Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
každý to má jinak nastavené. Já jsem vděčná za každý krásný den ![]()
@Monika4577 Já též. Bohužel těch krásných dní v roce zase tolik není.))
@eva valoi vždyť tu máme úplně pohodové klima. I teď se dá byt venku, pláštěnky, holiny a tradá
Mám raději jarní prázdniny v březnu než na začátku února, tak si užívám i z tohoto důvodu, i když je škaredě.
Jinak si letošní zimu užívám i slunečních dní, krásných východů a západů slunce ![]()
Dětem je jedno, jak se zabaví - jestli doma nebo komerčně.
Mé nejkrásnější prázdniny (a tedy ani jiné jsem neměla) byly u babičky bez nějaké organizované zábavy.
P.S. cestou z práce svítilo sluníčko na kvetoucí pampelišky.
@Tichošlápek píše:
@eva valoi vždyť tu máme úplně pohodové klima. I teď se dá byt venku, pláštěnky, holiny a tradá
Mě to přijde skoro lepší, než když v únoru bylo 20 stupňů
Z tohoto pohledu asi ano. Celkově mi připadá, že je počasí postavené na hlavu. Na Vánoce sníh nebyl ani nepamatuji, v lednu je jak v březnu, v březnu se vrátí zima. Často se nám stane, že jsou taková tepla, že začnou kvést stromy předčasně a pak to všechno pomrzne..
Poslední roky mám pocit, že není moc jarní počasí (možná v únoru), zima se táhne až do května, pak to přejde rovnou do veder. Takže ze zimních bund jdeme pomalu rovnou do plavek..
Příspěvek upraven 11.03.19 v 15:24
@eva valoi naprosto tě chápu. Já zase celou zimu buď koukala oknem s nemocnýma dětma na sníh nebo se zdravýma na bláto a déšť
. Votrava!!!
neberte to tak katastroficky, musíme si užívat všechny výkyvy počasí
@Janli píše:
@eva valoi naprosto tě chápu. Já zase celou zimu buď koukala oknem s nemocnýma dětma na sníh nebo se zdravýma na bláto a déšť. Votrava!!!
Tak mně osobně by to bylo fuk. Uklízím doma, no. Co chodím do práce, tak to tu tlačím furt před sebou. Spíš s těmi dětmi jsem chtěla trávit hodně času venku. Takhle vylezeme na procházku a za hodinu jsme rádi, že jdeme domů.
@eva valoi minulý týden bylo krásně, měli jsme prázdniny a já byla doma s dítětem se zánětem průdušek. Týden předtím byl taky nemocný.
Dneska sice sněží, ale ven se jít dá. Podle mě celkem běžné březnové počasí. Ale stejně jsme doma, protože kašle pořád. Jen dopoledne se byl projít.
@eva valoi s tím počasím co ty píšeš je to samé u nás přes noc vichřice stromy to až vyvracelo střechy z domu některé úplně strhle
Je to počasí teď opravdu škaredé.my jsme radši dnes že strachu doma kdyby se ten vítr vrátil
ale zataženo je teda pěkně hnusně
@Billi Já byla s nemocnými dětmi doma od konce ledna do konce února. Myslela jsem chvílema, že vyskočím z kůže.
@eva valoi píše:
Z tohoto pohledu asi ano. Celkově mi připadá, že je počasí postavené na hlavu. Na Vánoce sníh nebyl ani nepamatuji, v lednu je jak v březnu, v březnu se vrátí zima. Často se nám stane, že jsou taková tepla, že začnou kvést stromy předčasně a pak to všechno pomrzne..
Poslední roky mám pocit, že není moc jarní počasí (možná v únoru), zima se táhne až do května, pak to přejde rovnou do veder. Takže ze zimních bund jdeme pomalu rovnou do plavek..Příspěvek upraven 11.03.19 v 15:24
Tak v březnu má snad být zima
vždyť i v pranostikách se říká: březen že kamna vlezem, duben ještě tam budem.
A děti nejsou z cukru a venku mohou být i v dešti a sněhu, ne?
@lucenka Lucenko, zima letos ještě nebyla, víš? Tady je akorát špína, sajrajt, mokro, bláto a tak. Až bude sníh, tak tu nebudu blbě žvanit..