Kondomy Preventivo z Rossmann drogerie

5
4.8.21 15:50

Kondomy Preventivo z Rossmann drogerie

Zdravim všechny, objevila jsem nedávno v Rossmannu kondomy jejich privátní značky Preventivo. Používáte je někdo? Jaké s nimi máte zkušenosti? Už delší dobu hledáme nějaké, které se dají i v drogerii koupit za rozumnou cenu, když zrovna neni příležitost je objednat na eshopech. Tyhle jsem koukala že jsou za hodně dobrou cenu :D Předem děkuji za odpovědi :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Klopotkova
4.8.21 16:51

Jsou super a bývaly za 50 kaček 12 kusů, vím, že před nějakým časem podražili. A taky z Lidlu jsou dobré, jejich privátní značka 12 kusů vyjde taky na 50 kaček.

• Citovat
  • Upravit
1210
4.8.21 17:17

@Klopotkova 12 kusů za 50 Kč?? :lol: nechce se mi věřit že jsou tak „super“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1711
4.8.21 17:18
@Krista 1 píše:

Jsou použivala jsem je několik let. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
4.8.21 17:22

@Klopotkova z Lidlu nám teda moc nevyhovovaly, byly dost těsné a byl to jediný kondom co nám kdy prasknul. Preventivo teda určitě zkusime, ta cena je teď už asi 80,– pokud si správně pamatuju. :) Ale oproti Durex nebo Primeros je to pořád za polovinu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
4.8.21 17:50
@Krista 1 píše:

Mezi nimi a třeba Durexy nevidím rozdíl, Tvoje věc, čemu věříš, vlastní zkušenost je nepřenosná. A Rossmann je ještě před rokem měl taky za 50Kč těch 12 kusů. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Klopotkova
4.8.21 19:05
@Bety00 píše:
@Klopotkova z Lidlu nám teda moc nevyhovovaly, byly dost těsné a byl to jediný kondom co nám kdy prasknul. Preventivo teda určitě zkusime, ta cena je teď už asi 80,– pokud si správně pamatuju. :) Ale oproti Durex nebo Primeros je to pořád za polovinu :D

Mně Lidl i Rossmann vyhovují, jako nejhorší vnímám kondomy, které nabízí Kaufland, značka je R, jsou tlusté a příšerně smrdí gumou a stojí asi pořád ještě 50 kaček 12 kusů.

• Citovat
  • Upravit
667
4.8.21 19:24

Jsou v poho. Je to všechno stejný. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7735
4.8.21 19:29
@Klopotkova píše:
Mně Lidl i Rossmann vyhovují, jako nejhorší vnímám kondomy, které nabízí Kaufland, značka je R, jsou tlusté a příšerně smrdí gumou a stojí asi pořád ještě 50 kaček 12 kusů.

Ty z Kauflandu jsou vazne priserne smradlavy :roll:. Ty nebrat!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
15.8.21 16:32

Tak jsme je konečně také vyzkoušeli a super. Padnou jako ulite, příjemně voní a rozhodně se nezdálo že by měly nejak praskat. Přítel říká, že jsou snad nejlepší, které jsme měli. Vypadá to, že už jiné používat nebudeme.
Díky všem za recenze a zkušenosti :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital