Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zdravim všechny, objevila jsem nedávno v Rossmannu kondomy jejich privátní značky Preventivo. Používáte je někdo? Jaké s nimi máte zkušenosti? Už delší dobu hledáme nějaké, které se dají i v drogerii koupit za rozumnou cenu, když zrovna neni příležitost je objednat na eshopech. Tyhle jsem koukala že jsou za hodně dobrou cenu
Předem děkuji za odpovědi ![]()
Jsou super a bývaly za 50 kaček 12 kusů, vím, že před nějakým časem podražili. A taky z Lidlu jsou dobré, jejich privátní značka 12 kusů vyjde taky na 50 kaček.
@Klopotkova 12 kusů za 50 Kč??
nechce se mi věřit že jsou tak „super“
@Krista 1 píše:
@Klopotkova 12 kusů za 50 Kč??nechce se mi věřit že jsou tak „super“
Jsou použivala jsem je několik let. ![]()
@Klopotkova z Lidlu nám teda moc nevyhovovaly, byly dost těsné a byl to jediný kondom co nám kdy prasknul. Preventivo teda určitě zkusime, ta cena je teď už asi 80,– pokud si správně pamatuju.
Ale oproti Durex nebo Primeros je to pořád za polovinu ![]()
@Krista 1 píše:
@Klopotkova 12 kusů za 50 Kč??nechce se mi věřit že jsou tak „super“
Mezi nimi a třeba Durexy nevidím rozdíl, Tvoje věc, čemu věříš, vlastní zkušenost je nepřenosná. A Rossmann je ještě před rokem měl taky za 50Kč těch 12 kusů. ![]()
@Bety00 píše:
@Klopotkova z Lidlu nám teda moc nevyhovovaly, byly dost těsné a byl to jediný kondom co nám kdy prasknul. Preventivo teda určitě zkusime, ta cena je teď už asi 80,– pokud si správně pamatuju.Ale oproti Durex nebo Primeros je to pořád za polovinu
Mně Lidl i Rossmann vyhovují, jako nejhorší vnímám kondomy, které nabízí Kaufland, značka je R, jsou tlusté a příšerně smrdí gumou a stojí asi pořád ještě 50 kaček 12 kusů.
@Klopotkova píše:
Mně Lidl i Rossmann vyhovují, jako nejhorší vnímám kondomy, které nabízí Kaufland, značka je R, jsou tlusté a příšerně smrdí gumou a stojí asi pořád ještě 50 kaček 12 kusů.
Ty z Kauflandu jsou vazne priserne smradlavy
. Ty nebrat!
Tak jsme je konečně také vyzkoušeli a super. Padnou jako ulite, příjemně voní a rozhodně se nezdálo že by měly nejak praskat. Přítel říká, že jsou snad nejlepší, které jsme měli. Vypadá to, že už jiné používat nebudeme.
Díky všem za recenze a zkušenosti ![]()