Komu začaly prázdniny?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14809
11.3.19 15:31

@lucenka Lucenko, zima letos ještě nebyla, víš? Tady je akorát špína, sajrajt, mokro, bláto a tak. Až bude sníh, tak tu nebudu blbě žvanit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
11.3.19 15:32

@eva valoi já ne, protože se střídám s manželem. V lednu byl on a v únoru já. Taky jsem byla v prosinci.

• Citovat
  • Upravit
lucenka
11.3.19 15:37
@eva valoi píše:
@lucenka Lucenko, zima letos ještě nebyla, víš? Tady je akorát špína, sajrajt, mokro, bláto a tak. Až bude sníh, tak tu nebudu blbě žvanit..

Tak to asi žiješ d špatný části ČR, vzhledem k tomu, že na horách je pořád dostatek sněhu a sníh jsme si užili i v Praze ;) a tedy bláto obvykle děti milují, stejně tak kaluže.

• Citovat
  • Upravit
7355
11.3.19 15:39

Já jsem si pořád říkala, že to přece není všechno, že zima skoro nebyla, těšila jsem se na sníh, na procházky po zasněžených pláních …
Najednou všechno možné květlo, prach, pyl a oteklé oči. No tak se to zase vrátilo, venku bílo, krupky, tak třeba ještě trochu zimy bude :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
11.3.19 15:46

@eva valoi známe. 14dní nádherně a jedeme na víkend na šumavu a prší, vichr, hnus… ale užili jsme si to i tak, jen jsme změnili program.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
11.3.19 15:52

@lucenka Asi, Lucenko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7355
11.3.19 16:04

Jo a prázdniny u nás byly minulý týden. Tak zakladatelko, ať se vás zdraví drží a můžeš relaxovat v práci :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61085
11.3.19 16:06
@Tichošlápek píše:
@eva valoi vždyť tu máme úplně pohodové klima. I teď se dá byt venku, pláštěnky, holiny a tradá

Taky mame prázdniny, deti mám teda jeste maly, starsi skolkovej, mladsi rok a pul a dneska bych s nima ven teda nesla..
Od rana se to tu meni behem minuty, slunicko, vzapeti slejvak jako blazen, za chvili se z niceho nic ochladi o pet stupnu a začne snezit..pak byli kroupy, pak zas vylezlo slunicko, pak zas slejvak, ted se najednou setmelo, zaclou foukat a prsi, snezi dohromady.. No hnus..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
11.3.19 16:07

@a12 u nás stejně, děti byly cele dopoledne na zahradě :mrgreen: oni jsou venku rádi, zvlášť, když se můžou poradně zprasit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61085
11.3.19 16:14
@Tichošlápek píše:
@a12 u nás stejně, děti byly cele dopoledne na zahradě :mrgreen: oni jsou venku rádi, zvlášť, když se můžou poradně zprasit :lol:

No starsi byl po 14dnech nemoci tyden ve skolce a zas zacina kaslat.. A ikdyby ne, tak v takovym slejvaku co tu byl, pak v kroupach bych je venku teda nenechala ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43031
11.3.19 16:26

@eva valoi a hrady a muzea, coz byva levnejsi varianta placenych atrakci, jsou zhusta v zime zavrena…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61085
11.3.19 16:35
@lucenka píše:
Tak v březnu má snad být zima :think: vždyť i v pranostikách se říká: březen že kamna vlezem, duben ještě tam budem.A děti nejsou z cukru a venku mohou být i v dešti a sněhu, ne?

No od 1.brezna uz je meteorologicke jaro :lol:
Takze uz by teda zima bejt nemusela :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15473
11.3.19 16:38

@eva valoi Myslela jsem, že o prázdninách půjdeme lyzovat, bruslit, na výlet. Onemocněli jsme všichni. A nejhůř jsem to odnesla já. Byla jsem ráda, když to bylo za mnou. A jelikož jsem nebyla v práci, tak kdo to dožene? Já. :-( Někdy to nevyjde podle představ. Snad jim to vynahradim někdy jindy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
11.3.19 16:49

@a12 Nejsme sousedky? Přesně takové počasí tu dnes máme.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
11.3.19 16:52

@Sára 1 To mě mrzí. My si to letos (myslím tento školní rok) vypapali pořádně. Od září pořád něco. Vyvrcholilo to u mě před Vánoci angínou, takže jsem na poslední chvíli, ještě s atb, sháněla dárky. Pak v únoru všichni chřipku, synovi se přidaly dutiny a ještě nějaký sajrajt v krku… Teď se zdálo, že by mohlo být pěkně a že trochu venku posílíme imunitu.. Tak nic, no.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová