Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Myslím opravdové líbaní ne jak děti ve školce.
Já v 6ti letech mě políbil budoucí spolužák z první třídy. Zalezli jsme si do jejich psí boudy, měli boxerku, a ta se jmenovala Esterka.
V 16 - s klukem, který se mi absolutně nelíbil a nic jsem k němu necítila, jenže jsem si říkala, že bych to měla zkusit, když už je mi tolik let.
Bylo to poprvé a naposled, teď je mi 25 let a líbání jsem už znovu nikdy nezažila (jelikož jsem nikdy neměla přítele).
Já fakt netroluju dopředu píšu že je to fakt extrém co jsem v dětství zažil
.
Já v 7 letech jsem se porvé líbal se spolužačkou a zároveň sousedkou u mě doma. Zkoušeli jsme napodobovat francouzáká přímo s tím jazykem lol, který jsme okoukali ve filmu. ![]()
@Labužník mirabelka02 píše:
Já v 6ti letech mě políbil budoucí spolužák z první třídy. Zalezli jsme si do jejich psí boudy, měli boxerku, a ta se jmenovala Esterka.
Ha máme to podobně ale já šel ještě dál do francouzáka a líbilo se nam to že jsme se chechtali ![]()
V 16, s krásným bratrancem od kamarádek, až hooodně pozdě jsem se dověděla, že byl k tomu naveden, že jako aby ostatní holky věděly, jestli se nechám nebo ne.
Nakonec jsem si s ním asi dva roky psala a když jednou za čas přijede, jsem jediná, se kterou se chce vidět.
A jo, krásný už není, zato prý bohatý. To druhé jsem nezkoumala. ![]()
@Anonymní píše:
Poprvé ve 4 třídě a kdyby jen líbali.A podruhé až ve 24.
Tak to máš dobrý jen ve 4 třídě. Já jsem extrém ještě větší. V 1 třídě jsem stihl se spolužačkou francouzáka a to byla moje jediná zkušenost s líbaním v životě a ted' to příjde. S dalšími dvěma spolužačkami v první třídě jsem imitoval s nimi pohlavní styk u nich doma ale nepamatuji si že by mi stál
a inspirace samozřejmě přišla z obyčejných filmů kde byly intimní scény a tak jsme to chtěli napodobit jako děti. A tu samou dobu jsem si hrál na ulici asi o tři roky starší dívkou sousedkou která mi nabídla zkusit v její garáži kde měl její otec auto sex na zadní sedačce. Nejvtipnější bylo na tom, že s námi šla i její sestra věkově asi jako já a vše sledovala na přední sedačce jak se snažím svojí miniaturní žížalu pustit do vagýny její sestry.
![]()
Příspěvek upraven 08.11.23 v 11:05
@freeport píše:
K čemu ti budou odpovědi dobré?
Kdybych se náhodou s pravděpodobností 1% rozhodl hledan dívku pro vztah, tak abych věděl v jaké třídě bych jí měl hledat ještě nepolíbenou ![]()
@z861 píše:
Kdybych se náhodou s pravděpodobností 1% rozhodl hledan dívku pro vztah, tak abych věděl v jaké třídě bych jí měl hledat ještě nepolíbenou
Ty si myslím, že budeš vůbec rád, když ti dá pusu aspoň paní učitelka, nebo uklízečka ve škole.
@biedronka105 píše:
Ty si myslím, že budeš vůbec rád, když ti dá pusu aspoň paní učitelka, nebo uklízečka ve škole.
Skoro každá patnácka, která bude jižního vzhledu se spravými rysy které se mi líbí až ji ukážu svůj účet bude moje.
@z861 píše:
Skoro každá patnácka, která bude jižního vzhledu se spravými rysy které se mi líbí až ji ukážu svůj účet bude moje.
Leda nějaká slepá po lobotomii