Manželka se neumí oblékat

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2647
14.11.23 13:54
@Arturie píše: Škoda, mohly jsme spolu chodit zadarmo plavat. Ja muzu kdykoli, ale sama se tak často nevykopu. Moje mama se mnou neměla sebemenší problem, nikdy se se mnou neucila, nepsala úkoly. Všechnu korespondenci jsem asi tak od čtvrté třídy vyrizovala ja, protože dělala hrubky. Myslim blahopřání ke svatbam, kondolence, včetně citátů, byla jsem na to dobra. Teď mame v pohode vztah, dost se to zklidnilo, když se konečně rozvedla s otcem.
:hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2647
14.11.23 13:54
@Kasandra159 píše:
Tak to mám obráceně, vzhled Arnolda za mlada, by nevyžehlila ani inteligence :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2647
14.11.23 13:56
@Fiveone píše:
Já jsem dnes v práci zhruba takto(téměř ve stejném) a fakt je mi jedno, co si kdo myslí. Já jsem spokojená. A nenechala bych si mluvit do oblečení ani od partnera. Jo, kdyby řekl, že mi něco sluší, třeba bych to vytáhla častěji, sle nosila bych i to ostatní.

Vždyť je to fajn. Nebo na tom někomu něco vadí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
14.11.23 16:01
@OpenHearted píše:
Vždyť je to fajn. Nebo na tom někomu něco vadí?

Tak někdo to může považovat za horší, když to neni společenský oděv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13320
14.11.23 16:23
@Mango_Lassi píše:
Já klidně odsoudím chlapa s tetováním, mně se to apriori nelíbí. A to, že přijdu o nějaké šance s ním? A co jako? Tak je to moje chyba, ne? Není důvod se pohoršovat nad tím, že někdo má svoje preference. Nemám s tím žádný rébusPříspěvek upraven 14.11.23 v 11:42

Tak to mě u tebe hodně překvapilo, že nemáš ráda tetování… Tebe bych možná zrovna tipla na kérky… ještě, že nesázím…u mě by to byly vyloženě vyhozené peníze…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
14.11.23 16:26
@Magical-eyes píše:
Tak to mě u tebe hodně překvapilo, že nemáš ráda tetování… Tebe bych možná zrovna tipla na kérky… ještě, že nesázím…u mě by to byly vyloženě vyhozené peníze…
Žádnou nemám, ani mě to neoslovuje. V zásadě jsem dost konzervativní - nekouřím a nepiju taky :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
13320
14.11.23 16:27
@Mango_Lassi píše: Žádnou nemám, ani mě to neoslovuje. V zásadě jsem dost konzervativní - nekouřím a nepiju taky :mrgreen:

Ty jsi nakonec skoro celá já :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
14.11.23 16:28
@Magical-eyes píše:
Ty jsi nakonec skoro celá já :mrgreen:

Ne. Já jsem já :lol:

• Citovat
  • Upravit
Duk.KV
14.11.23 16:28

Neumí se oblékat?
To musí umět děti již ve školce.

• Citovat
  • Upravit
2647
15.11.23 20:12
@Fiveone píše:
Tak někdo to může považovat za horší, když to neni společenský oděv.

Tak je někdo de.il a mohl by chvíli přemýšlet o sobě. Třeba o tom, že řeší úplně nesmysly a nedejbože tím ještě někoho zbytečně prudí. Jediný, koho takový člověk doopravdy shodí, je on sám. Protože dá najevo, že je úplně blbej.
Jako jasně, asi si to nevezmu do národního divadla na operu. Ale jinak to může být všem úplně jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2647
15.11.23 20:13
@Magical-eyes píše:
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8302
15.11.23 20:37

@PanBozskyyy Nevkus je v člověku odjakživa, nemění se, takže se tak musela oblékat vždycky, takže co to řešíš až teď, po svatbě? :zed:
Další vymyšlený příběh. K čemu to je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2647
15.11.23 20:39
@Zeoli píše:
@PanBozskyyy Nevkus je v člověku odjakživa, nemění se, takže se tak musela oblékat vždycky, takže co to řešíš až teď, po svatbě? :zed:
Další vymyšlený příběh. K čemu to je?

Pozdní reklamace neberem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8302
15.11.23 20:59
@OpenHearted píše:
Pozdní reklamace neberem :mrgreen:

No.
Hlavně on to tady založí, a za celou diskuzi napíše jen jednu reakci a to ve stylu, že určitě si nic nevymyslel, že není troll.
:cert: na hlavu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2647
15.11.23 21:00
@Zeoli píše:
No.
Hlavně on to tady založí, a za celou diskuzi napíše jen jednu reakci a to ve stylu, že určitě si nic nevymyslel, že není troll. :cert: na hlavu :zed:
:mrgreen:

Já to neřeším. Vždycky si vystačíme. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí