Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@mamadvou píše:
Ano, ale ta paní to asi vidí sama, že má vlasy zničené. Netřeba se jí snažit naznačovat, že má se sebou něco dělat, je to její věc. Někomu při těle bych třeba mohla dát poukázku do fitka, i když fitko nesnáší, abych mu naznačila, že má zhubnout? Třeba je takto spokojený. Je to netaktní.
Hele, byl to prisernej kolektiv, ale na poukazu do kadernictvi nevidim nic netaktniho. Nikdo nerika, ze nesnasi kadernika, to by samozrejme bylo neco jineho ne?
@unuděná píše:
A copak u kadernice se musi jen barvit? Mohla si zajit klidne na nejakou ozdravnou kuru
No dobře, já na tohle moc nevěřím, že to dlouhodobě zlepší kvalitu vlasů. Ale třeba jsou teď na to účinné metody. Mně nejvíc na ozdravení vlasů pomohlo nechodit ke kadeřnici. Ale já mám vlasy křehké vyžadující jemné zacházení.
@Mango_Lassi píše:
Mně nikdy nikdo ničím primitivním neoslní, spíš odpudil. Když jsem viděla poprvé přítele, řekla jsem si „to je strašná bedna a jsem oproti němu jedno velké nic“Takže to je opravdu na každém, jaké má preference.
A jak se dá hned na první dojem oslnit inteligencí? To mi teda vysvětli. ![]()
@OpenHearted píše:
A jak se dá hned na první dojem oslnit inteligencí? To mi teda vysvětli.
My jsme si předtím psali.
@unuděná píše:
Dostala sadu koupelove kosmetiky a maly flakonek parfemuJako potesilo, ale poslala to dal no
Takže gel tam byl taky. Aha! ![]()
Tyjo set kosmetiky zadarmo..
Možná bych měla taky smrdět, když budou ty Vánoce.
A ušetřím vodu. ![]()
Ikdyž zase já dostala od kolegyně hrnek. A mám ho doteď a miluju ho. ![]()
@mamadvou píše:
Ano, ale ta paní to asi vidí sama, že má vlasy zničené. Netřeba se jí snažit naznačovat, že má se sebou něco dělat, je to její věc. Někomu při těle bych třeba mohla dát poukázku do fitka, i když fitko nesnáší, abych mu naznačila, že má zhubnout? Třeba je takto spokojený. Je to netaktní.
A to já bych zrovna za poukázku do fitka upřímně poděkovala. Nemohu si to momentálně finančně dovolit. Ale zadarmo? Bych šla hned. Taky by mi prospělo něco shodit.
@mamadvou píše:
No dobře, já na tohle moc nevěřím, že to dlouhodobě zlepší kvalitu vlasů. Ale třeba jsou teď na to účinné metody. Mně nejvíc na ozdravení vlasů pomohlo nechodit ke kadeřnici. Ale já mám vlasy křehké vyžadující jemné zacházení.
Prosimte tak to je ale jen tvuj uhled pohledu, vetsina lidi ke kadernici normalne chodi, i kdyby jen na zastrizeni konecku. Takze na tom fakt neshledavam nic netaktniho dat kolegyni poukaz ke kadernici.
@Mango_Lassi píše:
My jsme si předtím psali.
Jo tak. Tak to je jiná situace. Já myslela tu situaci, kdy někoho náhodou někde potkáš. Jako já přítele v baru.
@OpenHearted píše:
Jo tak. Tak to je jiná situace. Já myslela tu situaci, kdy někoho náhodou někde potkáš. Jako já přítele v baru.
Mně spontánní seznámení nefunguje vůbec. Nikdy nefungovalo
@OpenHearted píše:
To jo, to souhlasím.Vracet se nemusíš. Někdo tady napsal, že ženská v šatech s výstřihem chce chlapa utáhnout na nudli. Ja říkám, že to tak být nemusí, že ta žena může mít i jiné důvody, třeba vlastní pohodlí. A nejsem jediná s tímto důvodem.
A napsala jsem, že by kvůli nesmyslným předsudkům byla škoda předem zahodit možnost, že by s tím člověkem mohl mít randění a možná i funkční vztah.
Přijde mi to jako bych předem odsoudila chlapa jenom za to, že má třeba tetování. Co když se ke mě někdo z chlapů s tetováním opravdu hodí a můžu s ním být šťastná? A o tu příležitost se mám předem okrást jenom proto, že má tetování? To je prostě blbost.
Ale tak to prostě je, většina lidí má nějaké preference, i co se oblečení protějšku týče. Souhlasím s tím, že soudit člověka, jaký je, na základě oblečení, je nesmysl. To, že si ženská vezme výstřih, z ní fakt nedělá mrchu a poběhlici. Ale taky není nic špatného na tom usoudit, že se mi styl dotyčného/dotyčné na první pohled nelíbí a nenavázat s ním na základě toho kontakt. Protože třeba pro mě i to, jak se partner obléká a že mně se to líbí, je součástí toho balíčku, proč s ním jsem. Nenavazovala bych kontakt s člověkem, který má styl, který mi od začátku nesedí, jen protože by jinak mohl být fajn, to prostě samo o sobě nestačí.
Příspěvek upraven 14.11.23 v 13:15
@OpenHearted píše:
Tak me treba na random muzich zaujme pohled, charisma, chuze, usmev. Naopak to, kdyz nejsou nabuseny v tesnem triku, aby byly videt svaly, me zarucene odradi ![]()
@unuděná píše:
A copak u kadernice se musi jen barvit? Mohla si zajit klidne na nejakou ozdravnou kuru
Jo no. Taky si myslím, že se tam řeší i poškozené vlasy. Nejspíš si je zničila nějakou levnou barvou, nebo žehlením, zvlášť bez ochrany.
@Mango_Lassi píše:
Mně spontánní seznámení nefunguje vůbec. Nikdy nefungovalo
Mě někdy jo. Nejen s přítelem. Tak buď za mnou někdo prostě přišel, nebo to začalo vzájemnými pohledy.
Mento přijde nejlepší. Rovnou toho člověka potkat v realitě. Ale jasně, může to vyjít i s někým, s kým si píšeme.
Já jsem dnes v práci zhruba takto(téměř ve stejném) a fakt je mi jedno, co si kdo myslí. Já jsem spokojená. A nenechala bych si mluvit do oblečení ani od partnera. Jo, kdyby řekl, že mi něco sluší, třeba bych to vytáhla častěji, sle nosila bych i to ostatní.
@OpenHearted píše:
Mě někdy jo. Nejen s přítelem. Tak buď za mnou někdo prostě přišel, nebo to začalo vzájemnými pohledy.
Mento přijde nejlepší. Rovnou toho člověka potkat v realitě. Ale jasně, může to vyjít i s někým, s kým si píšeme.
No prostě obecně, já nejedu primárně podle vzhledu, což neznamená, že pro mě vzhled není důležitý a zaujme mě i bezdak na nádraží. Tak to ne. Nicméně více mě zajímá mentální nastavení.