Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A ten koncert je kde? V Bratislavě nebo v osadě na Spiši či ještě východněji? Každopádně bacha na medvědy…snad tvrdě spí. ![]()
@Pauznuto píše: Více
já myslím, že koncert nějaké známé skupiny či zpěváka bude buď v Blavě, nebo v jiném velkém městě, v osadě by jim nikdo nezaplatil ![]()
@stinga píše: Více
Já to myslela spíš jako vtip, protože zakladatelka píše stylem, jako by Slovensko bylo nějaká extra nebezpečná země, kde samotná cestovatelka dojde k úhoně…v Bratislavě bych se bála stejně jako v Česku, v těch vychodnejsich končinách jsem osobně zažila divočejší věci…no a medvědi jsou kapitola sama o sobě ![]()
@Pauznuto píše: Více
oki
, je fakt, že asi bych na Slovensku do lesa moc nešla, a on se ten medvěd kdysi proháněl i po docela velkém městě, nikdy nevíš, kdy budeš ve špatnou dobu na špatném místě
@Denisa0901 píše: Více
Na co razis Iron nebo Scorpions? My milovani Kabati koncertuji i v nasem meste takze hura..
@Kryptozoo píše: Více
Toho vyhodí průvodčí, zažila jsem už víckrát. A nebyli to žádní divní týpci, spíš to někteří muži porušují z principu a čekají, co bude. Trapáci. ![]()
Příspěvek upraven 31.01.26 v 11:51
Slovensko je v pohodě. Ale kvůli koncertu bych se 7 hodin nekodrcala nikam.
@lucad77 píše: Více
Já to taky párkrát zažila a nevyhodil je bohužel nikdo : /
Můj poslední pokus byl teda už hodně dávno když jsem byla studentka a narval se tam takový stereotypní holohlavý potetovanec se slovy „Vadí když si sednu? Ne? Díky“.
Průvodčí příšel, orazil jízdenku a šel..
@lilith1 píše: Více
taky jsme pod stromeček dostali všichni lístky na Kabáty - 30 km od nás ![]()
@Kryptozoo píše: Více
Tak to neznám. U nás vždy táhli jinam. ![]()
@lucad77 píše: Více
ve vlacích které společnosti jsou ta kupé pro ženy? já jezdím Leošem a tam to není a ani to tam není potřeba
Chlap dělá několikátý měsíc na Slovensku. Jsou to místa, kde lišky dávají dobrou noc. Ještě medvěda nepotkali.
@stinga píše: VíceČeské dráhy - ale tam to je myslím u delších tras (u osobáku ne).