Konec fixace u hypotéky v ČSOB

Anonymní
9.9.16 11:44

Konec fixace u hypotéky v ČSOB

Ahoj,

končí nám fixace 6.10.2016 u hypotéky v ČSOB a zatím nám nepřišla žádná nabídka s novými úroky :nevim: Ve smlouvě je, že měsíc před koncem fixace budou nabídnuté nové podmínky a zatím nic. Je tu někdo s hypo u ČSOB, kterému už končila fixace? Jak to probíhalo u vás? Díky V.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
9.9.16 11:57

Zajímejte se sami, na poslední chvíli to řešit není dobré..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12156
9.9.16 12:12
@martina.se píše:
Zajímejte se sami, na poslední chvíli to řešit není dobré..

Presne tak, pripadne refinancovani bude pak tezsi, ne-li z casovych duvodu nemozne…na coz v tech bankach radi spolehaji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
527
9.9.16 12:16

Požádej o vyčíslení k refinancování. To pak z nich vypadne lepší nabídka, klidně o 0,5%. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21607
9.9.16 12:22

Musite se zajimat sami. Pokud byste se rozhodli refinancovat, tak to uz teda ted horko tezko stihate…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56295
9.9.16 12:50

Oni to posílají logicky co nejpozději, aby už jste nestihli případně přejít k jiné bance. Zajímejte se sami

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.9.16 13:16

Tak mi už máme novou hypo k refinancování připravenou v jiné bance, už jsem se zajímala rok a půl dopředu ;) myslím, že nám v žádném případě ČSOB takový úrok a podmínky nenabídne, jen mě zajímalo, jestli je tu někdo, kdo má hypo od ČSOB a jak to u nich probíhalo. Vím, že to pošlou co nejpozději, ale tím, že je dneska 9.9. a 6.10.je konec fixace a nic neposlali, tak porušují, čím se zavázali ve smlouvě, jelikož měsíc před koncem fixace nabídka zatím nedorazila :cert: :cert: :cert: Tak mě to zajímalo, jak to probíhalo jinde ;) Díky za odpovědi V.

• Citovat
  • Upravit
56295
9.9.16 13:40

Musíš si dojít pro dojít na pobočku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12156
9.9.16 13:55
@Anonymní píše:
Tak mi už máme novou hypo k refinancování připravenou v jiné bance, už jsem se zajímala rok a půl dopředu ;) myslím, že nám v žádném případě ČSOB takový úrok a podmínky nenabídne, jen mě zajímalo, jestli je tu někdo, kdo má hypo od ČSOB a jak to u nich probíhalo. Vím, že to pošlou co nejpozději, ale tím, že je dneska 9.9. a 6.10.je konec fixace a nic neposlali, tak porušují, čím se zavázali ve smlouvě, jelikož měsíc před koncem fixace nabídka zatím nedorazila :cert: :cert: :cert: Tak mě to zajímalo, jak to probíhalo jinde ;) Díky za odpovědi V.

Pokud to neni tajne muzu vedet ty podminky? Klidne do sz…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.9.16 14:40

@Moise no, ale ve smlouvě je to formulované tak, že nám jí pošlou, tak nevím :nevim: Každopádně u nich stejně nezůstaneme ;) @saadet tak to záleží, co tě z toho zajímá ;) máme úrok 1,89% (ano, vím, že jsou i nižší ale hypo máme skoro na 1,9mil a k tomu v tom sloučenou půjčku na bydlení, takže z úroku skoro 9% nám to sleze dolů), nemusíme být u nich pojištění, berou naši pojistku, která je dostačující, účet zdarma, vedení hypo zdarma (za to jsme posledních 5 let u ČSOB platili a ne málo :cert: ) V.

• Citovat
  • Upravit
12156
9.9.16 14:52
@Anonymní píše:
@Moise no, ale ve smlouvě je to formulované tak, že nám jí pošlou, tak nevím :nevim: Každopádně u nich stejně nezůstaneme ;) @saadet tak to záleží, co tě z toho zajímá ;) máme úrok 1,89% (ano, vím, že jsou i nižší ale hypo máme skoro na 1,9mil a k tomu v tom sloučenou půjčku na bydlení, takže z úroku skoro 9% nám to sleze dolů), nemusíme být u nich pojištění, berou naši pojistku, která je dostačující, účet zdarma, vedení hypo zdarma (za to jsme posledních 5 let u ČSOB platili a ne málo :cert: ) V.

Diky za info ;) dulezita je hlavne fixace na kolik let?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56295
9.9.16 15:05

Anonymní, třeba konrétně ČSOB pokud vím, tak má účet zdarma a co se týče úroků, tak se dostane i pod 1,89. To mi přijde na dnešní dobu docela dost :mrgreen: Resp. dá se pořídit i levněji. Čsob na tom nemá žádný zájem vám to posílat :mrgreen: Ona nic měnit nechce. To je na vás, vy musíte začít vyřizovat. Ale troufám si říct, že měsíc před koncem fixace je docela dost dlouho :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
527
9.9.16 15:51

@Moise Jestli je těch 1,89% na 5 (nebo více) let a nad 70% zástavy, tak dobré. Jinak docela drahé…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.9.16 17:11

@Vrtacka mate to na 5 let fixace, zástava přes 80 %, pro nás to byla nejlepší nabidka z vice bank ;) @Moise no, účet zdarma, ale po podmínkou posílání nim.15000 měsíčně, alespoň tak mi to nabídli, když jsem se jako dlouhodobý klient o účet zdarma zajímala. Jinak hypo máme vyresenou od jara, jen příští týden to doresime v ČSOB ;)

• Citovat
  • Upravit
59
11.1.17 09:41

Dobré dopoledne, ráda bych otevřela diskuzi. V květnu nám bude končit 5-letá fixace u ČS. Máme hypotéku na byt a zbývá nám doplatit něco přes 500 tis., když jsme hyp. sjednávali, dostali jsme tehdy úrok. sazbu 3,69 (v té době výhodný úrok). Rádi bychom si nechali částku nyní navýšit, ale já mám nyní rizikové těhotenství, jsem na nemocenské (manžel je zaměstnaný na dobu neurčitou), takže nevím, jestli kvůli mě na navýšení jakákoli banka přistoupí. Můj dotaz je: Jakou banku byste na následující fixační období doporučili a vidíte možnost navýšení cca o 150-200 tis.jako reálnou? Děkuji předem za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel