Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Pěkný NOvý rok přeji všem
Zajímá mě, co děláte, jaký máte program, na Nový rok? My byli včera na každodenní vánoční dlouhé procházce a toho lidu venku, to byl Silvestr, a dnes? venku ani noha, kromě nás. Copak jsou všichni po včerejšku „indisponovaní“? ![]()
No tak vzhledem k tomu, že je zítra pracovni den, tak uklizime, balíme a jedeme domu. Takže se po venku taky potulovat nebudeme ![]()
Ahoj. Právě jsme se vrátili z bruslení a byla tam dobrá stovka lidí. Takže nějací venku jsou
Ale máme tu celý den velký mráz, cca osm pod nulou. Tak to asi nikdo moc nepřehání.
Snažím se držet děti od sebe, aby se nezabily
pokud staršího přemluvím, aby se oblékl, půjdeme odpoledne lovit pokémony ![]()
@krrrenka Tak to je pěkné
A odkud jsi, že u vás tak mrzne? U nás je dnes mírně nad nulou a svítí krásně slunce. Dopoledne jsme dali kávu na zahradě, malý naložil bagrem kolečko sněhu mezitím, pak jsme se vydali na procházku po loukách a polích-po slepicích a ovcích
, páč na silnicích a chodnících je už dlooooho hrozná ledovka.
My jsme se teď vrátili z procházky s hafanem a je pravda, že jsme moc lidí nepotkali
krásně jsme vymrzli, teď uvaříme čaj a lehnem k pohádce ![]()
No tak my jsme nemocný.
chřipku a horečky obě děti a manžel už od čtvrtka, když jim dnes začíná být líp, že bysme mohli na chvili ven, tak to asi plivli na mě, takže tu teď ležím jako mátoha a snažím se v rámci možností odpočívat. Doufám, že s těmi mrazy ty bacily zmrznou a bude chvíli klid.
Dopoledne jsme hráli hry a teď jdeme na výlet. Akorát mi syn usnul a budu ho muset budit, takže bude hrozně prijemnej ![]()
Tak ja momentalne este umiram
a cekam az mi prijede malej od babicky pak teprv budu vymejslet nejakej program ![]()
@Jolda1234 Noo, tak na tohle se těším pak až malej povyroste (2 roky) a budu si moct zas konečně o vánocích lehnout k pohádce též. Nyní to jde jen když spí po o nebo večer. Pohádky ho zatím neberou, takže trávíme čas povětšinou venku a doma si hrajem ![]()
My sli spat 1:40 a to vc. decek, ty mají vetsi vydrz jak ja a manzel, ti chteli jeste cucet na tv v noci. Museli jsme zasahnout, ze uz opravdu jdeme spat. Rano ja vstala prvni v 7h.dala jsem varit uzenou polevku a jeste taky polehavala, moji vstali v 10h snidali vcerejsi vyvar, pak jsme se spolecne divali na Ctyrlistek akorat ja odbihala míchat čočku. Pak jsme se naobedvali a ted vsichni spi krom me.
V 17h. chceme jet do mesta na ohnostroj.
@misalin Bydlíme na východě Vysočiny. Je tu mlha a vše bílé od mrazu. Za oknem je aktuálně -7,3 st. Dali jsme si čočkovku s klobáskou a asi půjdu do svařáku. ![]()