Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Buba mara píše:
Ty brďo, kde děláš? Zajímavé místo, to se asi nenudíte?
Skoro by to sedělo na psychiatrii. Lidi v županech, polonazí, v natáčkách, indián
jen asi regály se zbožím tam asi nejsou… ![]()
@Martha03 píše:
Skoro by to sedělo na psychiatrii. Lidi v županech, polonazí, v natáčkách, indiánjen asi regály se zbožím tam asi nejsou…
Mně to nepřijde překvapivé, lidi jdou holt nakoupit a natankovat a neřeší obsluhu. Průřez celou společností.
@Mango_Lassi píše:
Mně to nepřijde překvapivé, lidi jdou holt nakoupit a natankovat a neřeší obsluhu. Průřez celou společností.
Tak určitě, ono už i na úřadech je jim to jedno. Ale jak jsem ten popis začala číst, tak jsem byla přesvědčená, že to bude psychiatrie
každopádně ať se každý obléká jak chce, pokud tím neobtěžuje okolí. Tzn měli by být zakryté genitálie, prsa, nesmrdět a zbytek je mi nějak jedno.
@Kutil Tom píše:
To jsem byl já, to abys mě nepoznala
Já si myslela, že mě tajně šmíruješ
Tak příště můžeš přijít normálně, já tě stejně nepoznám
![]()
@Martha03 píše:
Skoro by to sedělo na psychiatrii. Lidi v županech, polonazí, v natáčkách, indiánjen asi regály se zbožím tam asi nejsou…
Já si tu přijdu jak v blázinci, to je pravda
Ale zase už mě jen tak něco nerozhodí ![]()
@Buba mara píše:
Ty brďo, kde děláš? Zajímavé místo, to se asi nenudíte?
To nenudíme
Na benzince ![]()
@Sonarka píše:
Já si tu přijdu jak v blázinci, to je pravdaAle zase už mě jen tak něco nerozhodí
No to věřím
ale zas má člověk aspoň historky z podsvětí ne
![]()
@Martha03 píše:
No to věřímale zas má člověk aspoň historky z podsvětí ne
![]()
To jsme zrovna teď řešili s jedním kolegou, že by se tu uživila skrytá kamera… taková reality show ![]()
@Arturie píše:
Dekuji, dcero. Ty me chapes, ze tohle je lakmusovy papírek, jak si velmi rychle rozskatulkovat lidi.
Nemáš zač, virtuání mámo. ![]()
Tak hlavně je to stupidní předsudek. Zbytečně tím zahodí hodně možností mít s někým randění, sex a možná i víc. Takovým přístupem si zbytečně škodí. ![]()
@Mango_Lassi píše:
Za mě je to v pořádku. Buď to někoho naláká nebo naopak ihned odradí. Každý nepotřebuje mít všechny možnosti.
Mně to přijde jako stupidní předsudek. Já třeba nosím výstřih čistě proto, že je mi to pohodlnější.
@OpenHearted píše:
Mně to přijde jako stupidní předsudek. Já třeba nosím výstřih čistě proto, že je mi to pohodlnější.
V čem je to předsudek? Že se najdou chlapi, kterým se to moc nelíbí? Vítej v reálném světě.
@OpenHearted píše:
A potřebuješ, aby se to všem mužům líbilo? Mě je třeba úplně šumák, že se někomu nelíbí moje džínová bunda nebo barevný conversky. Pokud mě někdo takhle zaškatulkuje mezi švihlé rockery, jsem s tím úplně v poho. Taky nechci nějakýho vyholenýho fitnesáka a je mi fuk, že mám předsudky, že jsou blbí a impotentní ![]()
@unuděná píše:
A potřebuješ, aby se to všem mužům líbilo? Mě je třeba úplně šumák, že se někomu nelíbí moje džínová bunda nebo barevný conversky. Pokud mě někdo takhle zaškatulkuje mezi švihlé rockery, jsem s tím úplně v poho. Taky nechci nějakýho vyholenýho fitnesáka a je mi fuk, že mám předsudky, že jsou blbí a impotentní
Asi tak. Taky nejsem bankovka tisícovka, aby mě musel každý obdivovat. Lidi jsou různí a každému se líbí něco jiného.
@OpenHearted píše:
Nemáš zač, virtuání mámo.
Tak hlavně je to stupidní předsudek. Zbytečně tím zahodí hodně možností mít s někým randění, sex a možná i víc. Takovým přístupem si zbytečně škodí.
Jsem na tebe pyšná. Máš na svůj věk naprosto jasno. Mne to asi trvalo dyl, než mi došlo, že se nepotrebuju před světem ospravedlnovat, když něčím vybočuju.