Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@z861 píše:
Ale pokud ona sepíše listinu že bude mím majetkem a já budu plně nad ní dominovat, tak v tom to případě jsem ochotný za vše platit jak je to třeba v Saudské Arabii. Ale v Evropě je to nemožný, protože není garance, že ta žena patří tobě, proto se spolíham na finanční rovnoprávnost ale jinak jako muž dominuji automaticky.
To nepochybně… o samotě na gauči u péčka se dominuje skvěle
![]()
@unuděná píše:
Jakože ty necelý dva melouny jako investice tě řadí mezi top 0,5 % lidí? Máme investováno 3× tolik a jako boháči si fakt nepřipadáme
Kecáš!
@Jana7ka píše:
@z861 Já bych s tebou i na tu večeři snad šla, kdybys mi ukázal tu cifru v e-bankovnictví a i bych si ji zaplatila protože poznat tě musí být zážitek k nezaplacení.
Jo to by jsi holka musela minimálně vypadat jak na obrazcích abych se nechal někým pozvat nehovoříc už o jiných parametrech.
@z861 píše:
Jo to by jsi holka musela minimálně vypadat jak na obrazcích abych se nechal někým pozvat nehovoříc už o jiných parametrech.
Tak to stačí zajít do Předlic, Litvínova, Chánova atd.
@Božislava píše:
V Praze jich je taky dost. Sice ne jak v Ústí větší výběr ale co už nepojedu tak daleko.
@Anonymní píše:
V 16 - s klukem, který se mi absolutně nelíbil a nic jsem k němu necítila, jenže jsem si říkala, že bych to měla zkusit, když už je mi tolik let.
Bylo to poprvé a naposled, teď je mi 25 let a líbání jsem už znovu nikdy nezažila (jelikož jsem nikdy neměla přítele).
Takže tě ta první zkušenost odradila ![]()
@Kfětoslava píše:
Takže tě ta první zkušenost odradila
To zas ne - zamilovaná jsem několikrát byla, ale žádný z nich neměl o mě zájem. Dost jsem se dřív trápila, jedna lékařka tomu ani nechtěla věřit, že má před sebou pannu 20+. Přijdu si vedle svých vrstevníků dost méněcenně…ale co už, jsem s tím už napůl smířená, že zůstanu sama…
@Anonymní píše:
To zas ne - zamilovaná jsem několikrát byla, ale žádný z nich neměl o mě zájem. Dost jsem se dřív trápila, jedna lékařka tomu ani nechtěla věřit, že má před sebou pannu 20+. Přijdu si vedle svých vrstevníků dost méněcenně…ale co už, jsem s tím už napůl smířená, že zůstanu sama…
S tím se smiřovat nemusíš, pokud samota není tvá volba. A méněcenná kvůli panenství nejsi.
@Anonymní píše:
To hádám nebylo zamilovaní, když ti to neopetovali. Spíše touha, neboť ti zapadal do scénáře. Neodradila si je urputností?
@Božislava píše:
@Lorre píše:
To hádám nebylo zamilovaní, když ti to neopetovali. Spíše touha, neboť ti zapadal do scénáře. Neodradila si je urputností?
Nevím…nikdy jsem s nikým nechodila, prostě vůbec o mě nebyl zájem…nevím, jak poznám, že je do mě někdo zamilovaný, nikdy jsem to nezažila…jeden byl spolužák, další kamarád, s dalšími jsem se poznala přes sestru, proto jsme spolu byli v kontaktu, že by mě někdy někdo pozval na rande jsem nikdy nezažila.
@Anonymní píše:
Nevím…nikdy jsem s nikým nechodila, prostě vůbec o mě nebyl zájem…nevím, jak poznám, že je do mě někdo zamilovaný, nikdy jsem to nezažila…jeden byl spolužák, další kamarád, s dalšími jsem se poznala přes sestru, proto jsme spolu byli v kontaktu, že by mě někdy někdo pozval na rande jsem nikdy nezažila.
Nevím jak si hezká, ale jde hodně o to co vysíláš do okolí. Jestli chodíš zamračená že bys někoho pobodala, nebo chodíš s kapucou a snažíš se utéct před lidma, tak je to prostě jasný. Osloví tě někdy někdo, a teď nemyslím jen kluky? Mě třeba nikdy nikdo neoslovuje, je to jednou za pár měsíců, neboť vím jak působím na okolí
. Ale když jsem víc vklidu, nemám starosti a tak, tak tydle náhodne oslovení jsou X násobně častějši. Pochopitelně obrovskou roli hraje vlastně sebevědomí a rozpoložení.
@Lorre píše:
Nevím jak si hezká, ale jde hodně o to co vysíláš do okolí. Jestli chodíš zamračená že bys někoho pobodala, nebo chodíš s kapucou a snažíš se utéct před lidma, tak je to prostě jasný. Osloví tě někdy někdo, a teď nemyslím jen kluky? Mě třeba nikdy nikdo neoslovuje, je to jednou za pár měsíců, neboť vím jak působím na okolí. Ale když jsem víc vklidu, nemám starosti a tak, tak tydle náhodne oslovení jsou X násobně častějši. Pochopitelně obrovskou roli hraje vlastně sebevědomí a rozpoložení.
A z jakého důvodu tě někdo oslovuje?
To nechápu…
Jakože se zeptá na cestu, nebo chce drobný?
Nebo proč?
@z861 píše:
Nenarodil jsem se bohužel s majetkem šejcha aby si mohl jen ukázat na můj typ a věk a zapezpečit jí bezstarostný celí život aniž bych to počítal. Navíc většina holek bude ráda že jich partner je věrný, není narkoman nebo alkoholik, tyran který jí všechno zakazuje a žárlí nadává a žije od výplaty do výplaty.Já patřím mezi nejbohatší muže TOP 0,5% což je cca 35,000 finančně nezávislých mužu v ČR v produktivním věku.
1. Z nich je 10,000 mladých mužu do 35 let.
2. Z nich polovina 5,000 mladých mužu z ČR co jsou finančně nezávislých konzumují alkohol, cigarety možná jiné drogy a chovají se k ženám jako tyrani a nebojí se použít fyzickou sílu.
3. Posledních 5,000 mladých mužu finančně svobodných do 35 let z ČR co jsou psychicky vyrovnaní, bez špatných návyků.
4. A z nich žije tak 3,000 v Praze kam patřím i jaSečteno potrženo já patřím mezi TOP 3% nejlepších mužu v Praze ve věku 18-35 let. Já jsem na tom lépe než si myslíš a holky by se o mě měli prat.
Příspěvek upraven 08.11.23 v 14:11
Myslím, že bys měl změnit prášky
@Sonarka píše:
A z jakého důvodu tě někdo oslovuje?![]()
To nechápu…
Jakože se zeptá na cestu, nebo chce drobný?
![]()
Nebo proč?
Chce cigáro ![]()