac: 8o 8o 8o. No a o penězech nemluvím, někdy si říkám, že bych doma měla snad už mercedes, na zahradě bazén a ve stáji Araba. No, ale co by jsme pro vytoužené dítě neudělali. Jen mě mrzí, že pojišťovny neuhradí nic celé. Škoda, kolikrát se vyhazují ve státě peníze na takové hlouposti..no škoda slov. Držím pěstě na další pokus. Já se u sebe také velmi bojím negativního výsledku. :oops: :roll: 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10566
31.7.14 14:26

@amelie111 jj, 1.IVF, 1.KET, takže 2.transfer. Ted si tu brouček žere ponožku :lol:
A ty prachy, to je fakt děs… Oni sází na to, že tohle prostě lidi zaplatí :cert:

Příspěvek upraven 31.07.14 v 14:27

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10566
31.7.14 14:27

Jednou to holky vyjít musí :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
31.7.14 21:38

A kdy to budes vedet?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1486
1.8.14 14:21

@Alowen jj, určitě to jednou vyjde a s tou ponožkou jsem se pobavila :mrgreen: :mrgreen:
@milaadka já to budu vědět ve čtvrtek..tudíž za 6 dní, docela to utíká, jen dnes po další dávce pregnylu mi to břicho asi upadne, ale když se moc nehýbu, tak to jde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí