Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Coco 74 píše:
Holky co máte proti rolakum? Ja celkou zimu nenosim nic jinyho, a naopak, rolak je podle me sexy…
klidně to může být sexy..
ALE máš velká prsa???
asi ne?
já v tom prostě „nemůžu dýchat“
asi mne v minulém životě párkrát oběsili, krk holt potřebuju volnej… ![]()
ale já obecně prostě nosím šaty, vlaju, nesnesu ani rifle a do října chodím bez ponožek (i dnes mám pod šatama holé nohy
) v práci si ze mne dělají už pr-del, že až já nazuju ponožky (legíny/silonky), tak teprve začíná Sibiř na horách ![]()
to mám tak nějak podobně jak s tím krkem…
Příspěvek upraven 10.11.23 v 14:25
@stodvacetjedna píše:
Zapomněls na elektromobily!
Nezapomněl, okrajové anomálie zanedbávám
![]()
@Lucy75 píše:
@Sonarka dostáváš pak větší dýška, co?
já teda bez výstřihu (ale ne dopůl čáry) ani ránu, na větší prsa bych se prostě udusila v roláku, asi bych zdechla.. nemám od mala ani jeden..
A s tou benzínkou je to fakt vtipné, jelikož to je vážně asi jediné místo, kde jsem občas byla i v papučích, nebo v plavkách s přehozenou tunikou nebo šátkem uvázaným přest to.. a i když nikam nelezu aspoň bez řasenky a rtěnky, tak tam výjimečně ano
evidentně jsou tam zvyklí, protože můj apartní oděv tohoto typu nechal vždy všechny zenově klidnými..
JOOO, teď mne napadá možná Proč - bez toho makeupu mne nikdo nepoznal..
Bohuzel my v praci musime nosit nase trika bez vystrihu
Ale kdysi, kdyz to mel jeste jiny majitel, vystrihy jsem mela porad a kazdy den minimalne jedno pozvani na kavu, ci alespon kompliment
Ale abych pravdu rekla, uz me to pak i otravovalo, jak ti chlapi byli z toho vedle…ja tak chodila kvuli kolegovi, co se mi libil
Ale ostatni mi lezli spis na nervy ![]()
Jinak rolak mam taky rada, ale moc je neunosim…ja jsem spis na ty mikiny, dziny, tenisky..proste pohodli…kdyz ale potrebuju upoutat pozornost, nebo mam rande, obleknu se trochu jinak, to je jasne
Na saty teda nejsem, ale vystrih klidne
Plus upnute dziny…no a je to ![]()
@Lucy75 píše:
ALE máš velká prsa???
asi ne?
asi mne v minulém životě párkrát oběsili, krk holt potřebuju volnej…
ale já obecně prostě nosím šaty, vlaju, nesnesu ani rifle a do října chodím bez ponožek (i dnes mám pod šatama holé nohy) v práci si ze mne dělají už pr-del, že až já nazuju ponožky (legíny/silonky), tak teprve začíná Sibiř na horách
to mám tak nějak podobně jak s tím krkem…Příspěvek upraven 10.11.23 v 14:25
Prsa mam tak dvojky nebo trojky, no asi spis ty dvojky.
Saty nosim hlavne v lete, a kdyz ted na podzim, nebo v zime, tak mam takovy ty ala svetrovy, prilehavy tesne na telo a samozrejme s rolakem
…
Jsem si tak vzpomněl na jeden starý - proč žena nemůže být automechanikem… ![]()
@Kutil Tom píše:
Průřez celou společností fakt ne, část jezdí na samoobslužky a fleety maj shell kartu
Tak oni k nam nejezdi jen tankovat…hodne lidi jde na kafe, pro energetak, pivo, vino, bagetu…navic jsme u hlavni silnice, takze kdo jede kolem a ma treba jen zizen, nebo potrebuje na zachod, zastavi…taky menime eura, to taky hodne lidi vyuziva. Navic cenove nemame moc konkurenci, takze fronty porad ![]()
@Coco 74 píše:
Holky co máte proti rolakum? Ja celkou zimu nenosim nic jinyho, a naopak, rolak je podle me sexy…
Já se od malička s čímkoli kolem krku dusím, ani zapnutý knoflík u košile nemůžu mít, natož rolák. Postupem času je ze mě stále větší zmrzlina a i tak musím mít krk volný.
@Lucy75 píše:
ALE máš velká prsa???
asi ne?
asi mne v minulém životě párkrát oběsili, krk holt potřebuju volnej…
ale já obecně prostě nosím šaty, vlaju, nesnesu ani rifle a do října chodím bez ponožek (i dnes mám pod šatama holé nohy) v práci si ze mne dělají už pr-del, že až já nazuju ponožky (legíny/silonky), tak teprve začíná Sibiř na horách
to mám tak nějak podobně jak s tím krkem…Příspěvek upraven 10.11.23 v 14:25
Tak to budeme podobný konstituční typ. Ptají se na to homeopati. Konkrétně na ten rolak. Nesnáším ho odmala, tenkrat ještě byla taková debi.ni móda, ze přes to visel retizek ![]()
@Coco 74 píše:
Roláky nesnáším.
@Arturie a je ti obvykle teplo? jj, ptají se na to homeopati, vím proč a částečně tomu i věřím
když potkám někoho, jako já, často se pak shodnem i v mnoha jiných věcech (chutě, sex a tak), takže určité typologie lidí určitě budou… stejně jako jsou sangvinik-melancholik-cholerik-flegmatik, ačkoliv se od toho dnes už úplně upouští a jasně že nikdo není jeden typ %, tak něco do sebe to prostě má…
narozdíl od astrologie, kterou mám sice v pravém pojetí taky ráda, ale to už je takové čarování a nesedí to úplně, každý si spíš v tom najde jen to své jako v kartách… ovšem zrovna já jsem Lvice lvic, nějak se to narození prostě trefilo i do těchto ezo-„keců“…
to už si pak každý musí uspořádat sám, čemu věří, čemu ne, co je blbost…
podle mne je blbost věřit někomu kdo ti říká, co máš dělat
tím to pro mne začíná a končí ![]()
@Kasandra159 píše:
Já se od malička s čímkoli kolem krku dusím, ani zapnutý knoflík u košile nemůžu mít, natož rolák. Postupem času je ze mě stále větší zmrzlina a i tak musím mít krk volný.
Pokud máš v pubertě matku, která ti cpe na nošení do školy roláky a svetry po ní a k tomu pionýrské kalhoty, aby se donosily, tak budeš jako já do konce života roláky, svetry, látkové kalhoty a vše co s tmu jen trochu podobá do hloubky duše nenávidět.
@Anna766
a co teprve pionýrská slušivá šedivá sukénka kousací!?? měla pásek a na ní hořel plamének ![]()
@Lucy75 píše:
@Anna766a co teprve pionýrská slušivá šedivá sukénka kousací!?? měla pásek a na ní hořel plamének
Ani nemluv. Nechci ani vzpomínat.
nosit napletenou bundu jak vůl, kostým po matce. Nikdy bych to svým dětem neudělala.
@Anna766 vůůbec na to nejsem háklivá, píšu sem a jsem tu se všemi riziky, to vůbec neřeš, každého je odpovědnost co tu píše a proč… a jinak myslím, že pár věcí bylo i fajn, nebylo to vše zahaleno temnem… tak jistě.. bylo výročí 8.11.1620 bitva na Bílé Hoře, dala jsem text Kryla… a pochopil to jen zlomek jedinců…
proti tomuhle tématu Ne-Svoboda, je téma oblíkání manželky, potažmo ještě v Praze, poměrně dost úsměvné.. ![]()