Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Mango_Lassi píše:
Já klidně odsoudím chlapa s tetováním, mně se to apriori nelíbí. A to, že přijdu o nějaké šance s ním? A co jako? Tak je to moje chyba, ne? Není důvod se pohoršovat nad tím, že někdo má svoje preference. Nemám s tím žádný rébus
Přijde mi to škoda, ale jasně, Tvá volba. ![]()
Nakonec, on si taky zaslouží někoho, komu se jeho tetování bude líbit.
Takže svůj k svému.
@OpenHearted píše:
Přijde mi to škoda, ale jasně, Tvá volba.
Mně to škoda nepřijde. Je to moje rozhodnutí a moje důsledky.
@OpenHearted píše:
Ano, to chápu. Ale někdo, mam dojem, že to byl Vesely kluk, se kterým jinak často souhlasím, napsal ohledně ženské v šatech s výstřihem doslova to, že chlapa utáhne na nudli. Na to jsem reagovala. A ani jsem to nebrala jako nějakou strašně vážnou debatu.![]()
Prostě si myslím, že důvodů proč si někdo (ne)vezme šaty s výstřihem je tolik, že nemá smysl z toho dělat předčasné závěry. A obzvláště nemá smysl odsoudit veškeré ženy v šatech s výstřihem jako mrchy.
A úplně chápu, když někdo nerad zdůrazňuje sexuální prvky, jako například prsa. Protože i mě samotné je to čumění někdy nepříjemný. Ale když to nemá výstřih, je mi to hrozně nepohodlné. Takže raději přežiju nepohodlí xkrát za den na minuty, než na celý den nonstop. Taková volba menšího zla.
A ze ho utahne na nudli beres jako ze je mrcha?
ja to tak neberu, proste zaujme necim primitivnim ![]()
@unuděná píše:
Tohle je přesně něco, co nefungujeBych mohla vyprávět, kolikrát jsme se třeba v práci snažili naznačit kolegyni parfémem, že moc nevoní („jé, ten dám vnučce, mě na to neužije“) nebo jiné, že by potřebovala udělat něco s vlasy (nikdy voucher nepoužila)
Promiň, ale co je vám do toho, jaké má kolegyně vlasy?
@mamadvou píše:
@unuděná píše:
A ze ho utahne na nudli beres jako ze je mrcha?ja to tak neberu, proste zaujme necim primitivnim
Ok, já si to vyložila jako že je mrcha, ale ok. ![]()
Ale i kdyby, tak vždycky to přeci začíná něčím „primitivním“. Nikdo Tě na první dojem neosloví tím, kolik má skvělých vlastností, protože ho musíš nejdřív poznat.
Když jsem poprvé viděla přítele, myslela jsem si, že je sice pěknej, ale že je další, kdo akorát kecá.
A vidíš, jsme spolu skoro 8 let. ![]()
@mamadvou píše:
Mimochodem, kdyz to beres takhle-co je vlastne zakladateli do toho, jak se jeho zena obleka? ![]()
@OpenHearted píše:
Ok, já si to vyložila jako že je mrcha, ale ok.
Ale i kdyby, tak vždycky to přeci začíná něčím „primitivním“. Nikdo Tě na první dojem neosloví tím, kolik má skvělých vlastností, protože ho musíš nejdřív poznat.
Když jsem poprvé viděla přítele, myslela jsem si, že je sice pěknej, ale že je další, kdo akorát kecá.A vidíš, jsme spolu skoro 8 let.
Sexualne primitivnim. Nevim, proste kdyz muze zaujmou nejprve moje prsa, tak s takovym muzem asi nemam chut navazovat kontakt, pomyslela bych si neco o jednoduchosti a taky jestli staci, kdyz kolem nej projde nejaka s vetsimi a hezcimi a preskoci k ni
Ale nikomu to nevnucuju, proste to tak mam. Radsi zaujmu treba usmevem nebo pohledem do oci ![]()
@mamadvou píše:
Třeba to myslely dobře. ![]()
Ale přinejmenším nesnáším smrad.
@unuděná píše:normalne se v tom kolektivu davaly darky „na miru“, zadne lapace prachu, svicky a kytky a podobny kraviny. Tak kdyz ma nekdo odrosty 10cm a viditelne znicene vlasy, clovek by si rekl, ze rad pujde ke kadernikovi
zase to neber tak vazne probuh. Ja dostala treba poukaz na obleceni a taky se nehroutim z toho, ze by si kolegyne myslely, ze chodim jak hastros
Já nevím no, i ten parfém je zvláštní. Nemusíš se trefit do vkusu. Na každém to voní jinak. Nedostatečnou hygienu to nevyřeší, spíš je z toho ještě horší kombinace puchů. Některé lacinější kousky jsou hrozné smrady, já s tím stříkám na záchodě, když to dostanu. Parfém si vybírám sama, jaký voní mně.
A paní byla ráda za kadeřnici? Třeba právě kvůli zničeným vlasům chtěla s barvením skončit.
@OpenHearted píše:
Ok, já si to vyložila jako že je mrcha, ale ok.
Když jsem poprvé viděla přítele, myslela jsem si, že je sice pěknej, ale že je další, kdo akorát kecá.A vidíš, jsme spolu skoro 8 let.
Mně nikdy nikdo ničím primitivním neoslní, spíš odpudil. Když jsem viděla poprvé přítele, řekla jsem si „to je strašná bedna a jsem oproti němu jedno velké nic“
Takže to je opravdu na každém, jaké má preference.
@mamadvou píše:
Já nevím no, i ten parfém je zvláštní. Nemusíš se trefit do vkusu. Na každém to voní jinak. Nedostatečnou hygienu to nevyřeší, spíš je z toho ještě horší kombinace puchů. Některé lacinější kousky jsou hrozné smrady, já s tím stříkám na záchodě, když to dostanu. Parfém si vybírám sama, jaký voní mně.
A paní byla ráda za kadeřnici? Třeba právě kvůli zničeným vlasům chtěla s barvením skončit.
Možná ji měly dat sprchový gel ![]()
@mamadvou píše:
A copak u kadernice se musi jen barvit? Mohla si zajit klidne na nejakou ozdravnou kuru ![]()
@OpenHearted píše:
Možná ji měly dat sprchový gel
Dostala sadu koupelove kosmetiky a maly flakonek parfemu
Jako potesilo, ale poslala to dal no ![]()
@OpenHearted píše:
Třeba to myslely dobře.
Ale přinejmenším nesnáším smrad.
Ano, ale ta paní to asi vidí sama, že má vlasy zničené. Netřeba se jí snažit naznačovat, že má se sebou něco dělat, je to její věc. Někomu při těle bych třeba mohla dát poukázku do fitka, i když fitko nesnáší, abych mu naznačila, že má zhubnout? Třeba je takto spokojený. Je to netaktní.