Konečně za námi - Vánoce!

1375
2.1.17 07:22

Konečně za námi - Vánoce!

Ahojky, taky jste rády, že už jsou Vánoce konečně za námi? Pro mě ted konečně začalo volno, nemusím shánět dárky, péct, nikam jezdit.. vnímám to jako velice náročné roční období.. :lol: není nás v rodině zrovna málo a navíc obě naše rodiny jsou na míle daleko, tak je to mazec to všechno objezdit a vlastně ani nejsme přes svátky doma. Jak to máte vy? Užíváte si je v poklidu domova nebo to máte jako já a ted konečně můžete vydechnout? (oddychové konverzační téma :mrgreen:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10713
2.1.17 07:27

Jsem ráda, že už se bude dát normálně nakupovat. Jinak mi Vánoce nevadí, dárky sháním ráda, stresu a nestihani bylo stejně jako jindy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4760
2.1.17 07:31

Já jsem byla ráda, že je to za námi do chvíle, kdy mi dneska v 5:27 zazvonil budík a já se začala chystat do práce :mrgreen:
měla jsem volno od 23.12. do včera a bylo to tak půl na půl… 23. honička, aby bylo uklizeno, vánočka, salát a pak tak půl času po návštěvách a půl času pohodička doma (to se mi líbilo. Už jsem nic nehrotila, jen občas běžně uklidila, procházky, cvičení, válení u telky)…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
508
2.1.17 07:34

Mě je líto, že je po Vánocích. Zrovna včera večer jsem mužovi říkala-škoda, že není teď před Vánoci, že to není teprve před námi, ale už za námi. Mám Vánoce ráda, vždy se na ně těším. rodiny máme blízko, takže návštěvy náročné nebyly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4421
2.1.17 07:37

Já miluju Vánoce. Ikdyž tyhle nebyly úplně podle mích představ, i tak bych si to nejradši zopakovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
2.1.17 07:38

Nejsem rada, ale ani nesmutnim. A navic pro me Vanoce trvaji az do 6. ledna.
Nehonila jsem se, vse probehlo uzasne v klidu, protoze jsem se zacala pripravovat uz v lete, takze letosni Vanoce jsem si opravdu uzila klid, mir a pohodu. Ted si uzivam krasny Novy rok, ktery jak se zda nas konecne vyvede z te slamastyky do ktere nas dostal rok 2016 a ktery pro nas vubec nebyl dobry.
6. ledna si oslavime vyroci svatby :srdce: a pak uz se tesim na Velikonoce :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
2.1.17 07:59

Každý rok jsem se na Vánoce hódně těšila.. Ale letos tomu bylo jinak… Asi na mě dolehly všemožné starosti (čeká nás zápis do MŠ, zápis do ZŠ s odkladem.. kvůli tomu obíháme různá vyšetření). Takže toho mám na čtení a zjišťování docela dost… a vzhledem k tomu, že jsem 100% dárků objednávala po eshopech, mám pocit, že od listopadu do Vánoc ze mě počítač vysál veškerou radost a energii. Ale přesto jsem vše zvládla, dárky se povedly, i to cukroví jsem napekla… Nicméně jsem opravdu ráda, že už je po Vánocích. My jsme je teda navíc celé promarodili.. Jen dvě návštěvy jsme absolvovali.. u obou rodičů.
Ještě počkám na Tři krále, a s velkou radostí odstrojím stromek, a všechnu výzdobu uklidím do sklepa.. A budu vyhlížet buďto sníh, a nebo nějaké teplejší dny. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1375
2.1.17 08:00
@Jana525 píše:
Nejsem rada, ale ani nesmutnim. A navic pro me Vanoce trvaji az do 6. ledna.
Nehonila jsem se, vse probehlo uzasne v klidu, protoze jsem se zacala pripravovat uz v lete, takze letosni Vanoce jsem si opravdu uzila klid, mir a pohodu. Ted si uzivam krasny Novy rok, ktery jak se zda nas konecne vyvede z te slamastyky do ktere nas dostal rok 2016 a ktery pro nas vubec nebyl dobry.
6. ledna si oslavime vyroci svatby :srdce: a pak uz se tesim na Velikonoce :dance:

Ty si to umíš užít :mrgreen:. Nestras s Velikonocema :mrgreen:. U nas mame fakt tu nevyhodu, že jedna rodina je 400 km daleko a druhá 700 km a řídím já, takže celkově spíš stres tyhle velke svatky. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30556
2.1.17 08:04

Ještě jeden den a po měsíci půjde starší do skolky :dance: :dance: :lol:
Denně se tu rvou jak koně a nezavrou cumacky…
Do toho jak je muž vyjjimecne doma, se mí tu plete, kazí nám naše zabehle rituály a se. e me :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1375
2.1.17 08:09
@WaIl píše:
Každý rok jsem se na Vánoce hódně těšila.. Ale letos tomu bylo jinak… Asi na mě dolehly všemožné starosti (čeká nás zápis do MŠ, zápis do ZŠ s odkladem.. kvůli tomu obíháme různá vyšetření). Takže toho mám na čtení a zjišťování docela dost… a vzhledem k tomu, že jsem 100% dárků objednávala po eshopech, mám pocit, že od listopadu do Vánoc ze mě počítač vysál veškerou radost a energii. Ale přesto jsem vše zvládla, dárky se povedly, i to cukroví jsem napekla… Nicméně jsem opravdu ráda, že už je po Vánocích. My jsme je teda navíc celé promarodili.. Jen dvě návštěvy jsme absolvovali.. u obou rodičů.
Ještě počkám na Tři krále, a s velkou radostí odstrojím stromek, a všechnu výzdobu uklidím do sklepa.. A budu vyhlížet buďto sníh, a nebo nějaké teplejší dny. :)

Tak moc držím palce, at vse hrave zvladnete :kytka:. Občas bývají náročnější období, ale střídá se to naštěstí s těma méně náročnými.
Mně tenhle rok přijdou ty Vánoce strašně materiální, ale asi je to tím že obdarovavam přes 20 lidí..pouze blízkou rodinu a to je fakt mazec..vůbec jsem si letos neužila tu radost z toho, že obdarovavam, spíš jen stres na nikoho nezapomenout, zabalit, napect, odřídit a navstevovat blízké..jsem rada doma v klídecku, chlap v praci, navareno, parada. Jen prcek je nemocny, ale jinak je to sluníčkový :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1375
2.1.17 08:10
@catherine100 píše:
Ještě jeden den a po měsíci půjde starší do skolky :dance: :dance: :lol:
Denně se tu rvou jak koně a nezavrou cumacky…
Do toho jak je muž vyjjimecne doma, se mí tu plete, kazí nám naše zabehle rituály a se. e me :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: padam smíchy :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
2.1.17 08:19

Že bych se vyloženě radovala to ne, možná spíše naopak. Neboť mně začíná pravý shon právě teď…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
2.1.17 08:28
@Samantha9 píše:
Tak moc držím palce, at vse hrave zvladnete :kytka:. Občas bývají náročnější období, ale střídá se to naštěstí s těma méně náročnými.
Mně tenhle rok přijdou ty Vánoce strašně materiální, ale asi je to tím že obdarovavam přes 20 lidí..pouze blízkou rodinu a to je fakt mazec..vůbec jsem si letos neužila tu radost z toho, že obdarovavam, spíš jen stres na nikoho nezapomenout, zabalit, napect, odřídit a navstevovat blízké..jsem rada doma v klídecku, chlap v praci, navareno, parada. Jen prcek je nemocny, ale jinak je to sluníčkový :mrgreen:

Děkuji. :kytka: Mám to podobně.. dárky pro 17 lidí.. Akorát toho řízení jsem ušetřena. Za praprarodičema (300km) v zimě nejezdíme.. kvůli špatnému počasí a malým dětem.. když není sníh, tak je ledovka, atd. Ale dárky tam posíláme.. Navíc si každý rok objednávám kalendáře z fotek.. tak pak narychlo po večerech nad tím sedím.. Letos mi přišly dva dny před Vánocema. :lol: No fakt toho bylo dost. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2710
2.1.17 08:29

Ja mam vanoce rada, ani jsem nestresovala, ale bylo to náročné..ted si konecne zacnu uzivat pohodicku na materske pred porodem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
2.1.17 08:30

No mám to tak napůl. Jsem ráda, že budu jíst konečně normálně (nebude mě lákat cukroví), ale nerada, že už není volno. Zároveň se těším na březen/duben, to už bude déle světlo, to mi fakt chybí v zimě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová