Manželka se neumí oblékat

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2647
14.11.23 13:22
@stodvacetjedna píše:
Ale tak to prostě je, většina lidí má nějaké preference, i co se oblečení protějšku týče. Souhlasím s tím, že soudit člověka, jaký je, na základě oblečení, je nesmysl. To, že si ženská vezme výstřih, z ní fakt nedělá mrchu a poběhlici. Ale taky není nic špatného na tom usoudit, že se mi styl dotyčného/dotyčné na první pohled nelíbí a nenavázat s ním na základě toho kontakt. Protože třeba pro mě i to, jak se partner obléká a že mně se to líbí, je součástí toho balíčku, proč s ním jsem. Nenavazovala bych kontakt s člověkem, který má styl, který mi od začátku nesedí, jen protože by jinak mohl být fajn, to prostě samo o sobě nestačí.Příspěvek upraven 14.11.23 v 13:15

Já nejsem povrchní. I někdo, kdo mě nezaujme oblečením, mě může zaujmout chováním. Navíc, to oblečení mu stejně sundám, takže to bude jedno. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1543
14.11.23 13:25
@OpenHearted píše:
Já nejsem povrchní. I někdo, kdo mě nezaujme oblečením, mě může zaujmout chováním. Navíc, to oblečení mu stejně sundám, takže to bude jedno. :P

To není povrchnost, jen prostě vybíravost :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24259
14.11.23 13:26
@OpenHearted píše:
Děkuji. :hug:
Já vybočuji o začátku. :mrgreen: Začali jsme odkladem před nástupem do školy kvůli šilání a špatnému držení tužky. :mrgreen: A pokračujeme mými názory, které téměř nikdo nechápe. :mrgreen: Ale už se jenom směju. :mrgreen:A čím jsi vybočovala?

No, ja jsem se vlastně dlouho snažila nevybocovat. Takze šprtka, místopředsedkyně třídy, prestižní gympl, vejska. Furt to bylo malo. Hlavne pro myho otce. Nevim, jestli to s tím souvisi, ake zlomilo se to někdy kolem doby, kdy umřel. Někdy kolem my čtyřicítky. Od te doby si delam co chci a rikam co chci. Hodne me to osvobodilo. A přátele opravdu razantně selektuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2647
14.11.23 13:29
@unuděná píše:
Tak me treba na random muzich zaujme pohled, charisma, chuze, usmev. Naopak to, kdyz nejsou nabuseny v tesnem triku, aby byly videt svaly, me zarucene odradi :mrgreen:

Mě by svaly v těsném triku neodradily. Já zas mám velký kozy ve výstřihu no, nemáme si co vyčítat. :mrgreen:

Ale jasně, taky to mám hlavně o tom, jaká jde z toho člověka energie. Někdo mi svým charismatem, úsměvem, pohledy a doteky dokáže totálně promočit kalhotky, aniž by mě nějak zaujal jeho vzhled (když teda není vyloženě odpudivý a smradlavý, a nebo výrazně starší než já).

A tuhle jsem potkala paní, která mi svou energií přišla vyloženě toxická a nebyla jsem sama. Normálně jsem z ní byla otrávená. Jsem šla pryč, že se vrátím až tam nebude. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24259
14.11.23 13:29
@OpenHearted píše:
A to já bych zrovna za poukázku do fitka upřímně poděkovala. Nemohu si to momentálně finančně dovolit. Ale zadarmo? Bych šla hned. Taky by mi prospělo něco shodit.

A ty jses z Phy, teď nevim virtuální dcero. Pracuju ve sportovním centru a mam volnasky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2647
14.11.23 13:32
@stodvacetjedna píše:
To není povrchnost, jen prostě vybíravost :nevim:

Každý podle svého uvážení. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
14.11.23 13:32

@OpenHearted me by neodradily svaly, me odrazuje fakt, ze je potrebuje davat svetu na odiv ;) treba v uplem tricku a rozeple kozene bunde, prestoze je venku 5 stupnu. To klidne budu povrchni, ale nekdo takovy by mi nestal za zjistovani, zda pod tou hromadou svalu zustal i nejaky mozek :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
14.11.23 13:34

A hodne se pozna prave z pohybu-kdyz si zena vezme vystrih, muze to pusobit i prijemne a decentne. Jak ty kozy zacne cpat v MHD kazdemu pod nos, tak mam jasno :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
14.11.23 13:36

Presne jako na tech fotkach, co tu nekdo sdilel. Foti saty, ale v podstate jen vystrih, tak co si asi o tom kdo pomysli? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
14.11.23 13:36
@asddsa píše:
V Brně jsem nedávno potkal chlapa, takovej plešatějící strejda, s fialovou rtěnkou.

A byl to opravu chlap? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2647
14.11.23 13:38
@Arturie píše:
No, ja jsem se vlastně dlouho snažila nevybocovat. Takze šprtka, místopředsedkyně třídy, prestižní gympl, vejska. Furt to bylo malo. Hlavne pro myho otce. Nevim, jestli to s tím souvisi, ake zlomilo se to někdy kolem doby, kdy umřel. Někdy kolem my čtyřicítky. Od te doby si delam co chci a rikam co chci. Hodne me to osvobodilo. A přátele opravdu razantně selektuju.

Já měla takový pocit pro změnu z mámy, vždycky. Proto bydlím daleko a moc se nevidíme a celkově moc nekomunikujeme.
Já mám poruchu pozornosti s hyperaktivitou a poruchy učení. I po hodinách učení jsem kolikrát byla ráda, že mám za 4. Takže být premiantka u mě fakt nehrozilo, ať jsem kvůli matce sebevíc chtěla. Mít jedničky, abych od ní měla klid a furt neprudila. Ale bohužel, jsem ztracený případ.

A bydlím v Ostravě. Škoda, musí to být super. Dřív jsem tady chodila do nějakého fitka, kde bylo víc sálů. Byly tam i různé tréningy s trenéry. A když jsem cvičila sama, vždycky na mě někdo dával pozor, abych se nějak nepoškodila. Pro někoho s mým sportovním antitalentem to bylo super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2647
14.11.23 13:48
@Mango_Lassi píše:
No prostě obecně, já nejedu primárně podle vzhledu, což neznamená, že pro mě vzhled není důležitý a zaujme mě i bezdak na nádraží. Tak to ne. Nicméně více mě zajímá mentální nastavení.

To jo, to mám stejně. Když je někdo úplně blbej, nevyžehlí to ani vzhledem Arnolda v mladších letech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24259
14.11.23 13:50
@OpenHearted píše:
Já měla takový pocit pro změnu z mámy, vždycky. Proto bydlím daleko a moc se nevidíme a celkově moc nekomunikujeme.
Já mám poruchu pozornosti s hyperaktivitou a poruchy učení. I po hodinách učení jsem kolikrát byla ráda, že mám za 4. Takže být premiantka u mě fakt nehrozilo, ať jsem kvůli matce sebevíc chtěla. Mít jedničky, abych od ní měla klid a furt neprudila. Ale bohužel, jsem ztracený případ.A bydlím v Ostravě. Škoda, musí to být super. Dřív jsem tady chodila do nějakého fitka, kde bylo víc sálů. Byly tam i různé tréningy s trenéry. A když jsem cvičila sama, vždycky na mě někdo dával pozor, abych se nějak nepoškodila. Pro někoho s mým sportovním antitalentem to bylo super.
Škoda, mohly jsme spolu chodit zadarmo plavat. Ja muzu kdykoli, ale sama se tak často nevykopu. Moje mama se mnou neměla sebemenší problem, nikdy se se mnou neucila, nepsala úkoly. Všechnu korespondenci jsem asi tak od čtvrté třídy vyrizovala ja, protože dělala hrubky. Myslim blahopřání ke svatbam, kondolence, včetně citátů, byla jsem na to dobra. Teď mame v pohode vztah, dost se to zklidnilo, když se konečně rozvedla s otcem.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2541
14.11.23 13:52
@OpenHearted píše:
To jo, to mám stejně. Když je někdo úplně blbej, nevyžehlí to ani vzhledem Arnolda v mladších letech.

Tak to mám obráceně, vzhled Arnolda za mlada, by nevyžehlila ani inteligence :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2647
14.11.23 13:52
@unuděná píše:
@OpenHearted me by neodradily svaly, me odrazuje fakt, ze je potrebuje davat svetu na odiv ;) treba v uplem tricku a rozeple kozene bunde, prestoze je venku 5 stupnu. To klidne budu povrchni, ale nekdo takovy by mi nestal za zjistovani, zda pod tou hromadou svalu zustal i nejaky mozek :mrgreen:

Chápu no. Ale stejně jsi zlá. :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria