Koncert a finance

Anonymní
10.11.18 14:31

Koncert a finance

Dobrý den, chtěla bych se zeptat… Dcera v prosinci oslaví 15 narozeniny a stále na mě apeluje, abych jí pustila do Prahy na koncert korejské skupiny(název si nepamatuji). Už na jednom takovém byla, ale mám s tím problémy. Zdá se mi, že lístek je příliš drahý a to mi vrtá hlavou, protože se snažím pro rodinu ušetřit každou korunu. Ale zase jí chci tu radost dopřát. Když zde byla naposledy, při odchodu od skupiny jí všichni objali a ona se rozbrečela štěstím. Od koncertu uběhli asi 3 měsíce a ona stále mluví pouze o tom… Bohužel finance mě docela omezují a pak by jsme byli ve velkém finančním skluzu… Takže se vás ptám.. Co by jste udělali na mém místě? :think:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15419
10.11.18 14:33

Když nemáte, tak nemáte, to by snad dcera měla být schopná v 15 letech pochopit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1069
10.11.18 14:34

Dala ji příspěvek na koncert v částce, která je pro vás adekvátní (v hodnotě za které kupujete obvykle dárky) a zbytek ať si zaplatí ze svého.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
10.11.18 14:41

Kolik stoji ten listek? Nemuzou se na nej slozit i prarodice?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
10.11.18 14:42
@Anonymní píše:
Dobrý den, chtěla bych se zeptat… Dcera v prosinci oslaví 15 narozeniny a stále na mě apeluje, abych jí pustila do Prahy na koncert korejské skupiny(název si nepamatuji). Už na jednom takovém byla, ale mám s tím problémy. Zdá se mi, že lístek je příliš drahý a to mi vrtá hlavou, protože se snažím pro rodinu ušetřit každou korunu. Ale zase jí chci tu radost dopřát. Když zde byla naposledy, při odchodu od skupiny jí všichni objali a ona se rozbrečela štěstím. Od koncertu uběhli asi 3 měsíce a ona stále mluví pouze o tom… Bohužel finance mě docela omezují a pak by jsme byli ve velkém finančním skluzu… Takže se vás ptám.. Co by jste udělali na mém místě? :think:

Nemáte peníze. Tečka. Ona pojede na korejskou skupinku a vy se půjdete pást? Pokud si nenašetří z kapesného aspoň půlku, tak bych tak velkorysá nebyla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19981
10.11.18 14:42

Když není, tak není. Dala bych jí, co by šlo a zbytek, ať si najde brigádu nebo si to doplatí z kapesneho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
10.11.18 14:45

Jak dlouho víte, že dcera bude mít 15. narozeniny? Přijde mi celkem smutný, že nedokážete nasetrit nějakou rozumnou částku na dárek nebo se domluvit jako rodina a na lístek se složit

• Citovat
  • Upravit
35777
10.11.18 14:46

Vždyť jeden lístek není zas tak drahý, ne? Nebo co ji plánujete dát k narozeninám?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
10.11.18 14:46

Dostava kapesne? Rekla bych ji, ze si bude setrit. Muze si najit brigadu a pujde priste.
Kdyz pozna hodnotu penez, jak dlouho ji bude trvat, aby si na listek nasetrila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
10.11.18 14:47

Nebo se slozte rodina, ze kazdy na listek prispeje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
10.11.18 14:52

Nvm, ale když byla na koncertě před třemi měsíci, tak chce ještě jednou?? Jako chápu to, ale pokud už jste jí jeden zážitek dopřáli, pak už v 15ti musí pochopit, že na toprostě není-
A nebo tu brigádu nebo ať si doplatí z kapesného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
10.11.18 14:55

Já bych poprosila i prarodiče ať se složíte. Přecejenom 15 je poměrně významné jubileum :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3594
10.11.18 15:05

Kolik stojí ten lístek? :think:
Co se složit např. i s prarodiči?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
10.11.18 15:08

A co jinak k těm narozeninám měla dostat? Tak místo toho kup ten lístek a nic jiného uz ji nedavej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9243
10.11.18 15:29

Když jí teprv bude 15, jak může dělat brigádu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová