Manželka se neumí oblékat

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6413
11.11.23 13:23
@Arturie píše:
Mas talent to prekroutit. Openheared to myslela tak, ze naopak, když chlap vidí zenskou dejme tomu vyzývave (z jeho pohledu) oblecenou, hned ji hodí do pytle, ta chce lákat chlapy, ta je levná. Ale tak to vůbec neni. Sebevědomá zenska se oblika, jak se ji to libi a jak ji to je pohodlne podle její postavy, a zrovna zájem chlapu neni na předním místě.

ak by zeny mali do dosledkov zvazovat, ci nahodou svojim oblecenim nebudu drazdit chlapov, chodili by v burkach.
a to, ze zena o zene povie, ta je lacna, to je cista zavist a vlastna bezradnost, nic ine.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
11.11.23 16:25

@Karamba2020
Prej vyšpulený gepard :mrgreen: :potlesk: :palec:
Mně tohle oblečení evokuje E55 nemuzu si pomoct ;)

• Citovat
  • Upravit
2647
13.11.23 23:48
@Mango_Lassi píše:
V čem je to předsudek? Že se najdou chlapi, kterým se to moc nelíbí? Vítej v reálném světě.

To taky nějak nechápu, ale dobře.

Předsudek je, že šaty = mrcha, to prostě je stupidní :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2647
13.11.23 23:50
@unuděná píše:
A potřebuješ, aby se to všem mužům líbilo? Mě je třeba úplně šumák, že se někomu nelíbí moje džínová bunda nebo barevný conversky. Pokud mě někdo takhle zaškatulkuje mezi švihlé rockery, jsem s tím úplně v poho. Taky nechci nějakýho vyholenýho fitnesáka a je mi fuk, že mám předsudky, že jsou blbí a impotentní :lol:

Nepotřebuji. A předsudky nemám. :mrgreen:

Jde mi o to, že ženská v šatech s výstřihem není hned mrcha. :mrgreen:
Ale jak to někteří nechápete, to ještě víc nechápu. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2647
13.11.23 23:52
@Arturie píše:
Jsem na tebe pyšná. Máš na svůj věk naprosto jasno. Mne to asi trvalo dyl, než mi došlo, že se nepotrebuju před světem ospravedlnovat, když něčím vybočuju.

Děkuji. :hug:
Já vybočuji o začátku. :mrgreen: Začali jsme odkladem před nástupem do školy kvůli šilání a špatnému držení tužky. :mrgreen: A pokračujeme mými názory, které téměř nikdo nechápe. :mrgreen: Ale už se jenom směju. :mrgreen:

A čím jsi vybočovala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2647
13.11.23 23:58
@stodvacetjedna píše:
Jakože když se někdo obléká méně vyzývavě, že zahazuje možnost randění? Tím ty akorát podporuješ ten hloupý předsudek, že se ženy tak oblékají kvůli tomu, aby lovily chlapy. Sama píšeš, že výstřihy nosíš, jelikož ti je to pohodlné, tak asi u toho nepřemýšlíš, že když jednou půjdeš bez výstřihu, jestli náhodou nezahazuješ rande s někým, kdo by se na to chytnul, ne? :nevim:

Tys to úplně otočila naopak :mrgreen:
Já to myslela tak, že on soudí ženy podle toho, zda mají, případně nemají šaty s výstřihem :mrgreen: A když mají, tak ho chtějí uvařit na nudli. :mrgreen:
A takové posuzování je prostě nesmysl. Můžete mi někdo prosím říct jakou mám tedy určitě vlastnost, když tohle nosím? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2647
14.11.23 00:01
@Mango_Lassi píše:
Asi tak. Taky nejsem bankovka tisícovka, aby mě musel každý obdivovat. Lidi jsou různí a každému se líbí něco jiného.

Tak pardon no. :mrgreen: Se radši nechám v létě víc obdivovat, než se vic potit. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
14.11.23 06:46
@OpenHearted píše:
Nepotřebuji. A předsudky nemám. :mrgreen:Jde mi o to, že ženská v šatech s výstřihem není hned mrcha. :mrgreen:
Ale jak to někteří nechápete, to ještě víc nechápu. :mrgreen:

A to někdo napsal? Já jsem jen psala, že nemám ráda vyzývavé oblékání, že se mi nelíbí poutat pozornost na sexuální prvky, protože to pak láká pozornost primitivních chlapů. A o tu nestojím a je mi vážně jedno, že se tím možná ochuzuju o šanci jednoho promile normálních mužů :mrgreen: Toť má zkušenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56334
14.11.23 09:41
@Lucy75 píše:
klidně to může být sexy..
ALE máš velká prsa???
asi ne?
já v tom prostě „nemůžu dýchat“
asi mne v minulém životě párkrát oběsili, krk holt potřebuju volnej… :mrgreen:
ale já obecně prostě nosím šaty, vlaju, nesnesu ani rifle a do října chodím bez ponožek (i dnes mám pod šatama holé nohy :mrgreen: ) v práci si ze mne dělají už pr-del, že až já nazuju ponožky (legíny/silonky), tak teprve začíná Sibiř na horách :mrgreen:
to mám tak nějak podobně jak s tím krkem…Příspěvek upraven 10.11.23 v 14:25

Sestro:). Výstřihy nosím pořád, jinak nemůžu dýchat. Nesnesu šálu, rolák, nic na krku a 10 cm pod krkem. Rifle nesnáším, je mi v nich vedro, jsem holka na sukni a šaty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2647
14.11.23 11:25
@unuděná píše:
A to někdo napsal? Já jsem jen psala, že nemám ráda vyzývavé oblékání, že se mi nelíbí poutat pozornost na sexuální prvky, protože to pak láká pozornost primitivních chlapů. A o tu nestojím a je mi vážně jedno, že se tím možná ochuzuju o šanci jednoho promile normálních mužů :mrgreen: Toť má zkušenost.

Ano, to chápu. Ale někdo, mam dojem, že to byl Vesely kluk, se kterým jinak často souhlasím, napsal ohledně ženské v šatech s výstřihem doslova to, že chlapa utáhne na nudli. Na to jsem reagovala. A ani jsem to nebrala jako nějakou strašně vážnou debatu. :mrgreen:

Prostě si myslím, že důvodů proč si někdo (ne)vezme šaty s výstřihem je tolik, že nemá smysl z toho dělat předčasné závěry. A obzvláště nemá smysl odsoudit veškeré ženy v šatech s výstřihem jako mrchy.

A úplně chápu, když někdo nerad zdůrazňuje sexuální prvky, jako například prsa. Protože i mě samotné je to čumění někdy nepříjemný. Ale když to nemá výstřih, je mi to hrozně nepohodlné. Takže raději přežiju nepohodlí xkrát za den na minuty, než na celý den nonstop. Taková volba menšího zla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
14.11.23 11:30

@OpenHearted nebudu se vracet několik stránek zpět ke konkrétnímu případu, takže napíšu obecně - výstřih se dá udělat různě. Vyzývavě nebo velmi decentně, záleží na tom, co chce žena zdůraznit nebo naopak potlačit. Od toho se odvíjí vnímání jejího zjevu okolím.

• Citovat
  • Upravit
2647
14.11.23 11:38
@Mango_Lassi píše:
@OpenHearted nebudu se vracet několik stránek zpět ke konkrétnímu případu, takže napíšu obecně - výstřih se dá udělat různě. Vyzývavě nebo velmi decentně, záleží na tom, co chce žena zdůraznit nebo naopak potlačit. Od toho se odvíjí vnímání jejího zjevu okolím.

To jo, to souhlasím.

Vracet se nemusíš. Někdo tady napsal, že ženská v šatech s výstřihem chce chlapa utáhnout na nudli. Ja říkám, že to tak být nemusí, že ta žena může mít i jiné důvody, třeba vlastní pohodlí. A nejsem jediná s tímto důvodem.

A napsala jsem, že by kvůli nesmyslným předsudkům byla škoda předem zahodit možnost, že by s tím člověkem mohl mít randění a možná i funkční vztah.

Přijde mi to jako bych předem odsoudila chlapa jenom za to, že má třeba tetování. Co když se ke mě někdo z chlapů s tetováním opravdu hodí a můžu s ním být šťastná? A o tu příležitost se mám předem okrást jenom proto, že má tetování? To je prostě blbost. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2163
14.11.23 11:40
@unuděná píše:
Celkem pravidelně potkávám u Masaryčky chlapa v šatech a na podpatcích. Nikdo se nad tím ani nepozastaví :lol:

Taky jsem ho viděla, můj chlap to chvíli komentoval, ale pak řekl, ať si každej chodí, v čem chce a v Praze je to stejně jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
14.11.23 11:40
@OpenHearted píše:
To jo, to souhlasím.

Vracet se nemusíš. Někdo tady napsal, že ženská v šatech s výstřihem chce chlapa utáhnout na nudli. Ja říkám, že to tak být nemusí, že ta žena může mít i jiné důvody, třeba vlastní pohodlí. A nejsem jediná s tímto důvodem.

A napsala jsem, že by kvůli nesmyslným předsudkům byla škoda předem zahodit možnost, že by s tím člověkem mohl mít randění a možná i funkční vztah.

Přijde mi to jako bych předem odsoudila chlapa jenom za to, že má třeba tetování. Co když se ke mě někdo z chlapů s tetováním opravdu hodí a můžu s ním být šťastná? A o tu příležitost se mám předem okrást jenom proto, že má tetování? To je prostě blbost. :mrgreen:

Já klidně odsoudím chlapa s tetováním, mně se to apriori nelíbí. A to, že přijdu o nějaké šance s ním? A co jako? Tak je to moje chyba, ne? Není důvod se pohoršovat nad tím, že někdo má svoje preference. Nemám s tím žádný rébus

Příspěvek upraven 14.11.23 v 11:42

• Citovat
  • Upravit
2647
14.11.23 11:42
@Bellino píše:
Taky jsem ho viděla, můj chlap to chvíli komentoval, ale pak řekl, ať si každej chodí, v čem chce a v Praze je to stejně jedno.
:mrgreen: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria