Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Arturie píše: Škoda, mohly jsme spolu chodit zadarmo plavat. Ja muzu kdykoli, ale sama se tak často nevykopu. Moje mama se mnou neměla sebemenší problem, nikdy se se mnou neucila, nepsala úkoly. Všechnu korespondenci jsem asi tak od čtvrté třídy vyrizovala ja, protože dělala hrubky. Myslim blahopřání ke svatbam, kondolence, včetně citátů, byla jsem na to dobra. Teď mame v pohode vztah, dost se to zklidnilo, když se konečně rozvedla s otcem.
@Kasandra159 píše:
Tak to mám obráceně, vzhled Arnolda za mlada, by nevyžehlila ani inteligence
@Fiveone píše:
Já jsem dnes v práci zhruba takto(téměř ve stejném) a fakt je mi jedno, co si kdo myslí. Já jsem spokojená. A nenechala bych si mluvit do oblečení ani od partnera. Jo, kdyby řekl, že mi něco sluší, třeba bych to vytáhla častěji, sle nosila bych i to ostatní.
Vždyť je to fajn. Nebo na tom někomu něco vadí?
@OpenHearted píše:
Vždyť je to fajn. Nebo na tom někomu něco vadí?
Tak někdo to může považovat za horší, když to neni společenský oděv.
@Mango_Lassi píše:
Já klidně odsoudím chlapa s tetováním, mně se to apriori nelíbí. A to, že přijdu o nějaké šance s ním? A co jako? Tak je to moje chyba, ne? Není důvod se pohoršovat nad tím, že někdo má svoje preference. Nemám s tím žádný rébusPříspěvek upraven 14.11.23 v 11:42
Tak to mě u tebe hodně překvapilo, že nemáš ráda tetování… Tebe bych možná zrovna tipla na kérky… ještě, že nesázím…u mě by to byly vyloženě vyhozené peníze…
@Magical-eyes píše:Žádnou nemám, ani mě to neoslovuje. V zásadě jsem dost konzervativní - nekouřím a nepiju taky
Tak to mě u tebe hodně překvapilo, že nemáš ráda tetování… Tebe bych možná zrovna tipla na kérky… ještě, že nesázím…u mě by to byly vyloženě vyhozené peníze…
@Mango_Lassi píše: Žádnou nemám, ani mě to neoslovuje. V zásadě jsem dost konzervativní - nekouřím a nepiju taky
Ty jsi nakonec skoro celá já ![]()
@Fiveone píše:
Tak někdo to může považovat za horší, když to neni společenský oděv.
Tak je někdo de.il a mohl by chvíli přemýšlet o sobě. Třeba o tom, že řeší úplně nesmysly a nedejbože tím ještě někoho zbytečně prudí. Jediný, koho takový člověk doopravdy shodí, je on sám. Protože dá najevo, že je úplně blbej.
Jako jasně, asi si to nevezmu do národního divadla na operu. Ale jinak to může být všem úplně jedno.
@Magical-eyes píše:
@PanBozskyyy Nevkus je v člověku odjakživa, nemění se, takže se tak musela oblékat vždycky, takže co to řešíš až teď, po svatbě? ![]()
Další vymyšlený příběh. K čemu to je?
@Zeoli píše:
@PanBozskyyy Nevkus je v člověku odjakživa, nemění se, takže se tak musela oblékat vždycky, takže co to řešíš až teď, po svatbě?
Další vymyšlený příběh. K čemu to je?
Pozdní reklamace neberem ![]()
@OpenHearted píše:
Pozdní reklamace neberem
No.
Hlavně on to tady založí, a za celou diskuzi napíše jen jednu reakci a to ve stylu, že určitě si nic nevymyslel, že není troll.
na hlavu ![]()
@Zeoli píše:
No.
Hlavně on to tady založí, a za celou diskuzi napíše jen jednu reakci a to ve stylu, že určitě si nic nevymyslel, že není troll.na hlavu
Já to neřeším. Vždycky si vystačíme. ![]()