Manželka se neumí oblékat

8.11.23 08:57

Manželka se neumí oblékat

Ahoj.
Mám takový problém se svojí manželkou. Nemá prostě vkus. Kombinace oblečení, které si na sebe bere jsou prostě příšerné. Pořád nakupuje nějaké oblečení, ale tak nějak bych řekl že to neumí vůbec prodat. Občas se za ní stydím v čem jde ráno do práce. Při tom je to hezká ženská, ale už jsem i slyšel lidi jak se o tom baví třeba venku na zastávce metra. Nevím jakým způsobem ji to mám říct, aby jí to nebylo líto, nebo abych ji neurazil. Ona neumí přijímat jakoukoliv kritiku, naopak všechno a všechny pořád kritizuje.. Je to takový partnerský oříšek. Jak to tady znám tak se to tady ženy budou snažit otočit proti mně, ale věřte že mám fakt pravdu a lidi si toho všímají jak chodí oblečená. Neptam se jen k vůli sobě, ale i k vůli ženě. Má docela vysokou pracovní pozici…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1604
8.11.23 09:00

Tak napiš konkrétně, jak se oblíká, jinak nám to nic neřekne. A kde žijete, někde na malém městě? Mám zkušenost, že ve větším městě tohle nikdo neřeší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15055
8.11.23 09:01

Opravdu nevěřím, že se o ní bavili lidi u metra. A jak se to přihodí, že si dokonalý muž najde tak nedokonalou ženu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15055
8.11.23 09:02
@asddsa píše:
Tak napiš konkrétně, jak se oblíká, jinak nám to nic neřekne. A kde žijete, někde na malém městě? Mám zkušenost, že ve větším městě tohle nikdo neřeší.

Tak kde jezdí metro asi :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
8.11.23 09:06

No nevím, bydlím taky v Praze, jezdím do officu do centra a už jsem tu viděla tolik výstřelků a nikoho ani nenapadne to komentovat. Moc nevěřím, že by se někdo pozastavil nad „nesladěným“ outfitem. Možná dej fotku.
A vždycky jí můžeš koupit pod stromeček nějaký módní kurz ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7221
8.11.23 09:08

PRAHA třeba. Jako lidi mají v metru čas řešit někoho vedle když se rvou do vlaku? Tam je adrenalin dostat se tam a ven. Ne i moc času přemýšlet :lol: je tam toho tolik, že už je i zbytečné přemýšlet :mrgreen: :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23018
8.11.23 09:09

Tak jí kup pod stromeček voucher k nějaké stylistce. Poradí jí a jsou i takové, že s ní půjdou vybrat to nejlepší oblečení přímo pro ní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
8.11.23 09:11

Celkem pravidelně potkávám u Masaryčky chlapa v šatech a na podpatcích. Nikdo se nad tím ani nepozastaví :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18154
8.11.23 09:12
@unuděná píše:
Celkem pravidelně potkávám u Masaryčky chlapa v šatech a na podpatcích. Nikdo se nad tím ani nepozastaví :lol:
:lol:
Fakt? :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
8.11.23 09:13
@bigl píše: :lol:

Jo :lol: A má normálně fousy, celkem je i maskulinní :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1604
8.11.23 09:14
@bigl píše: :lol:

V Brně jsem nedávno potkal chlapa, takovej plešatějící strejda, s fialovou rtěnkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18154
8.11.23 09:17
@asddsa píše:
V Brně jsem nedávno potkal chlapa, takovej plešatějící strejda, s fialovou rtěnkou.

Nebyly to už ty mrtvolné fialové rty? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18154
8.11.23 09:17
@unuděná píše:
Jo :lol: A má normálně fousy, celkem je i maskulinní :mrgreen:

To je fakt dobrý úlet. Škoda, že u nás takové figurky nemáme. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
604
8.11.23 09:18
@asddsa píše:

Metro je jen v Praze myslim😀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3596
8.11.23 09:22

Líbí se mi nápad se stylistikou. Manželce říct, že když má takovou zálibu v nakupování a oblékání, tak jsi jí v tom chtěl podpořit.
Stylistice není od věci předem situaci osvětlit, určitě bude diskrétní a aspoň bude vědět oč kráčí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí