Komunikace s dětským lékařem

18.4.24 17:45

Komunikace s dětským lékařem

Dobrý den,

v rámci mé bakalářské práce zkoumám komunikaci rodičů a dětských lékařů. Na tomto výzkumu bude s velkou pravděpodobností postavena aplikace na podporu komunikace právě mezi Vámi a pediatrem.

Pokud si najdete chvíli budu rád pokud mi vyplníte dotazník: https://forms.office.com/e/jA5P3Ci2PJ, případně se podělíte o Vaše zkušenosti s komunikací v komentářích.

Moc děkuji

Martin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
27747
18.4.24 17:59

Vymýšlíte už funkční aplikace co používá náš mudr  :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.4.24 18:04
@ka2ka píše: Více

Vím, že takové aplikace existují, ale zatím jsem nenarazil na žádnou, která by se specializovala čistě na pediatrickou péči. Kterou aplikaci máte prosím na mysli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27747
18.4.24 18:07
@martin_barth píše: Více

medevio, nevím jestli je jen pro děti, ale rozhodně nabízí vše co potřebuji a myslím že tam je i více rozdělení než máš ty v dotazníku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77458
18.4.24 18:10

naše dětská má také medevio, a má to už minimálně od covidu, ne-li dřív

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.4.24 18:18

Medevio je skvělá aplikace, nevýhoda je, že funguje jako samostatná aplikace a není propojená na samotný systém lékaře. Známá pediatrička ho také využívá. Můžu se jen zeptat, co myslíte tím rozdělením?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30324
18.4.24 18:20

Také máme funkci aplikaci a je dostatečná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.4.24 18:25
@Aspera píše: Více

Dostatečná, nezní úplně spokojeně. Je něco co byste na ní změnila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27747
18.4.24 18:26

tak já nepotřebuju propojit se systémem mudr, tak v dotazníku je uvedeno asi 7 věcí co by měl umět u medevia je jich mnohem víc, víc do podrobna pokud něco konkrétního potřebuju snadněji specifikuju a má i kolonku pokud potřebuju něco co tam není tak si svůj dotaz vytvořím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27747
18.4.24 18:31

ještě dodám je to propojený s objednávacím systém takže rovnou můžu objednat na kdy potřebuju já a nemusím otravovat mudr ani sestru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.4.24 18:33

Je dobře, že jste spokojená. Je mi jasné, že Medevio má hodně funkcí, přece jenom je to už dlouho fungující aplikace. Spíš mě zajímal obecně Váš postoj. Kéž by bylo více lidí, jako Vy, kteří mají zájem používat technologie, když nám můžou pomoct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.4.24 18:35

To věřím, že je velká výhoda. Rozhodně souhlasím, že to je věc, která by neměla muset jít přes lékaře. Ať si oni vytvoří kalendář a Vy se můžete objednat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27747
18.4.24 18:48

osobně bych tento systém uvítala i u obvodních mudr, posílám mu i zprávy od ostatních mudr pokud akutně potřebuju vědět výsledky, chápu o co ti jde ale vymyslet něco lepšího bude těžký, za covidu na to najelo hodně mudr :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.4.24 18:53

Jo moje obvoďačka bohužel taky nic takového nepoužívá.

Asi zatím nemířím na nic lepšího, jde pořád jen o bakalářskou práci a dělám hlavně výzkum a částečný návrh. Mám, ale radost že slyším, že to doktoři i rodiče používají. Moc děkuji za Vaše příspěvky, pomohla jste mi. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kocourGarfield
18.4.24 19:00

U nás pedr žádnou aplikaci nepoužívá. Musím děti objednávat po telefonu během ordinační doby. Bez objednání nebere.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty