Manželka se neumí oblékat

Napsat příspěvek
Velikost písma:
108
10.11.23 18:44

Ahoj, skús to s ňou odkomunikovať :) možno nájdete riešenie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107638
10.11.23 21:38

Ja musim mit krk v teple..takze klidně rolety, satecky, sály

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24259
11.11.23 05:42
@Lucy75 píše:
@Arturie a je ti obvykle teplo? jj, ptají se na to homeopati, vím proč a částečně tomu i věřím ;) když potkám někoho, jako já, často se pak shodnem i v mnoha jiných věcech (chutě, sex a tak), takže určité typologie lidí určitě budou… stejně jako jsou sangvinik-melancholik-cholerik-flegmatik, ačkoliv se od toho dnes už úplně upouští a jasně že nikdo není jeden typ %, tak něco do sebe to prostě má…
narozdíl od astrologie, kterou mám sice v pravém pojetí taky ráda, ale to už je takové čarování a nesedí to úplně, každý si spíš v tom najde jen to své jako v kartách… ovšem zrovna já jsem Lvice lvic, nějak se to narození prostě trefilo i do těchto ezo-„keců“…
to už si pak každý musí uspořádat sám, čemu věří, čemu ne, co je blbost…
podle mne je blbost věřit někomu kdo ti říká, co máš dělat :mrgreen: tím to pro mne začíná a končí ;)

Jj, jsem clovek, který na druhé otvírá okna. S homeopatii jsem se poprvé setkala v 25. Dostala jsem šílenou chřipku a měla jet autobusem z Londýna domu. Matka rodiny homeopatii studovala, ptala se me prave na tyhle otázky. Pak mi dala nějaké kuličky a fakt mi zázračné rychle zabraly, ze jsem byla schopna odjet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
251
11.11.23 08:28

Je tu nekde vysvetleno, co presne znamena ze se neumi oblekat? Vubec nevim co si pod ti predstavit. Jestli si vezme sustaky a k tomu halenku, nebo ma o tri cisla jinou velikost nez je jeji, nebo ma kazdy kus obleceni jinou a barvu a vzor a vypada jak papousek :think:. Já si pod pojmem neumí se oblékat představila takový ten klasický úbor ctyrletych holcicek v zime kdy je nutné at mají teplé casto pogumovane kalhoty a k tomu si oblecou saty s elzou a svitici celenku jednorozce - akorat na dospele zene, to bych chapala ze se za ni zakladatel stydi :jazyk:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8892
11.11.23 10:38

Tak ja nosim rolak prilehavej, jakoby druha kuze, cernej. K tomu kalhoty obtazeny, ted jsou moderni ty ala kozenkovy, a cerveny nehty kratky, vlasy mam dlouhy blond. Myslim ze to vypada hezky :) :*.
A jinak teda me je zima kdyz neni zrovna 38 ve stinu… ale proto ty rolaky nenosim, me se to libi a nechci bejt samoliba, ale myslim mi to i slusi :oops: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
11.11.23 10:39

@Coco 74 dej fotku

• Citovat
  • Upravit
8892
11.11.23 10:39

A za me taky blbost aby se v Praze v metru nekdo pozastavil nad spatnym vkusem nekoho jinyho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
11.11.23 10:40
@Coco 74 píše:
A za me taky blbost aby se v Praze v metru nekdo pozastavil nad spatnym vkusem nekoho jinyho.

Zakladatel má z 13 stránek diskuze jen 4 příspěvky. Tímto vůbec nic nenaznačuju :D

• Citovat
  • Upravit
8892
11.11.23 10:40
@Mango_Lassi píše:
@Coco 74 dej fotku

Ted se valim u tv v teplakach 😅, odpo jdu na svatormatinsky vino, tak jak se obliknu, tak sem dam, ale teda bez obliceje samo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8892
11.11.23 10:41
@Mango_Lassi píše:
Zakladatel má z 13 stránek diskuze jen 4 příspěvky. Tímto vůbec nic nenaznačuju :D

Je to asi troll no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4164
11.11.23 11:48

To je strašně zajímavý, co jste sem napsaly o těch rolácích, homeopatii, chladu a podobně, budu si k tomu muset někde dohledat víc info.

Kdysi jsem měla z roláků skoro až panickou ataku, jak kdyby mě to škrtilo a nemohla jsem dýchat. Naštěstí to netrvalo dlouho.

Jsem spíš otužilá, běžně mívám míň vrstev oblečení než ostatní. Chladno mi bylo jen v době, kdy jsem byla dost hubená, a to jenom před usnutím.

Ale zpátky k oblečení, já bych řekla, že mezi rolákem a tím vyšpuleným gepardem, co sem někdo dal před pár stránkami, je docela široká škála vhodných způsobů, jak si to oblečení u krku pořešit.

Já zas třeba moc velký výstřih nemůžu, protože při stresu se mi v dekoltu objeví rudé fleky :mrgreen:. Neděje se to sice často, ale fakt nepotřebuju, aby to někdo viděl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
11.11.23 12:51
@bigl píše: :lol:
Fakt? :mrgreen:

Ač je to neuvěřitelné, tak se mi něco podobné stalo v létě u lékařky v čekárně… 8o Přišel tam chlap, v minisukni, s parukou na hlavě, a v tílku… 8o samozřejmě zpod tílka vykukoval bujný porost (a ne, nemyslím prsa), a nohy byly taky hezky zarostlé :poblion: no, musela jsem se hodně držet, abych nevyprskla smíchy… Jen mě mrzí, že jsem neviděla reakci doktorky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
11.11.23 12:56
@Coco 74 píše:

Nevím, jak to funguje v Praze, ale jsem z krajského města, kde kolikrát lidi na zastávce o nějakém kolemjdoucím „outfitu“ prohodí, ale musí to být už fakt extrém…

Zakladatelovi bych doporučila poukaz na stylistku, jak již bylo několikrát zmíněno… myslím, že paní to neurazí… předpokládám, že pokud je jako většina dam, se tak chce líbit, a takový dárek tedy i potěší… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150066
11.11.23 13:08
@Caveta píše:
Ač je to neuvěřitelné, tak se mi něco podobné stalo v létě u lékařky v čekárně… 8o Přišel tam chlap, v minisukni, s parukou na hlavě, a v tílku… 8o samozřejmě zpod tílka vykukoval bujný porost (a ne, nemyslím prsa), a nohy byly taky hezky zarostlé :poblion: no, musela jsem se hodně držet, abych nevyprskla smíchy… Jen mě mrzí, že jsem neviděla reakci doktorky…

Doktoři jsou asi zvyklí. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
904
11.11.23 13:15

Hele, jestli se umí dobře svlékat, tak bych ji ještě neměnil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí