Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kriss Tina záleží jaký koncert to je, já teď kupovala lístky na Eda Sheerana, jeden vyšel na 2300,–, jdu s 16 letou dcerou. Kdybychom byli v situaci, že jsou peníze na těsno, tak bych o podobném výdeji ani neuvažovala a dceři to také vysvětlila.
Tak koncert může byt za půl roku, jen lístky můžou být v prodeji už teď a dalších pár let skupina nemusí přijet. Takže bych se přání snažila splnit, zvlášť k 15 narozeninám. I když pod tisíc ten lístek asi nebude, spíše víc. Já bych spíš měla problém ji tam pustit samotnou, takže bych řešila dva lístky a to už může být pro někoho velká částka.
Příspěvek upraven 10.11.18 v 21:21
@neila jasný ne každý si může dovolit dát 5000 za lístky, ale když kupuje jenom jeden, i kdyby se pohyboval kolem těch 2000kc tak pořád mi to přide jako adekvátní dárek k životnímu jubileu. Jako zajímalo by mě co měli teda v plánu dát dceři k narozkam původně, než přišla s koncertem ![]()
@Kriss Tina píše:
@neila jasný ne každý si může dovolit dát 5000 za lístky, ale když kupuje jenom jeden, i kdyby se pohyboval kolem těch 2000kc tak pořád mi to přide jako adekvátní dárek k životnímu jubileu. Jako zajímalo by mě co měli teda v plánu dát dceři k narozkam původně, než přišla s koncertem
Škoda, že se neozve zakladatelka, ať máme přehled, jak to teda mají doma, jestli má holka kapesné, je finančně gramotná, má možnost „brigády“
.
@Kriss Tina mě to taky nepřijde nijak přestřelený dárek. Ovšem chtělo by to, aby zakladatelka napsala, jak to vypadá s jejich finanční situaci. Protože v momentě, kdyby třeba (teď střílím) tvořily ty dva tisíce významnou část rozpočtu třeba na jídlo (i když by to mělo být děleno třeba několika měsíci), tak je to asi problém a dárek nad jejich možnosti ![]()