Konec vztahu, co myslíte?

6
8.11.23 13:33

Konec vztahu co myslíte?

Ahoj holky prosím o radu
Jsme s přítelem už 5 let před rokem se nám narodila dcerka momentálně máme svůj byt teprve rok jinak jsme bydleli u mých rodičů, když jsme bydleli u rodičů všechno bylo skvělí přítel koukal na dceru staral se tak jak by otec měl, ale od té doby co jsme se přestěhovali do svého jde všechno z kopce našel si kamaráda který ho kazí (tráva, alkohol, drogy)! S přítelem se furt hádáme a malá to vidí a to mi právě vadí přestal si s ní hrát začal hrát automaty takže veškeré peníze dává tam nedávno prodal naší malé tablet a peníze do teď nevím kam dal. Už jsem přemýšlela na tým že s malinkou od něj odejdu ale bojím se že mi ji vezme byt je totiž na něj co teď dál? Zjistila jsem že čekám další a nechci s ním být ale malinká je na něj závislá přítel jde ven a ona už brečí za ním snažila jsem si s přítelem promluvit ale když s ním mluvím začnou hned hádky, řvaní a už i rozbíjení věcí. Moc prosím o radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13320
8.11.23 13:40

Tvrdé, ale - interrupce, návrat k rodičům, dítě do péče…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2296
8.11.23 13:40
@Nikca203 píše:
Ahoj holky prosím o radu
Jsme s přítelem už 5 let před rokem se nám narodila dcerka momentálně máme svůj byt teprve rok jinak jsme bydleli u mých rodičů, když jsme bydleli u rodičů všechno bylo skvělí přítel koukal na dceru staral se tak jak by otec měl, ale od té doby co jsme se přestěhovali do svého jde všechno z kopce našel si kamaráda který ho kazí (tráva, alkohol, drogy)! S přítelem se furt hádáme a malá to vidí a to mi právě vadí přestal si s ní hrát začal hrát automaty takže veškeré peníze dává tam nedávno prodal naší malé tablet a peníze do teď nevím kam dal. Už jsem přemýšlela na tým že s malinkou od něj odejdu ale bojím se že mi ji vezme byt je totiž na něj co teď dál? Zjistila jsem že čekám další a nechci s ním být ale malinká je na něj závislá přítel jde ven a ona už brečí za ním snažila jsem si s přítelem promluvit ale když s ním mluvím začnou hned hádky, řvaní a už i rozbíjení věcí. Moc prosím o radu.

Prakticky nepoužitelný, na co čekáte? Ještě vám naseká dluhy. Pokud žije tak jak píšete, na malou asi moc šancí nemá. Co, že je byt na něj? Pokud máte kam jít odejděte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
8.11.23 13:42

Alkohol, drogy a automaty? Tak tady není na co čekat. Jak to máte konkrétně s tím bytem? Nahoře píšeš, že je váš, pak že je psaný na přítele. Je v jeho vlastnictví nebo jen nájem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
8.11.23 13:43

Mám, ale mám v hlavě malinkou furt bude se mě ptát kde je táta je na něm závislá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12719
8.11.23 13:45
@Nikca203 píše:
Ahoj holky prosím o radu

Na co cekas, presne jak nize, interupci, bydlet k rodicum a navrh na rozvod

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36404
8.11.23 13:45

Roční dítě má tablet?
Odešla bych od něj dávno a učíte si s ním nepořizovala další dítě.
Edit: aha na konci října jsi byla ve 14 týdnu, no tak to hodně štěstí :nevim:

Příspěvek upraven 08.11.23 v 13:48

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17045
8.11.23 13:46

@Nikca203 - dceri je rok a pta se? 8o tak dcerku zabavit jinak..treba telefonem :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2296
8.11.23 13:48
@Nikca203 píše:
Mám, ale mám v hlavě malinkou furt bude se mě ptát kde je táta je na něm závislá

je malá a přejde ji to. Horší by bylo, až by jí nebo vám něco udělal. Jediné řešní v této situaci neklást si žádné „ALE“ a co nejrychleji odejít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
8.11.23 13:48

@JancaS84 ano má tablet kvůli pohádkám na to že jí je teprve rok je strašné šikovná dokáže říct celé své jméno ukáže na rukou kolik jí je i paní doktorka říkala že je moc šikovná na to kolik jí je mám z ní velkou radost ☺️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
8.11.23 13:50

Nejsem holka

@Nikca203 píše:
Ahoj holky prosím o radu

Ale radím zdrhnout. Feťák, alkáč, gambler, latentní násilník… super kombinace…
A jak myslíš, že by tě mohl připravit o děti. Jedině, že bys byla ještě horší než on. Jinak dostaneš děti do výhradně péče ty, tedy pokud nepřeháníš. Pokud přeháníš, soud nejspíš určí péči střídavou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
@Magical-eyes píše:
Tvrdé, ale - interrupce, návrat k rodičům, dítě do péče…

Souhlasím. Je to hnus, ale protě alkohol, automaty, drogy, prodávání dceřiných věcí atd. - to je prostě STOP.
Malá to zapomene, pokud zůstaneš, brzy to na ní zanechá nenávratné stopy. Odchodem jí nebereš tátu, ale dáváš možnost klidného dětství. A pokud to jde, schovávej důkazy o jeho chování, budou se ti hodit. Nikdo ti jí nesebere, neboj. A svěř se rodičům.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
@Králičice píše:
@Nikca203 - dceri je rok a pta se? 8o tak dcerku zabavit jinak..treba telefonem :roll:

Ano ptá se je hodně šikovná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2296
8.11.23 13:55
@Nikca203 píše:
Ano ptá se je hodně šikovná

Začněte to okamžitě řešit a odejděte. Nebo tady za chvíli budete diskutovat o tom, co máte dělat, když vás nebo dceru fyzicky napadl, co máte dělat, když vám nasekal dluhy, co máte dělat, když je na vás exekuce? A nebo co chcete poradit? Že se změní? Nezmění, možná je to vaše zbožné přání, ale realita je jinde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13320
8.11.23 14:02
@JancaS84 píše:
Roční dítě má tablet?
Odešla bych od něj dávno a učíte si s ním nepořizovala další dítě.
Edit: aha na konci října jsi byla ve 14 týdnu, no tak to hodně štěstí :nevim:Příspěvek upraven 08.11.23 v 13:48

No ale s tím dalším dítětem, to už jde za ní… absolutní nezodpovědnost v této situaci otěhotnět… Nemá kde bydlet a bude mít 2 děti max 2 roky od sebe. Fotr prodá dítěti hračky, aby měl má chlast, drogy a automaty…to bych chtěla vidět ty alimenty…njn zařídila dětem život moc hezky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí