Manželka se neumí oblékat

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24257
8.11.23 16:03
@unuděná píše:
Celkem pravidelně potkávám u Masaryčky chlapa v šatech a na podpatcích. Nikdo se nad tím ani nepozastaví :lol:

K nam chodi typek, co ma cervene umele nehty a krouzek v nose, je mu tak k 60.
Pro zakladatele: a jakou ma manzelka postavu? Mne treba vyhovuji šaty, prekrizeny vystrih do V, pres brisko na jednom boku narasene, délka lehce nad kolena. Mam jich plnou skříň. Nemusíš rano premyslet nad barvami, a auto mam plne bot, takze vyberu az rano. Doplňky taky muže mit v praci nebo v autě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
8.11.23 16:20
@bigl píše:
Tak asi manipuluju.
Ano, když řeknu chlapovi, že v tomhle triku mu to sekne a líbí se mi v něm, tak jsem ráda, když příště přijde v tom triku, bo vím, že si ho vzal kvůli mně. Třeba proto, že se mně chce líbit.
A na mě to působí stejně. Když mi řekne, že v těchto šatech mi to sluší a že v těchto kalhotách mám božský zadek, tak si je příště až s ním půjdu na rande, ráda obleču, bo jsem ráda, když mám na sobě něco, co se mu líbí.
Jestli je to manipulace, tak se nechám ráda manipulovat. :D

Já do šatníku moc nezasahuju a upřímně, ani mě to moc nebaví. Jednou za uherský rok se zeptá, když se vysloveně oblikne neobvykle, jakože košile a sako, ale to je výjimečné. Ale obvyklá „uniforma“ jako tričko a rifle, mi fakt žíly netrhá. Já nosím to stejné. Mám asi desatery džíny a asi tak pět různých mikin. Nic jiného de facto nenosím.

• Citovat
  • Upravit
andrasteia
8.11.23 17:53
@Arturie píše:
K nam chodi typek, co ma cervene umele nehty a krouzek v nose, je mu tak k 60.
Pro zakladatele: a jakou ma manzelka postavu? Mne treba vyhovuji šaty, prekrizeny vystrih do V, pres brisko na jednom boku narasene, délka lehce nad kolena. Mam jich plnou skříň. Nemusíš rano premyslet nad barvami, a auto mam plne bot, takze vyberu az rano. Doplňky taky muže mit v praci nebo v autě.

Tyjo, ro zni jodne zajimave. Rano random slusivy saty, k tomu boty a jde se. Resim to podobne, akorat mam rada strecove pouzdrove saty, citim se jak v teplakach a komplimentu milion.

Z toho, co psal zakladatel, bude palni spis nakupni silenec a bude kombinovat baevmy vzorovany s barevnym vzorovanym. Proste neco extra nestylovyho a vyraznyho

• Citovat
  • Upravit
8.11.23 20:58

@Proto02 a kdo a koho by tím měl jako provokovat a jak.yTo je nějaká paranoia?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SuperPrcina
8.11.23 21:03

Myslím, že jsem tvou ženu viděla minulý týden, šla centrem Prahy a měla obráceně kalhoty, jakože dole a přes ně měla kalhotky s vložkou. Vypadalo to fakt divně :D

• Citovat
  • Upravit
2647
9.11.23 22:47
@PanBozskyyy píše:
Ahoj.
Mám takový problém se svojí manželkou. Nemá prostě vkus. Kombinace oblečení, které si na sebe bere jsou prostě příšerné. Pořád nakupuje nějaké oblečení, ale tak nějak bych řekl že to neumí vůbec prodat. Občas se za ní stydím v čem jde ráno do práce. Při tom je to hezká ženská, ale už jsem i slyšel lidi jak se o tom baví třeba venku na zastávce metra. Nevím jakým způsobem ji to mám říct, aby jí to nebylo líto, nebo abych ji neurazil. Ona neumí přijímat jakoukoliv kritiku, naopak všechno a všechny pořád kritizuje.. Je to takový partnerský oříšek. Jak to tady znám tak se to tady ženy budou snažit otočit proti mně, ale věřte že mám fakt pravdu a lidi si toho všímají jak chodí oblečená. Neptam se jen k vůli sobě, ale i k vůli ženě. Má docela vysokou pracovní pozici…

Před sexem ji svlíkneš, tak je to jedno. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150066
9.11.23 23:07

To bych chtěla vidět co nosí, když se o tom baví lidi v metru. Protože se mi to moc nezdá. Dneska si každý všímá spíš sám sebe.
Mě tedy v metru zarazil jen jeden člověk, asi 190 cm vysoký mladý kluk, cca 20 let, asijského vzhledu, měl na sobě dívčí růžovou bundu sotva do pasu s kožešinkou kolem kapuce a bylo léto. Pod tím měl černé oblečení. Žena mě nikdy nepřekvapila žádná tak, abych to musela komentovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
10.11.23 00:05

Zakladateli pojd na mesic k nam do prace :nevim: Garantuji ti, ze budes vyleceny :lol: K nam chodi lide polonazi, v pyzamu, v zupanu, v natackach…tuhle pan, ktereho vubec netrapilo, ze mu padaji kalhoty a ma skoro celej zadek venku :nevim: :lol: V noci zase prostitutky, kde je clovek rad, ze jim vydrzi vubec koukat do oci :lol: :think: Ta jedna, kdyz se ohnula pro oplatku do regalu, tak jsem videla vse… 8o :lol: Pak k nam chodi jedna a ta ma zase vystrih takovy, ze by ani tu podprdu a triko nemusela mit a vyslo by to nastejno :lol: Obcas zavita pan, co nosi umele nehty a byva namalovany…taky u nas byl jakysi indian, ktery mel kolem pasu jen nejaky turban a z boku mu bylo videt vse :lol: Kam se hrabe Praha :nevim: :mrgreen: :think: :jazyk: Nech svou zenu na pokoji, beztak tomu prd rozumis ;) U chlapu je asexualni, resit modu sve zeny… 8) At si nosi, co se ji libi, ty se starej o sebe…aby ti treba nekde nekoukal zadek, nebo neco jineho :nevim: :P :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
10.11.23 00:14

Taky k nám přišel pán takhle :lol: :mrgreen: :nevim:

• Citovat
  • Upravit
5711
10.11.23 00:24

Nejsilnejsi zazitek z metra v mych nacti byl na Opatove pravidelne vystupujici dedek, vypadal lehce dementne, nosil teplaky a pod nimi se rysovalo cosi velikosti ztoporeneho cernosskeho penisu omotaneho tak 20 obinadly. :think: Byla jsem z nej lehce zdesena, ale mozna tam mel jen tasku s penezenkou a doklady, buhvi. Ale pozornost budil i u ostatnich cestujicich.
Jinak ceho si vsimnu, je obrovske zenske pozadi navlecene do legin, ktere odhaluji kazdy zahyb, naposled jsem se az lekla, protoze pani se postavila zadkem kousek od meho obliceje, ja zvedla hlavu a… 8o :lol:
Za me jsou jeste nevkusna tehotenska bricha koukajici z malych tricek, ale dlouho jsem to uz nevidela.
Nesladeneho obleceni si venku fakt nevsimam, navic nevim, jestli v tom jde clovek behat, vybehl ven cosi rychle zaridit nebo miri do divadla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5711
10.11.23 00:26
@Sonarka píše:
Zakladateli pojd na mesic k nam do prace :nevim: Garantuji ti, ze budes vyleceny :lol: K nam chodi lide polonazi, v pyzamu, v zupanu, v natackach…tuhle pan, ktereho vubec netrapilo, ze mu padaji kalhoty a ma skoro celej zadek venku :nevim: :lol: V noci zase prostitutky, kde je clovek rad, ze jim vydrzi vubec koukat do oci :lol: :think: Ta jedna, kdyz se ohnula pro oplatku do regalu, tak jsem videla vse… 8o :lol: Pak k nam chodi jedna a ta ma zase vystrih takovy, ze by ani tu podprdu a triko nemusela mit a vyslo by to nastejno :lol: Obcas zavita pan, co nosi umele nehty a byva namalovany…taky u nas byl jakysi indian, ktery mel kolem pasu jen nejaky turban a z boku mu bylo videt vse :lol: Kam se hrabe Praha :nevim: :mrgreen: :think: :jazyk: Nech svou zenu na pokoji, beztak tomu prd rozumis ;) U chlapu je asexualni, resit modu sve zeny… 8) At si nosi, co se ji libi, ty se starej o sebe…aby ti treba nekde nekoukal zadek, nebo neco jineho :nevim: :P :mrgreen:

8o Kde pracujes??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
10.11.23 00:29
@Martina D. píše:
8o Kde pracujes??

Benzinka :nevim: :lol: :P

• Citovat
  • Upravit
24257
10.11.23 07:33
@andrasteia píše:
Tyjo, ro zni jodne zajimave. Rano random slusivy saty, k tomu boty a jde se. Resim to podobne, akorat mam rada strecove pouzdrove saty, citim se jak v teplakach a komplimentu milion.Z toho, co psal zakladatel, bude palni spis nakupni silenec a bude kombinovat baevmy vzorovany s barevnym vzorovanym. Proste neco extra nestylovyho a vyraznyho

Výhoda je taky v tom, ze ty šaty jsou ze strečoveho splyvaveho materialu, Takze nezmolkovati, neoperou se. Nerada nakupuju. Takze některý oblíbeny mam roky. Teď jsem pulroku v novém zaměstnání, takze lidi šaty neznaj a chválí mi je. Tuhle na me generalni, mmch moc hezky chlap, už od dveří hulakal “pekny šaty”.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24257
10.11.23 07:40
@Sonarka píše:
Taky k nám přišel pán takhle :lol: :mrgreen: :nevim:

U nás je taky panoptikum. K nám chodí polonazi, ve sportovním, ženský odcházejí v turbanech z ručníků. Tuhle paní vyběhlo hysterické dite (asi 5-léta holcicka), kompletně nahý, zastavilo se uprostřed dveří na fotobunku a ona ho tam oblékala. A když v létě chodí romská klientela, to snad ani nebudu komentovat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2529
10.11.23 07:49
@unuděná píše:
No nevím, bydlím taky v Praze, jezdím do officu do centra a už jsem tu viděla tolik výstřelků a nikoho ani nenapadne to komentovat. Moc nevěřím, že by se někdo pozastavil nad „nesladěným“ outfitem. Možná dej fotku.
A vždycky jí můžeš koupit pod stromeček nějaký módní kurz ;)

No ja uz to zazila vicekrat, i kdyz vetsinou od pubosek, par dni zpatky, nastoupila takova bio maminka, hodne prirodni a byly tam 2 tak ca 16 lete holky, vystajlovane… a jen co vystupovala zacaly se smat a videlas co mela na sobe, ta snad vylezla z jeskyne, urcite to musela zaslechnkut i ta pani…takze nechapu co je na tom, tak neuveritelneho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí