Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Minulý týden mi doktorka řekla, že mám genitalni bradavice - kondylomata. Snažím se s tím nějak srovnat, i když to není lehce. Domluvily jsme se, že zkusíme Alderu a když nepomuze navrhuje chirgicke odstraneni il celkově anestezii. Špatně se to leci, často se to prý vrací. No doufám v zázrak. Koupila jsem si nějaká homeopatika, reishi. Chci se zeptat, zda mohu teď při menstruaci používám tampon, nebo musím vlozku? Výsev bradavic mám na velkych pyscich. Nikdy vy me nenapadlo, že tohle budu řešit. Sex jsem měla naposledy před 8 měsíci a to s kondomem.
@smile_xxx píše: Více
Ale kondylomata se přeci nedají uchránit kondomem
jde o tření povrchů kůže, mimo jiné. Kam by si asi tu gumu musela všude natáhnout. ![]()
@italiana01 píše: Více
Posílit imunitu. Začala bych brát hlívu ustříčnou. Kolostrum, nějaké lepší a kvalitnější.
Tělo se dokáže bránit, pokud je v dobré kondici. Imunita začíná ve střevě. Já bych brala i probiotika.
@smile_xxx píše: Více
No je to tak. Kondom před tím nechrání..je to na kůži a nemusí to být primárně sliznice.
@italiana01 píše: Více
Toto dělá většinou HPV kondom nechrání a hlavně to je na dlouho chce to posílit imunitu a možná i udělat test na Hpv..