Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@OpenHearted píše:
Tak je někdo de.il a mohl by chvíli přemýšlet o sobě. Třeba o tom, že řeší úplně nesmysly a nedejbože tím ještě někoho zbytečně prudí. Jediný, koho takový člověk doopravdy shodí, je on sám. Protože dá najevo, že je úplně blbej.
Jako jasně, asi si to nevezmu do národního divadla na operu. Ale jinak to může být všem úplně jedno.
Tak ono taky záleží, kde člověk pracuje, že? Já přijít v oversized tričku, džínech a keckách do kanclu, tak mě pravděpodobně otočí už na vrátnici, bohužel. Pokud člověk dělá někde v provozu, je to úplně fuk
Myslet si o tom můžeme, co chceme, ale určitý dress code se jede v hodně firmách.
@unuděná píše:
Tak ono taky záleží, kde člověk pracuje, že? Já přijít v oversized tričku, džínech a keckách do kanclu, tak mě pravděpodobně otočí už na vrátnici, bohužel. Pokud člověk dělá někde v provozu, je to úplně fukMyslet si o tom můžeme, co chceme, ale určitý dress code se jede v hodně firmách.
To je fakt. Dělala jsem v call-centru jedné banky. Museli jsme dodržovat dress-code. V call-centru. Klienti nás neviděli. ![]()
Nezvládla jsem skrývat svůj názor, že je to směšný. ![]()
@unuděná píše:
Tak ono taky záleží, kde člověk pracuje, že? Já přijít v oversized tričku, džínech a keckách do kanclu, tak mě pravděpodobně otočí už na vrátnici, bohužel. Pokud člověk dělá někde v provozu, je to úplně fukMyslet si o tom můžeme, co chceme, ale určitý dress code se jede v hodně firmách.
U nás všichni nosíme mikiny, rifle. Se zákazníkem do styku nepřicházíme. Práce snů
@Mango_Lassi píše:
U nás všichni nosíme mikiny, rifle. Se zákazníkem do styku nepřicházíme. Práce snů
Snad se jedna taková najde taky a bude se dát přinejmenším vydržet. ![]()
@OpenHearted píše:Šla jsem k tomu dlouho. Nenávidím kostýmky a vůbec chci se oblékat podle sebe. Dnes už jsem ve fázi, kdy chodím do ofisu jednou týdně.
Snad se jedna taková najde taky a bude se dát přinejmenším vydržet.
@Mango_Lassi píše: Šla jsem k tomu dlouho. Nenávidím kostýmky a vůbec chci se oblékat podle sebe. Dnes už jsem ve fázi, kdy chodím do ofisu jednou týdně.
Ideál pro mě je nechodit tam vůbec.. Nevím co s tím zase všichni vy. írají, když to pro danou práci není nutné.. Víš jak.. Mohla bych být kdekoli na světě.. ![]()
Ahoj. Moje žena také neměla vkus. Na první rande přijela vlakem v teplákách a svítívé šusťákovce. Když jsem ji uviděl v davu, úplně to ve mě škublo. Bohužel ne v buřtíku, ale někde jinde:) Začal jsem od nejdůležitějšího a to jsou boty. Kupoval jsem ji občas opravdu krásné boty, výrazné, jednoduché, sexy. Ke krásným botkám přidáš sukni a vršek. Občas jsem ji by the way něco koupil, a když to měla na sobě, upřímně jsem ji pochválil, že ji to sluší. Pak jí to pochválily kamarádky a bylo. Celá tahle proměna trvala asi 5 let. Netlačit moc na pilu a chválit, ne kritizovat
Vkus se dá naučit. Musí to být přirozené. Dnes se obléká velice jednoduše, atraktivně a umí si užít pozornost mužů i žen. Pokud je šetřivá, dá se na Vinted nakupovat i dost originální krásné kousky za babku
![]()
Tak já se dneska v tramvaji podívala opakovaně, tohle pro mě byla novinka. Mladý muž, odbarvené krátké vlasy s červenými srdíčky ![]()
@Hanka1
To je cool
Já včera viděla dámu v brutálně kovbojském klobouku, zpod kterého vyčuhovaly zářivě červené vlasy, na sobě měla růžovou softshellovou bundu a štrasovou malinkou kabelku
To jsem se teda taky trochu zarazila, i když normálně fakt nesleduju, co kdo má na sobě ![]()