Konec vztahu, co myslíte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
MartinL45
8.11.23 14:03
@Nikca203 píše:
Mám, ale mám v hlavě malinkou furt bude se mě ptát kde je táta je na něm závislá

Až se bude ptát, tak ji prostě řekni, že to byl srá..č, který si tě nevážil. Jednoduchý, pravdivý…

• Citovat
  • Upravit
36009
8.11.23 15:02

Už tam chybí jen dotaz, na co mám nárok? :roll: tady už je všechno v jednom, ještě domácí násilí a že je ti tak 20, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
633
8.11.23 15:51

Spíš by ses měla bát, že vás někdo udá na sociálku a děti ti odeberou, protože vyrůstají s agresivním feťákem. Nebo že vás ten magor jednou v rauši všechny pobodá. Že naseká dluhy a ty nebudeš mít ani co dát dětem k jídlu. A že si děcka odnesou do života přesně tenhle vzorec chování jako normální a jednou skončí hodně, hodně špatně. Ale ne, ty se radši budeš bát, že soud svěří dceru do péče gamblerovi závislému na drogách :roll:. To je fakt mnohem pravděpodobnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LiduNe
8.11.23 16:53

Ty se hlavně postarej, aby ta tvoje malinká nevyrůstala v domácnosti s hovadem. Až pak řeš, že se po něm bude ptát. Buď odchod nebo se musí jít hned léčit. Další těhotenství to už je taková klasika. Chlap fetuje, ale proč se chránit.

• Citovat
  • Upravit
3758
8.11.23 20:55

Tablet pro roční dítě? To ne. Píšeš že máte být a teď že je být jen jeho? Máš kam a za co jít? Tak jdi. Uzivis vás tři? To si naplánuj. A ještě péči o děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3758
8.11.23 20:58

@Králičice třeba brebta táta, táta. Tak to asi myslela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí