Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@lucenka Lucenko, zima letos ještě nebyla, víš? Tady je akorát špína, sajrajt, mokro, bláto a tak. Až bude sníh, tak tu nebudu blbě žvanit..
@eva valoi já ne, protože se střídám s manželem. V lednu byl on a v únoru já. Taky jsem byla v prosinci.
@eva valoi píše:
@lucenka Lucenko, zima letos ještě nebyla, víš? Tady je akorát špína, sajrajt, mokro, bláto a tak. Až bude sníh, tak tu nebudu blbě žvanit..
Tak to asi žiješ d špatný části ČR, vzhledem k tomu, že na horách je pořád dostatek sněhu a sníh jsme si užili i v Praze
a tedy bláto obvykle děti milují, stejně tak kaluže.
Já jsem si pořád říkala, že to přece není všechno, že zima skoro nebyla, těšila jsem se na sníh, na procházky po zasněžených pláních …
Najednou všechno možné květlo, prach, pyl a oteklé oči. No tak se to zase vrátilo, venku bílo, krupky, tak třeba ještě trochu zimy bude ![]()
@eva valoi známe. 14dní nádherně a jedeme na víkend na šumavu a prší, vichr, hnus… ale užili jsme si to i tak, jen jsme změnili program.
Jo a prázdniny u nás byly minulý týden. Tak zakladatelko, ať se vás zdraví drží a můžeš relaxovat v práci ![]()
@Tichošlápek píše:
@eva valoi vždyť tu máme úplně pohodové klima. I teď se dá byt venku, pláštěnky, holiny a tradá
Taky mame prázdniny, deti mám teda jeste maly, starsi skolkovej, mladsi rok a pul a dneska bych s nima ven teda nesla..
Od rana se to tu meni behem minuty, slunicko, vzapeti slejvak jako blazen, za chvili se z niceho nic ochladi o pet stupnu a začne snezit..pak byli kroupy, pak zas vylezlo slunicko, pak zas slejvak, ted se najednou setmelo, zaclou foukat a prsi, snezi dohromady.. No hnus..
@a12 u nás stejně, děti byly cele dopoledne na zahradě
oni jsou venku rádi, zvlášť, když se můžou poradně zprasit ![]()
@Tichošlápek píše:
@a12 u nás stejně, děti byly cele dopoledne na zahraděoni jsou venku rádi, zvlášť, když se můžou poradně zprasit
No starsi byl po 14dnech nemoci tyden ve skolce a zas zacina kaslat.. A ikdyby ne, tak v takovym slejvaku co tu byl, pak v kroupach bych je venku teda nenechala ![]()
@eva valoi a hrady a muzea, coz byva levnejsi varianta placenych atrakci, jsou zhusta v zime zavrena…
@lucenka píše:
Tak v březnu má snad být zimavždyť i v pranostikách se říká: březen že kamna vlezem, duben ještě tam budem.A děti nejsou z cukru a venku mohou být i v dešti a sněhu, ne?
No od 1.brezna uz je meteorologicke jaro ![]()
Takze uz by teda zima bejt nemusela ![]()
@eva valoi Myslela jsem, že o prázdninách půjdeme lyzovat, bruslit, na výlet. Onemocněli jsme všichni. A nejhůř jsem to odnesla já. Byla jsem ráda, když to bylo za mnou. A jelikož jsem nebyla v práci, tak kdo to dožene? Já.
Někdy to nevyjde podle představ. Snad jim to vynahradim někdy jindy.
@Sára 1 To mě mrzí. My si to letos (myslím tento školní rok) vypapali pořádně. Od září pořád něco. Vyvrcholilo to u mě před Vánoci angínou, takže jsem na poslední chvíli, ještě s atb, sháněla dárky. Pak v únoru všichni chřipku, synovi se přidaly dutiny a ještě nějaký sajrajt v krku… Teď se zdálo, že by mohlo být pěkně a že trochu venku posílíme imunitu.. Tak nic, no.)